NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Ez jo vot dicsak. Southgate is korrekt csapatot rakott ossze. Mondjuk az ujonnan betett Mount sokaig kilogott lefele.Sterlingnek meg jot tett, hogy az ideny vegen kevesebbet jatszott, es kipihentebb, a sok elvesztett labda es a nulla esz ellenere jol tolja eddig az Ebn. Nem hittem volna, hogy ezt leirhatom vele kapcsolatban, az elmult egy evben jobbara nem jatszik jol a Cityben.
Kane meg formaba lendult. Tartok a danoktol, az Eb legjobb csapata eddig szerintem. De remelem a legjobbakat.
több mint 3 éve
Lehet, hogy marha vagyok, de én mindkét elődöntőtől sokat várok.2000 EUR alaptétre sokat lehet nyerni. 😅
nagylaza
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Lehet, hogy marha vagyok, de én mindkét elődöntőtől sokat várok.Szerintem mikor a maradék három meccs lemegy, azt fogják majd sokan konstatálni, hogy a belga-olasz volt az igazi döntőOké, rájuk (és csak rájuk) én is gondoltam. De melyik helyett?Belgium szerintem megerdemelte volna, de max őkSzerintetek melyik az a csapat, amelyik nem jutott négy közé, és megérdemelte volna?Jó kérdés.
nagylaza
Szerintem nincs olyan csapat az EB-n mutatott játék alapján, amelyik egyértelműen jobb lenne, mint a négy elődöntősből bárki.
Sobri Jóska
davemayer
nagylaza
r.baggio
több mint 3 éve
www.facebook.com/newenglandpatriots/photos/a.10151938855337372/10159513173217372/akkor sem fogok nekik szurkolni 😊
több mint 3 éve
Ez igaz, de ez az egyenes kiesés rendszer ilyen. Mindig azt kell legyőzni, aki szembejön.en hiszek benne, mert ez a fajta rendszer nem alkalmas arra, hogy eldontse ki a legjobb. fugg a sorsolastol, agtol.Szerintetek melyik az a csapat, amelyik nem jutott négy közé, és megérdemelte volna?Én nem hiszek ebben a ki mit érdemelt volna dologban. Szerintem az a négy csapat érdemelte meg, aki ott van.
nagylaza
Amúgy ezt a belga hypeot se értem teljesen. Baromi jó játékosokból áll a keret, de valahogy nem éreztem rajtuk azt az átütő erőt.
roberto23
nalam a nemzetek ligaja sokkal jobban megmutatja, ki a tokos. ott kb mindenki jatszik mindekivel. aki szar az kieesik.
1 meccsen lehet barmit, de 2 meccsen altalaban kijon h ki a jobb.igaz a donto torna ott is 1 meccses, de az ut elotte sokkal jobban megmutatja a viszonyokat
Oszinten az ukranok, mint tob 8 csapat europaban?
YoungZeeZee
Az ukránok meg nyilván nem tartoznak Európa legjobb 8 csapata, de ok kaptak egy esélyt, amivel élni tudtak. Én egyáltalán nem sajnálom tőlük, hogy eddig eljutottak.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 561
en hiszek benne, mert ez a fajta rendszer nem alkalmas arra, hogy eldontse ki a legjobb. fugg a sorsolastol, agtol.Szerintetek melyik az a csapat, amelyik nem jutott négy közé, és megérdemelte volna?Én nem hiszek ebben a ki mit érdemelt volna dologban. Szerintem az a négy csapat érdemelte meg, aki ott van.
nagylaza
Amúgy ezt a belga hypeot se értem teljesen. Baromi jó játékosokból áll a keret, de valahogy nem éreztem rajtuk azt az átütő erőt.
roberto23
nalam a nemzetek ligaja sokkal jobban megmutatja, ki a tokos. ott kb mindenki jatszik mindekivel. aki szar az kieesik.
1 meccsen lehet barmit, de 2 meccsen altalaban kijon h ki a jobb.igaz a donto torna ott is 1 meccses, de az ut elotte sokkal jobban megmutatja a viszonyokat
Oszinten az ukranok, mint tob 8 csapat europaban?
több mint 3 éve
Szerintetek melyik az a csapat, amelyik nem jutott négy közé, és megérdemelte volna?Én nem hiszek ebben a ki mit érdemelt volna dologban. Szerintem az a négy csapat érdemelte meg, aki ott van.
nagylaza
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 3 éve
No szerintetek ki az elődöntők 3 legjobb játékosa? Talent és forma együtt
Innentől már jobbára az egyéni villanások kéne döntsenek
több mint 3 éve
Szerintem mikor a maradék három meccs lemegy, azt fogják majd sokan konstatálni, hogy a belga-olasz volt az igazi döntőOké, rájuk (és csak rájuk) én is gondoltam. De melyik helyett?Belgium szerintem megerdemelte volna, de max őkSzerintetek melyik az a csapat, amelyik nem jutott négy közé, és megérdemelte volna?Jó kérdés.
nagylaza
Szerintem nincs olyan csapat az EB-n mutatott játék alapján, amelyik egyértelműen jobb lenne, mint a négy elődöntősből bárki.
Sobri Jóska
davemayer
nagylaza
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 561
Stez szerint biztos nem jo southgate.Ez egy jo meccs volt az angoloktól, és fura de Southgate is szepen rakta össze a csapatot és kitűnően cserélt, pihentetve akit kellettNem értem ezt az angol szidást amúgy. Elképesztő cél futballt játszanak de ebben jók. Ráadásul tanultak a többi negyeddontobol, egy golos vezetés után kijönnek a félidő után és eldöntik 5 perc alatt. Azért a spanyolok meg olaszok erre nem voltak képesek. Így meg spórolnak maguknak felesleges idegeskedést és jatekperceket.Ráadásul az angolok fél gőzzel játszanak.nem tudnak sokkal többet, ne aggódj.
nagylaza
Kenny
csebi
davemayer
Legjobb 4 vbn es ebn
több mint 3 éve
ozibozi
17 170
Látom ahogy a dánok olyan leszari módon állnak egy bronzmeccsen bármihez. 😉Szerintem itt az EB-n lehetne súlya egy bronz meccsnek, sok/több ‘kis csapatnak’ van esélye bejutni a 4 közé, és ők ott tuti mennének a bronzért is vlsz.Az 1980-as olasz-csehszlovák bronzmeccs olyan förtelmesen szar volt, hogy az UEFÁ-t állítólag az bírta rá, hogy soha többet. A vébéken tényleg jó meccseket szokott hozni, de persze ott is vannak kivételek, mondjuk a legutóbbi gyenge volt.
ozibozi
Kampman
több mint 3 éve
Oké, rájuk (és csak rájuk) én is gondoltam. De melyik helyett?Belgium szerintem megerdemelte volna, de max őkSzerintetek melyik az a csapat, amelyik nem jutott négy közé, és megérdemelte volna?Jó kérdés.
nagylaza
Sobri Jóska
davemayer
több mint 3 éve
Belgium szerintem megerdemelte volna, de max őkSzerintetek melyik az a csapat, amelyik nem jutott négy közé, és megérdemelte volna?Jó kérdés.
nagylaza
Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Szerintetek melyik az a csapat, amelyik nem jutott négy közé, és megérdemelte volna?Jó kérdés.
nagylaza
több mint 3 éve
Ez egy jo meccs volt az angoloktól, és fura de Southgate is szepen rakta össze a csapatot és kitűnően cserélt, pihentetve akit kellettNem értem ezt az angol szidást amúgy. Elképesztő cél futballt játszanak de ebben jók. Ráadásul tanultak a többi negyeddontobol, egy golos vezetés után kijönnek a félidő után és eldöntik 5 perc alatt. Azért a spanyolok meg olaszok erre nem voltak képesek. Így meg spórolnak maguknak felesleges idegeskedést és jatekperceket.Ráadásul az angolok fél gőzzel játszanak.nem tudnak sokkal többet, ne aggódj.
nagylaza
Kenny
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 561
Szerintetek melyik az a csapat, amelyik nem jutott négy közé, és megérdemelte volna?A magyar.
nagylaza
Hisz a halalcsooortban is helytalltunk.
több mint 3 éve
Szerintetek melyik az a csapat, amelyik nem jutott négy közé, és megérdemelte volna?elefántcsontpart
nagylaza
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Szerintetek melyik az a csapat, amelyik nem jutott négy közé, és megérdemelte volna?
több mint 3 éve
Kampman
28 326
köcsög angolok nem engedték a cserét!Nekem az is szimpatikus volt, hogy a bíró nem húzta rá reflexből az ilyenkor szokásos min. 3 percet.
NB2
több mint 3 éve
köcsög angolok nem engedték a cserét!
több mint 3 éve
Kedvenc jelenetem: 82-es vébé, Argentína 4-0-ra vezet ellenünk, Pölöskei szépít, 4-1. Mészöly Kálmán szövkap pedig megnézi az óráját, van-e idő még egyenlíteni.
több mint 3 éve
11880? akkor miért nem a diósgyőr stadionjába játszották a meccset, oda is simán befértek volna ennyien
több mint 3 éve
aha, szóval azért szurkoltatok az angolok ellen, hogy a halálcsoport minden tagját kiverő csapat kiessen
több mint 3 éve
Igaza van Hajdú B.-nek, ez volt a döntő. Zubkov sérülése...