Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
Várhidi nem mondhatta, mert sose vezetett csapata 2 góllalA kilencvenes évek évek bajszos magyar edzőit tök felesleges és amúgy is lehetetlen megkülönböztetni egymástól.Csank mondta, asszemmi az, hogy jobb, hogy 2-ről1 folytatód a mérkőzés ??? ilyen hülyeséget, a legjobb lett volna ha 4-0ról folytatódikVmeik szaki egyszer (talán Várhidi) megmondta h 2-0 a legveszélyesebb eredmény, ezért jobb
Sixo
csebi
Willie Parker
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 326
A kilencvenes évek évek bajszos magyar edzőit tök felesleges és amúgy is lehetetlen megkülönböztetni egymástól.Csank mondta, asszemmi az, hogy jobb, hogy 2-ről1 folytatód a mérkőzés ??? ilyen hülyeséget, a legjobb lett volna ha 4-0ról folytatódikVmeik szaki egyszer (talán Várhidi) megmondta h 2-0 a legveszélyesebb eredmény, ezért jobb
Sixo
csebi
Willie Parker
több mint 3 éve
nem azért, de ez a barella nem ugyanaz aki a serie a-ban az egyik legjobb játékos volt, nem szar, de nem is jó
több mint 3 éve
ozibozi
17 172
Minden jó ugyanolyan eredmény.minden eredmény ugyanolyan jó!Nagy igazság volt, hogy az nyer, aki kevesebbet hibázik. Mondhatta volna: az nyer, aki több gólt lő.kivéve ha a magyarok ők döntetlennel is nyernek
nagylaza
briareos
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
minden eredmény ugyanolyan jó!Nagy igazság volt, hogy az nyer, aki kevesebbet hibázik. Mondhatta volna: az nyer, aki több gólt lő.kivéve ha a magyarok ők döntetlennel is nyernek
nagylaza
briareos
több mint 3 éve
Nem tudtok külföldről nézhető linket?www.ee1061360223528.xyz/en/player/fc4d7ee1afc3484a7c7221d6f5262b8c51da36137c163e4396db116654ffee1e750215de99fd2bda28006b7b27d2f6a3ba77caa27a475bec0c005ba4c4f45860/60df72551f387
clbass
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Nagy igazság volt, hogy az nyer, aki kevesebbet hibázik. Mondhatta volna: az nyer, aki több gólt lő.kivéve ha a magyarok ők döntetlennel is nyernek
nagylaza
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
Csank mondta, asszemmi az, hogy jobb, hogy 2-ről1 folytatód a mérkőzés ??? ilyen hülyeséget, a legjobb lett volna ha 4-0ról folytatódikVmeik szaki egyszer (talán Várhidi) megmondta h 2-0 a legveszélyesebb eredmény, ezért jobb
Sixo
csebi
több mint 3 éve
mi az, hogy jobb, hogy 2-ről1 folytatód a mérkőzés ??? ilyen hülyeséget, a legjobb lett volna ha 4-0ról folytatódikVmeik szaki egyszer (talán Várhidi) megmondta h 2-0 a legveszélyesebb eredmény, ezért jobb
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Nagy igazság volt, hogy az nyer, aki kevesebbet hibázik. Mondhatta volna: az nyer, aki több gólt lő.
több mint 3 éve
Nem tudtok külföldről nézhető linket?Dudestream vagy mi a neve...
clbass
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 326
Nem tudtok külföldről nézhető linket?socceronline.me/belgium-vs-italy-live/stream-1
clbass
több mint 3 éve
pecunia non oletkezdem az érezni, hogy neked ezért fizet a nermi az, hogy jobb, hogy 2-ről1 folytatód a mérkőzés ??? ilyen hülyeséget, a legjobb lett volna ha 4-0ról folytatódikminden eredmény ugxanolyan jó!
Sixo
empty taxi
Sixo
több mint 3 éve
Vajon fog e Hajdu Bé veletlenul Thorgan Hazard helyett Torghellet mondani?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Nem tudtok külföldről nézhető linket?
több mint 3 éve
kezdem az érezni, hogy neked ezért fizet a nermi az, hogy jobb, hogy 2-ről1 folytatód a mérkőzés ??? ilyen hülyeséget, a legjobb lett volna ha 4-0ról folytatódikminden eredmény ugxanolyan jó!
Sixo
empty taxi
több mint 3 éve
Rögzítem: továbbra is azt mondom, hogy jogos volt a 11-es.
több mint 3 éve
mi az, hogy jobb, hogy 2-ről1 folytatód a mérkőzés ??? ilyen hülyeséget, a legjobb lett volna ha 4-0ról folytatódikminden eredmény ugyanolyan jó!
Sixo
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
jesszus én nem láttam az első olasz gólt, de hogy "haldoklik" a földön az olasz, a gól után meg rohan örömködni...Arra még volt ereje és lélekjelenléte, hogy büntetőt reklamáljon
Jászai Mari-díj kijár érte
Tactful Cactus
több mint 3 éve
mi az, hogy jobb, hogy 2-ről1 folytatód a mérkőzés ??? ilyen hülyeséget, a legjobb lett volna ha 4-0ról folytatódik
több mint 3 éve
jesszus én nem láttam az első olasz gólt, de hogy "haldoklik" a földön az olasz, a gól után meg rohan örömködni...És ha belgák kihozzák akkor az olaszok kiabáltak volba a legjobban h black hawk down fujjunk le, álljunk meg.
Tactful Cactus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
jesszus én nem láttam az első olasz gólt, de hogy "haldoklik" a földön az olasz, a gól után meg rohan örömködni...A csapattársai se vették komolyan.
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
jesszus én nem láttam az első olasz gólt, de hogy "haldoklik" a földön az olasz, a gól után meg rohan örömködni...Fáj valamid, de a csapatod rúg egy gólt....engem is meggyógyítana
Tactful Cactus