Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Basszameg...Forsberg megint
Ez gólt érdemelt volna
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Nemar ezt a pechet.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Jobb meccs, mint az elozo. Mondjuk azert, mert itt a csapatok is jobbak.Az edzők meg főleg
Vrij6
több mint 3 éve
Willie Parker
15 388
Forsberg egy állat
több mint 3 éve
Az első percben írtam, hogy ez jobb meccs lesz simán, mint a német
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Kapuvas
több mint 3 éve
Jobb meccs, mint az elozo. Mondjuk azert, mert itt a csapatok is jobbak.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
a barátnőik nekik is szépekKivéve aki melegsztem bárki elfogadná itt a forumon😀Kicsit ilyen tesco gazdaságos Margot Robbieés mi is mű rajta?hatt az elso picit mu
empty taxi
YoungZeeZee
ukrán, ezek így születnek 😀
Adirotor
Willie Parker
Adirotor
NB2
több mint 3 éve
Willie Parker
15 388
Azt hittem, h ez lesz a rosszabb meccs, de nem
több mint 3 éve
Benne van a meccsbe a gól, tehát hosszabbítás lesz
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
ha tud sepregetni szerintem stez befogadnáKivéve aki melegsztem bárki elfogadná itt a forumon😀Kicsit ilyen tesco gazdaságos Margot Robbieés mi is mű rajta?hatt az elso picit mu
empty taxi
YoungZeeZee
Adirotor
Willie Parker
Adirotor
NB2
több mint 3 éve
Kivéve aki melegsztem bárki elfogadná itt a forumon😀Kicsit ilyen tesco gazdaságos Margot Robbieés mi is mű rajta?hatt az elso picit mu
empty taxi
YoungZeeZee
Adirotor
Willie Parker
Adirotor
több mint 3 éve
Willie Parker
15 388
Szerintem nem tudnánk elolvasni a cirill betűs mélyelemzéseitsztem bárki elfogadná itt a forumon😀Kicsit ilyen tesco gazdaságos Margot Robbieés mi is mű rajta?hatt az elso picit mu
empty taxi
YoungZeeZee
Adirotor
Willie Parker
Adirotor
több mint 3 éve
sztem bárki elfogadná itt a forumon😀Kicsit ilyen tesco gazdaságos Margot Robbieés mi is mű rajta?hatt az elso picit mu
empty taxi
YoungZeeZee
Adirotor
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 388
Kicsit ilyen tesco gazdaságos Margot Robbieés mi is mű rajta?hatt az elso picit mu
empty taxi
YoungZeeZee
Adirotor
több mint 3 éve
Sok kihagyott helyzetet büntetni fogják az ukránok…
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Iszak-ügyben továbbra is Eszti a legjobb.Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
és mi is mű rajta?hatt az elso picit mu
empty taxi
YoungZeeZee
több mint 3 éve
Jön Malinovskyi
több mint 3 éve
Willie Parker
15 388
Tele van az Iszákom
több mint 3 éve
Willie Parker
15 388
Méltó meccs a csapatok női szurkolóihoz,Olcsó, de tüzes?
empty taxi
több mint 3 éve
Fasza meccs, golra gol, kapufara kapufa a valasz.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 388
Lipcse vezetőinek szeme eurojelekké változik Forsberg EB-je láttán