Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Rossi ebbol a csoportbol sem tudott tovabbjutni. GYERE HAZA LEEKENS!!
több mint 3 éve
végső győztes oddsok most:a mutatott játék alapján az első 3 érthető, a belgáknál úgy gondolom azért a keret minősége tolt kicsit, nálam a dánok előttük vannak
Anglia 3.00
Spanyol 4.30
Olasz 4.50
Belgium 8.00
Dánia 11.00
Cseh 29.00
Svájc 31.00
Svéd 41.00
Ukrajna 81.00
gamerkr
több mint 3 éve
végső győztes oddsok most:Anglia 3.00
Spanyol 4.30
Olasz 4.50
Belgium 8.00
Dánia 11.00
Cseh 29.00
Svájc 31.00
Svéd 41.00
Ukrajna 81.00
több mint 3 éve
Ki hat. 😊Én 82 óta, de azért ki lehet bírni. 😉Hulye nemet drukker vagyok 96 óta.vannak német felmenőid vagy elment a mixed?Ez már az ötödik magyarázat, hagyjuk sztem. Bmeiket cáfolom meg úgyis jön vmi új, legközelebb gondolom az h Goretzka felrúgta Pickfordot.attól eltekintve, hogy már Shaw birtokolta a labdát, végülis akár rúghatott volna öngólt is, az meg OGSCOHa viszont szabadrúgás... Akkor ez gólhelyzet voltNyilván én mondom egyedül Dave …
Chargers LT
csebi
slowmotion
csebi
Adirotor
csebi
Sobri Jóska
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Lezarult egy korszak, a korszak zarasok pedig altalaban ilyenek. Fajdalmasak. En 18ban valtottam volna mar,de Low kapott meg egy eselyt. Rettenetesen ellaposodott a jatek az elmult idoszakban. Mind a 4 meccsen hatranyba kerult a csapat, azt hiszem ez mindent elmond. Nem vartam sokat az Eb-tol, kb ezt, de azert persze csalodas, hiszen belul tobbet vartam megis. Sok sikert az angoloknak!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Bence94
1 949
En csak 02 ota, de ez az idei EB szereples sajnos a szanalmas kategoria. Azt hittem, hogy a portugalok ellen beindult valami, de sajnos nem. Ez a lofasz tili-toli jatek egyaltalan nem volt jellemzo rajuk. Sajnalom, mert ez az angol csapat sem egy vilagvero tarsasag, de ez van. Jojjon Flick, es kezdodjon el az uj era.Hulye nemet drukker vagyok 96 óta.vannak német felmenőid vagy elment a mixed?Ez már az ötödik magyarázat, hagyjuk sztem. Bmeiket cáfolom meg úgyis jön vmi új, legközelebb gondolom az h Goretzka felrúgta Pickfordot.attól eltekintve, hogy már Shaw birtokolta a labdát, végülis akár rúghatott volna öngólt is, az meg OGSCOHa viszont szabadrúgás... Akkor ez gólhelyzet voltNyilván én mondom egyedül Dave …
Chargers LT
csebi
slowmotion
csebi
Adirotor
csebi
több mint 3 éve
Én 82 óta, de azért ki lehet bírni. 😉Hulye nemet drukker vagyok 96 óta.vannak német felmenőid vagy elment a mixed?Ez már az ötödik magyarázat, hagyjuk sztem. Bmeiket cáfolom meg úgyis jön vmi új, legközelebb gondolom az h Goretzka felrúgta Pickfordot.attól eltekintve, hogy már Shaw birtokolta a labdát, végülis akár rúghatott volna öngólt is, az meg OGSCOHa viszont szabadrúgás... Akkor ez gólhelyzet voltNyilván én mondom egyedül Dave …
Chargers LT
csebi
slowmotion
csebi
Adirotor
csebi
több mint 3 éve
Pfff, a halálcsoportot eléggé beárazták a többiek.1. Portugálok úgy estek ki, hogy a belgák 1x találták el a kaput
Jan
2. Franciák 3-1-ről estek ki tizikkel, picit leengedtek, mert azt hitték megvan a meccs és Svájc rúgott kettőt
3. A mai meccsen sem voltak meggyőzők az angolok, most ez tényleg olyan meccs volt, hogy aki lövi az elsőt tovább megy
Mindhárom meccsen benne volt, hogy tovább megy az F csoport tagja, nem jött össze.
Szerkesztette: NB2
több mint 3 éve
Hulye nemet drukker vagyok 96 óta.vannak német felmenőid vagy elment a mixed?Ez már az ötödik magyarázat, hagyjuk sztem. Bmeiket cáfolom meg úgyis jön vmi új, legközelebb gondolom az h Goretzka felrúgta Pickfordot.attól eltekintve, hogy már Shaw birtokolta a labdát, végülis akár rúghatott volna öngólt is, az meg OGSCOHa viszont szabadrúgás... Akkor ez gólhelyzet voltNyilván én mondom egyedül Dave …
Chargers LT
csebi
slowmotion
csebi
Adirotor
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Az nem volt gólhelyzet egyből írtam is. Sőt élőben szabálytalannak sem tűnt nekem csak visszajatszasbol.ja most nem a Megvájör takarításra gondolsz rögtön Sztörling gólja után? (nem láttam mindent, közben próbáltam dolgozni is)Ez már az ötödik magyarázat, hagyjuk sztem. Bmeiket cáfolom meg úgyis jön vmi új, legközelebb gondolom az h Goretzka felrúgta Pickfordot.attól eltekintve, hogy már Shaw birtokolta a labdát, végülis akár rúghatott volna öngólt is, az meg OGSCOHa viszont szabadrúgás... Akkor ez gólhelyzet voltNyilván én mondom egyedül Dave …
Chargers LT
csebi
slowmotion
csebi
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Nyert mar csapat EBt kapott gol nelkul? 😀spanyolok 12ben egy gólt kaptak a csoport meccseken, a későbbi döntőbeli ellenfél olaszoktól
Borbinho
több mint 3 éve
vannak német felmenőid vagy elment a mixed?Ez már az ötödik magyarázat, hagyjuk sztem. Bmeiket cáfolom meg úgyis jön vmi új, legközelebb gondolom az h Goretzka felrúgta Pickfordot.attól eltekintve, hogy már Shaw birtokolta a labdát, végülis akár rúghatott volna öngólt is, az meg OGSCOHa viszont szabadrúgás... Akkor ez gólhelyzet voltNyilván én mondom egyedül Dave …
Chargers LT
csebi
slowmotion
csebi
több mint 3 éve
Mindig mondtam h ő az aki megmutatta a fiataloknak h nem kell az h technikás legyél mint Messi és lehetsz világsztár. Reményt adott azoknak akik nem voltak sosem labda ügyesek.Nekem is nagyon szimpatikus volt Müller, pedig német 😊Kedvenc játékosom vszeg utolsó válogatott meccse volt. Ráadásul ő hagyta ki a labdát az ikszhez …Nem gondoltam, hogy ennyire súlyos a helyzet...Már sort inni sincs kedvencemÍrd már oda, hogy szerinted jogos, aztán igyál egy hideg sört! 😀Ja mert nem számít h a jogos pirosat nem ítéltek meg.Ja a bírók.H a bírok is tudjak h ott kell lenniük. Így.Wembleyben lesz a döntő, angoloknak ott kell lenniük mint 66ban. Ennyi a történet.Hogy érted, hogy KELL?
csebi
Bazzani
csebi
Ok.
Bazzani
csebi
Szokol
csebi
Szokol
csebi
davemayer
több mint 3 éve
ja most nem a Megvájör takarításra gondolsz rögtön Sztörling gólja után? (nem láttam mindent, közben próbáltam dolgozni is)Ez már az ötödik magyarázat, hagyjuk sztem. Bmeiket cáfolom meg úgyis jön vmi új, legközelebb gondolom az h Goretzka felrúgta Pickfordot.attól eltekintve, hogy már Shaw birtokolta a labdát, végülis akár rúghatott volna öngólt is, az meg OGSCOHa viszont szabadrúgás... Akkor ez gólhelyzet voltNyilván én mondom egyedül Dave …
Chargers LT
csebi
slowmotion
csebi
több mint 3 éve
deyell
11 702
Ez a 2004es dojcse teamet is alulmulja nalam. Orulok hogy jon Flick, lesz honnan megindulni felfele.és a 2000-eset?
Vrij6
choose life
több mint 3 éve
Ez már az ötödik magyarázat, hagyjuk sztem. Bmeiket cáfolom meg úgyis jön vmi új, legközelebb gondolom az h Goretzka felrúgta Pickfordot.attól eltekintve, hogy már Shaw birtokolta a labdát, végülis akár rúghatott volna öngólt is, az meg OGSCOHa viszont szabadrúgás... Akkor ez gólhelyzet voltNyilván én mondom egyedül Dave …
Chargers LT
csebi
slowmotion
több mint 3 éve
Pfff, a halálcsoportot eléggé beárazták a többiek.Egyedül a francia kiesés meglepetés ebből
Jan
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Nyert mar csapat EBt kapott gol nelkul? 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
pontosan. valahogy mindig jól érkezett. Pippo Inzaghi német kiadásban, és egy sorral hátrébb.Müller mint a világ egyik legkepzettebb játékosa...Az h 2021ben még mindig nem érti egy magyar kommentátor és nem tudja h miben jó Müller azzal nem lehet mit kezdeni. Sosem volt képzett sosem volt technikás de úgy helyezkedik mint senki más
FLZOLI
csebi
több mint 3 éve
Sajnos még állandó kezdőként a pályán...Müller mint a világ egyik legkepzettebb játékosa...Az h 2021ben még mindig nem érti egy magyar kommentátor és nem tudja h miben jó Müller azzal nem lehet mit kezdeni. Sosem volt képzett sosem volt technikás de úgy helyezkedik mint senki más
FLZOLI
csebi
Egy jó formában lévő Mullernel kevesebb veszélyesebb fegyver van, egy rossznal kevesebb balfasz
több mint 3 éve
Nekem is nagyon szimpatikus volt Müller, pedig német 😊Kedvenc játékosom vszeg utolsó válogatott meccse volt. Ráadásul ő hagyta ki a labdát az ikszhez …Nem gondoltam, hogy ennyire súlyos a helyzet...Már sort inni sincs kedvencemÍrd már oda, hogy szerinted jogos, aztán igyál egy hideg sört! 😀Ja mert nem számít h a jogos pirosat nem ítéltek meg.Ja a bírók.H a bírok is tudjak h ott kell lenniük. Így.Wembleyben lesz a döntő, angoloknak ott kell lenniük mint 66ban. Ennyi a történet.Hogy érted, hogy KELL?
csebi
Bazzani
csebi
Ok.
Bazzani
csebi
Szokol
csebi
Szokol
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Nem tom. Nem véletlen h Gundogan ma egy percet sem játszott. Sztem ő es Kroos vissza is vonul. Kimmich Goretzka kettős lesz.Én a német fociért aggódnék, ha ezek a kezdők és emre can egy csereKimmich, Goretzka, Gundogan kp nem rossz. Bár egy Kroos szintű zseni a kanyarban sincs.
Chargers LT
FLZOLI
több mint 3 éve
Willie Parker
15 388
Kivéve Sterlinget ugyeMüller mint a világ egyik legkepzettebb játékosa...Az h 2021ben még mindig nem érti egy magyar kommentátor és nem tudja h miben jó Müller azzal nem lehet mit kezdeni. Sosem volt képzett sosem volt technikás de úgy helyezkedik mint senki más
FLZOLI
csebi
több mint 3 éve
Fel a fejjel.Kedvenc játékosom vszeg utolsó válogatott meccse volt. Ráadásul ő hagyta ki a labdát az ikszhez …Nem gondoltam, hogy ennyire súlyos a helyzet...Már sort inni sincs kedvencemÍrd már oda, hogy szerinted jogos, aztán igyál egy hideg sört! 😀Ja mert nem számít h a jogos pirosat nem ítéltek meg.Ja a bírók.H a bírok is tudjak h ott kell lenniük. Így.Wembleyben lesz a döntő, angoloknak ott kell lenniük mint 66ban. Ennyi a történet.Hogy érted, hogy KELL?
csebi
Bazzani
csebi
Ok.
Bazzani
csebi
Szokol
csebi
Szokol
csebi
Nem a legszebben búcsúzik a mester, megérdemelte volna hogyha még tolnának egy hosszabbítást.
Flick-nek lesz mit újjáépítenie, sok új arc kell majd hogy felpezsdítse az életet.
több mint 3 éve
mit vársz?Müller mint a világ egyik legkepzettebb játékosa...Az h 2021ben még mindig nem érti egy magyar kommentátor és nem tudja h miben jó Müller azzal nem lehet mit kezdeni. Sosem volt képzett sosem volt technikás de úgy helyezkedik mint senki más
FLZOLI
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!