Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Angolok tényleg ki akarnak esni ezzel a kezdővel. Gólt nem nagyon fognak rúgni, hacsak a németek nem rúgnak nekik öngóltmi a kezdő?
kapitnono
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Angolok tényleg ki akarnak esni ezzel a kezdővel. Gólt nem nagyon fognak rúgni, hacsak a németek nem rúgnak nekik öngólt
több mint 3 éve
a németek neinjét till hangjában hallottam— Germany (@DFB_Team_EN) June 28, 2021
😀😀
Borbinho
nem, nem schweiger
briareos
?
Liverpool Fc
több mint 3 éve
a németek neinjét till hangjában hallottam— Germany (@DFB_Team_EN) June 28, 2021
😀😀
Borbinho
nem, nem schweiger
több mint 3 éve
— Germany (@DFB_Team_EN) June 28, 2021
😀😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
akkor mondd azt, hogy "bevegyék" vagy "elfoglalják"Luftwaffe gegen RAFfélek, hogy a svéd-ukrán csak valami tudatmódosítóval lenne élvezetes, de mivel én olyanokkal nem élek, ezért nagy szenvedésre számítok magamtól 😊wut? nem fordítva van a sikertelenség?
németek meg 80 év után újra nekidurálják magukat, hogy legyőzzék Angliát, szerintem nem fog nekik sikerülni
NB2
Negritis
NB2
több mint 3 éve
MC12
6 379
Az olasz - dél-Koreán vették el az egyébként szabályos olasz aranygólt és szórták ki kamu pirossal Tottit (többek között) a spanyol - dél-korean vettek el minimum egy de inkább két szabályos gólt a spanyoloktól 😊Baszki tényleg, ott meg egy arany gólt vettek el nem?Nekem a d-korea-spanyol negyeddöntő is felbaszta az agyam.Valaki linkelte a 2002-es Olasz - Dél-Koreát?második mondjuk minden idők egyik legnagyobb csalásafélek, hogy a svéd-ukrán csak valami tudatmódosítóval lenne élvezetes, de mivel én olyanokkal nem élek, ezért nagy szenvedésre számítok magamtól 😊Rossz az állítás már legyőzték őket nem is egyszer
németek meg 80 év után újra nekidurálják magukat, hogy legyőzzék Angliát, szerintem nem fog nekik sikerülni
NB2
youtu.be/M8fNVkmE05A
youtu.be/3fM1uGQDG3w
VvAlekosz
Negritis
MC12
Tactful Cactus
Drip
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=70YBjA0bLFMBaszki tényleg, ott meg egy arany gólt vettek el nem?Nekem a d-korea-spanyol negyeddöntő is felbaszta az agyam.Valaki linkelte a 2002-es Olasz - Dél-Koreát?második mondjuk minden idők egyik legnagyobb csalásafélek, hogy a svéd-ukrán csak valami tudatmódosítóval lenne élvezetes, de mivel én olyanokkal nem élek, ezért nagy szenvedésre számítok magamtól 😊Rossz az állítás már legyőzték őket nem is egyszer
NB2
youtu.be/M8fNVkmE05A
youtu.be/3fM1uGQDG3w
VvAlekosz
Negritis
MC12
Tactful Cactus
Drip
kedvenc videóm a témában, mindig felcseszem az agyam rajta.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Baszki tényleg, ott meg egy arany gólt vettek el nem?Nekem a d-korea-spanyol negyeddöntő is felbaszta az agyam.Valaki linkelte a 2002-es Olasz - Dél-Koreát?második mondjuk minden idők egyik legnagyobb csalásafélek, hogy a svéd-ukrán csak valami tudatmódosítóval lenne élvezetes, de mivel én olyanokkal nem élek, ezért nagy szenvedésre számítok magamtól 😊Rossz az állítás már legyőzték őket nem is egyszer
NB2
youtu.be/M8fNVkmE05A
youtu.be/3fM1uGQDG3w
VvAlekosz
Negritis
MC12
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 880
Nekem a d-korea-spanyol negyeddöntő is felbaszta az agyam.Valaki linkelte a 2002-es Olasz - Dél-Koreát?második mondjuk minden idők egyik legnagyobb csalásafélek, hogy a svéd-ukrán csak valami tudatmódosítóval lenne élvezetes, de mivel én olyanokkal nem élek, ezért nagy szenvedésre számítok magamtól 😊Rossz az állítás már legyőzték őket nem is egyszer
NB2
youtu.be/M8fNVkmE05A
youtu.be/3fM1uGQDG3w
VvAlekosz
Negritis
MC12
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Még csak olvastam vissza a kommenteket mikor nekem is rögtön ez jutott eszembe, kerestem is a linket 😀Valaki linkelte a 2002-es Olasz - Dél-Koreát?második mondjuk minden idők egyik legnagyobb csalásafélek, hogy a svéd-ukrán csak valami tudatmódosítóval lenne élvezetes, de mivel én olyanokkal nem élek, ezért nagy szenvedésre számítok magamtól 😊Rossz az állítás már legyőzték őket nem is egyszer
NB2
youtu.be/M8fNVkmE05A
youtu.be/3fM1uGQDG3w
VvAlekosz
Negritis
MC12
www.youtube.com/watch?v=VxHFxUjqZSo
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 566
Sot a wembley nyiton is nyertek..az uj wembley megnyitojanezért írtam hogy egyik 😀Valaki linkelte a 2002-es Olasz - Dél-Koreát?második mondjuk minden idők egyik legnagyobb csalásafélek, hogy a svéd-ukrán csak valami tudatmódosítóval lenne élvezetes, de mivel én olyanokkal nem élek, ezért nagy szenvedésre számítok magamtól 😊Rossz az állítás már legyőzték őket nem is egyszer
NB2
youtu.be/M8fNVkmE05A
youtu.be/3fM1uGQDG3w
VvAlekosz
Negritis
MC12
Negritis
több mint 3 éve
"uhammm""Akarsz kőőőrszakállt?" 😊Ekkora szakállam még sose volt. 😅Én azt hittem, hogy empty élőben nézi...
Kenny
Willie Parker
empty taxi
Sobri Jóska
😀
imádom meg is nézem
több mint 3 éve
"Akarsz kőőőrszakállt?" 😊Ekkora szakállam még sose volt. 😅Én azt hittem, hogy empty élőben nézi...
Kenny
Willie Parker
empty taxi
több mint 3 éve
Ekkora szakállam még sose volt. 😅Én azt hittem, hogy empty élőben nézi...
Kenny
Willie Parker
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Mbappe ebből tanulni fog legalábbis ha fejlődni akarPSX-en jobban lövi!
ThundersNFL
több mint 3 éve
az angolok is germánokEddig 7szer találkoztak világverseny kiesés szakaszában. 6-1 a germánoknak.félek, hogy a svéd-ukrán csak valami tudatmódosítóval lenne élvezetes, de mivel én olyanokkal nem élek, ezért nagy szenvedésre számítok magamtól 😊Rossz az állítás már legyőzték őket nem is egyszer
NB2
youtu.be/M8fNVkmE05A
youtu.be/3fM1uGQDG3w
VvAlekosz
alatriste
több mint 3 éve
ezért írtam hogy egyik 😀Valaki linkelte a 2002-es Olasz - Dél-Koreát?második mondjuk minden idők egyik legnagyobb csalásafélek, hogy a svéd-ukrán csak valami tudatmódosítóval lenne élvezetes, de mivel én olyanokkal nem élek, ezért nagy szenvedésre számítok magamtól 😊Rossz az állítás már legyőzték őket nem is egyszer
NB2
youtu.be/M8fNVkmE05A
youtu.be/3fM1uGQDG3w
VvAlekosz
Negritis
MC12
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
SenderosSegítsetek már mert megzavarodok. Hogy hívták azt a svájci tagot, aki az Arsiban játszott, és vagy 7 nyelven beszélt?mikhtarian 7 nyelven beszél, de ő ne m svejci. volt egy djurou de ő nemtom hány nyelven beszél
Hanni
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
MC12
6 379
Valaki linkelte a 2002-es Olasz - Dél-Koreát?második mondjuk minden idők egyik legnagyobb csalásafélek, hogy a svéd-ukrán csak valami tudatmódosítóval lenne élvezetes, de mivel én olyanokkal nem élek, ezért nagy szenvedésre számítok magamtól 😊Rossz az állítás már legyőzték őket nem is egyszer
NB2
youtu.be/M8fNVkmE05A
youtu.be/3fM1uGQDG3w
VvAlekosz
Negritis
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Én csak erre a kettőre emlékszemEddig 7szer találkoztak világverseny kiesés szakaszában. 6-1 a germánoknak.félek, hogy a svéd-ukrán csak valami tudatmódosítóval lenne élvezetes, de mivel én olyanokkal nem élek, ezért nagy szenvedésre számítok magamtól 😊Rossz az állítás már legyőzték őket nem is egyszer
NB2
youtu.be/M8fNVkmE05A
youtu.be/3fM1uGQDG3w
VvAlekosz
alatriste
Gondolom a többi akkor volt mikor még nem is éltem vagy nagyon kicsi voltam.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Miért?második mondjuk minden idők egyik legnagyobb csalásafélek, hogy a svéd-ukrán csak valami tudatmódosítóval lenne élvezetes, de mivel én olyanokkal nem élek, ezért nagy szenvedésre számítok magamtól 😊Rossz az állítás már legyőzték őket nem is egyszer
NB2
youtu.be/M8fNVkmE05A
youtu.be/3fM1uGQDG3w
VvAlekosz
Negritis
több mint 3 éve
ma estére brazil leszEddig 7szer találkoztak világverseny kiesés szakaszában. 6-1 a germánoknak.félek, hogy a svéd-ukrán csak valami tudatmódosítóval lenne élvezetes, de mivel én olyanokkal nem élek, ezért nagy szenvedésre számítok magamtól 😊Rossz az állítás már legyőzték őket nem is egyszer
NB2
youtu.be/M8fNVkmE05A
youtu.be/3fM1uGQDG3w
VvAlekosz
alatriste
több mint 3 éve
Eddig 7szer találkoztak világverseny kiesés szakaszában. 6-1 a germánoknak.félek, hogy a svéd-ukrán csak valami tudatmódosítóval lenne élvezetes, de mivel én olyanokkal nem élek, ezért nagy szenvedésre számítok magamtól 😊Rossz az állítás már legyőzték őket nem is egyszer
NB2
youtu.be/M8fNVkmE05A
youtu.be/3fM1uGQDG3w
VvAlekosz
Liverpool Fc