Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 448 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 126 — The Mathematician
félek, hogy a svéd-ukrán csak valami tudatmódosítóval lenne élvezetes, de mivel én olyanokkal nem élek, ezért nagy szenvedésre számítok magamtól 😊
németek meg 80 év után újra nekidurálják magukat, hogy legyőzzék Angliát, szerintem nem fog nekik sikerülni
NB2
Rossz az állítás már legyőzték őket nem is egyszer

youtu.be/M8fNVkmE05A

youtu.be/3fM1uGQDG3w
VvAlekosz
második mondjuk minden idők egyik legnagyobb csalása

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
félek, hogy a svéd-ukrán csak valami tudatmódosítóval lenne élvezetes, de mivel én olyanokkal nem élek, ezért nagy szenvedésre számítok magamtól 😊
németek meg 80 év után újra nekidurálják magukat, hogy legyőzzék Angliát, szerintem nem fog nekik sikerülni
NB2
Rossz az állítás már legyőzték őket nem is egyszer

youtu.be/M8fNVkmE05A

youtu.be/3fM1uGQDG3w

Most olvasom hogy másra értetted csak kicsit félrevezető volt ahogy írtad.
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 629 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Na és akkor mai tippek:
Deutschland über alles, angol védelem nem fogja bírni, 2-1-re nyernek. Angoloknál eddig a nyomorék Sterling lőtt gólt, egyet találnak az a fos német védelem miatt lesz.
Svéd-ukrán 2-2, és büntetőkkel és Olsennel a svédek mennek tovabb

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 952 — LIGHTS OUT!
Mai tippek

Anglia-Németország 0-3 vagy 1-3
Svédország-Ukrajna 1-2
Gergőbácsi
Angol- német 1-2
Svéd-ukrán 1-0
warr_b
angol - német 3:3, hosszabbítás után 5:3 az angoloknak
svéd - ukrán 3:3, tizenegyesekkel ukrán
Sixo
Mit erzel, mennyire nyerik a buntetoket az ukranok? Mondjuk a 5-4re? 😀
Borbinho
te is ezt álmodtad meg ? 😮

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 629 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Fáradt voltam, a franciák harmadik gólja után elmentem aludni. Gondoltam, a kihagyott 11-es óta a svájciak padlón vannak, a franciák brillíroznak, egyébként is, egy napon belül kétszer úgyse történik meg ugyanaz a csoda.
Ááááhhhhhh….
nagylaza
Tegnap karpotoltak a nezoket az egiek a korabbi lapos meccsekert. Remelem ma is hasonloan orult jateknap lesz.

Ket kicsi mar igy is bejutott (Dania, Svajc), a tovabbiakban is lesz kinek szurkolni.
undisputedly
Ha a svéd-ukrán jó meccs lesz, akkor ez minden idők eb-je
r.baggio
Nem feltetlenul fociszakmai minosegeben, de izgalom faktorban lehet siman jo meccs, csak egy korai gol, piros lap stb kell.

2 kripli csapat konnyen ossze tud hozni egy fordulatos meccset, nekem annyi eleg, akkor is, ha mondjuk oult nagy egyeni hibakbol jonnek a golok.
undisputedly
Nem értem hogy mi az hogy ők kripli csapatok. Nem véletlen vannak itt. A svédek Ibra visszavonulása óta nagyon tudatosan építkeznek, és nem a spanyolok elleni védekezésükből kell levonni hogy játszanak. Taktikailag egy nagyon jó csapat, és ehhez jön még Olsen hatalmas kapusteljesítménye ismét. Ukrán csapat is jól ki van találva, elől gólérzékeny játékosokkal. Shevchenko is tud egysmást, jól rotál, és támadófocit játszik ő is. Jó meccs lesz ez.
Meg egyéni hibákból jönnek a gólok : mint a horvátoknál meg a franciàknál. Mindenhol benne van.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Mai tippek

Svédország-Ukrajna 1-2
Gergőbácsi
Angol- német 1-2
Svéd-ukrán 1-0
warr_b
Sixo
Mit erzel, mennyire nyerik a buntetoket az ukranok? Mondjuk a 5-4re? 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 952 — LIGHTS OUT!
Mai tippek

Svédország-Ukrajna 1-2
Gergőbácsi
Angol- német 1-2
Svéd-ukrán 1-0
warr_b

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
NB2
wut? nem fordítva van a sikertelenség?
Negritis
Luftwaffe gegen RAF
több mint 3 éve
NB2
wut? nem fordítva van a sikertelenség?

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Fáradt voltam, a franciák harmadik gólja után elmentem aludni. Gondoltam, a kihagyott 11-es óta a svájciak padlón vannak, a franciák brillíroznak, egyébként is, egy napon belül kétszer úgyse történik meg ugyanaz a csoda.
Ááááhhhhhh….
nagylaza
Tegnap karpotoltak a nezoket az egiek a korabbi lapos meccsekert. Remelem ma is hasonloan orult jateknap lesz.

Ket kicsi mar igy is bejutott (Dania, Svajc), a tovabbiakban is lesz kinek szurkolni.
undisputedly
Nem tudom, lattad-e, de ma az angolok jatszanak. A beszari Southgate jo meccset max akkor jatszik a csapataval, ha elszurja, es kapnak negyet az angolok.

A 4-3-3 a kedvenc felallasa, eleinte a fontos meccseken vegig azt eroltette, jol is ment az angoloknak, a keret tele van olyanokkal, akiknek ez most kivalo rendszer lenne es fitek bele, de nem, Southgate nyomatja a beszari defenziv felallasokat inkabb, mert fosik. Ezzel a csapattal. De o fosik.

Szoval mindent varok ma, csak jo jatekot nem, legalabbis az angoloktol. De siman kaphatnak egy harmast, a verukben van a nagy rivalis nemetek elleni rabaszas. Nem tudom, mikor lesz kepes tullepni Anglia az arnyekan, a kerete egyebkent rohogve erosebb, mint a nemeteke, ennek ellenere fog kikapni.
Stez
Azert remelem, hogy nem 90 perc bekkeles lesz hazai palyan 😊

Ahogyan irtam, engen nem zavar, ha szakmai szemmel rossz egy merkozes, csak legyen izgalmas.
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 295 — beers & Packers
Mai tippek

Svédország-Ukrajna 1-2
Gergőbácsi
Angol- német 1-2
Svéd-ukrán 1-0
warr_b
Korábban azt írtam, hogy a németek mennek tovább, most éppen úgy érzem, hogy az angolok. Már nem merek tippelni. (Ha fegyvert szorítanak a fejemhez, akkor Ang.-Né.o. 2-1.) Az biztos: ha a németek csak kétszer annyira játszanak jól, mint ellenünk, az kevés lesz.
A svéd-ukrán kevéssé tud izgalomba hozni.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 177 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mai tippek

Svédország-Ukrajna 1-2
Gergőbácsi
Angol- német 1-2
Svéd-ukrán 1-0

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 031 — Packers Suicide Squad
Mai tippek

Svédország-Ukrajna 1-2

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Ááááhhhhhh….
nagylaza

undisputedly
Nem tudom, lattad-e, de ma az angolok jatszanak. A beszari Southgate jo meccset max akkor jatszik a csapataval, ha elszurja, es kapnak negyet az angolok.

A 4-3-3 a kedvenc felallasa, eleinte a fontos meccseken vegig azt eroltette, jol is ment az angoloknak, a keret tele van olyanokkal, akiknek ez most kivalo rendszer lenne es fitek bele, de nem, Southgate nyomatja a beszari defenziv felallasokat inkabb, mert fosik. Ezzel a csapattal. De o fosik.

Szoval mindent varok ma, csak jo jatekot nem, legalabbis az angoloktol. De siman kaphatnak egy harmast, a verukben van a nagy rivalis nemetek elleni rabaszas. Nem tudom, mikor lesz kepes tullepni Anglia az arnyekan, a kerete egyebkent rohogve erosebb, mint a nemeteke, ennek ellenere fog kikapni.

több mint 3 éve
Ááááhhhhhh….
nagylaza

undisputedly
r.baggio
Nem feltetlenul fociszakmai minosegeben, de izgalom faktorban lehet siman jo meccs, csak egy korai gol, piros lap stb kell.

2 kripli csapat konnyen ossze tud hozni egy fordulatos meccset, nekem annyi eleg, akkor is, ha mondjuk oult nagy egyeni hibakbol jonnek a golok.
több mint 3 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
Ááááhhhhhh….
nagylaza

undisputedly

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 029 — Omar's Coming Yo!
 www.instagram.com/reel/CQri8KIoReH/?utm_medium=copy_link

😀

több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 462 — Слава Україні! Героям слава!

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Ha már szóba került a svájci m4, az ottani kommentátor Mbappé tizijénél:
 streamable.com/yiug3z

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Ááááhhhhhh….
nagylaza

több mint 3 éve
De Bruyne és Eden Hazard is megsérült, nem játszhat az olaszok ellen:
 telex.hu/sport/2021/06/28/sport-foci-eb-futball-belgium-kevin-de-bruyne-eden-hazard
empty taxi
előbbi átok, utóbbi áldás

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
De Bruyne és Eden Hazard is megsérült, nem játszhat az olaszok ellen:
 telex.hu/sport/2021/06/28/sport-foci-eb-futball-belgium-kevin-de-bruyne-eden-hazard

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 295 — beers & Packers
Ááááhhhhhh….
több mint 3 éve
YoungZeeZee 8 566
Az angol (rap)eb himnusz.
 youtu.be/u_Xluw2M6aA