Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
második mondjuk minden idők egyik legnagyobb csalásafélek, hogy a svéd-ukrán csak valami tudatmódosítóval lenne élvezetes, de mivel én olyanokkal nem élek, ezért nagy szenvedésre számítok magamtól 😊Rossz az állítás már legyőzték őket nem is egyszer
németek meg 80 év után újra nekidurálják magukat, hogy legyőzzék Angliát, szerintem nem fog nekik sikerülni
NB2
youtu.be/M8fNVkmE05A
youtu.be/3fM1uGQDG3w
VvAlekosz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
félek, hogy a svéd-ukrán csak valami tudatmódosítóval lenne élvezetes, de mivel én olyanokkal nem élek, ezért nagy szenvedésre számítok magamtól 😊Rossz az állítás már legyőzték őket nem is egyszer
németek meg 80 év után újra nekidurálják magukat, hogy legyőzzék Angliát, szerintem nem fog nekik sikerülni
NB2
youtu.be/M8fNVkmE05A
youtu.be/3fM1uGQDG3w
Most olvasom hogy másra értetted csak kicsit félrevezető volt ahogy írtad.
több mint 3 éve
Na és akkor mai tippek:Deutschland über alles, angol védelem nem fogja bírni, 2-1-re nyernek. Angoloknál eddig a nyomorék Sterling lőtt gólt, egyet találnak az a fos német védelem miatt lesz.
Svéd-ukrán 2-2, és büntetőkkel és Olsennel a svédek mennek tovabb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
te is ezt álmodtad meg ? 😮Mit erzel, mennyire nyerik a buntetoket az ukranok? Mondjuk a 5-4re? 😀angol - német 3:3, hosszabbítás után 5:3 az angoloknakMai tippekAngol- német 1-2
Anglia-Németország 0-3 vagy 1-3
Svédország-Ukrajna 1-2
Gergőbácsi
Svéd-ukrán 1-0
warr_b
svéd - ukrán 3:3, tizenegyesekkel ukrán
Sixo
Borbinho
több mint 3 éve
Nem értem hogy mi az hogy ők kripli csapatok. Nem véletlen vannak itt. A svédek Ibra visszavonulása óta nagyon tudatosan építkeznek, és nem a spanyolok elleni védekezésükből kell levonni hogy játszanak. Taktikailag egy nagyon jó csapat, és ehhez jön még Olsen hatalmas kapusteljesítménye ismét. Ukrán csapat is jól ki van találva, elől gólérzékeny játékosokkal. Shevchenko is tud egysmást, jól rotál, és támadófocit játszik ő is. Jó meccs lesz ez.Nem feltetlenul fociszakmai minosegeben, de izgalom faktorban lehet siman jo meccs, csak egy korai gol, piros lap stb kell.Ha a svéd-ukrán jó meccs lesz, akkor ez minden idők eb-jeFáradt voltam, a franciák harmadik gólja után elmentem aludni. Gondoltam, a kihagyott 11-es óta a svájciak padlón vannak, a franciák brillíroznak, egyébként is, egy napon belül kétszer úgyse történik meg ugyanaz a csoda.Tegnap karpotoltak a nezoket az egiek a korabbi lapos meccsekert. Remelem ma is hasonloan orult jateknap lesz.
Ááááhhhhhh….
nagylaza
Ket kicsi mar igy is bejutott (Dania, Svajc), a tovabbiakban is lesz kinek szurkolni.
undisputedly
r.baggio
2 kripli csapat konnyen ossze tud hozni egy fordulatos meccset, nekem annyi eleg, akkor is, ha mondjuk oult nagy egyeni hibakbol jonnek a golok.
undisputedly
Meg egyéni hibákból jönnek a gólok : mint a horvátoknál meg a franciàknál. Mindenhol benne van.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Mit erzel, mennyire nyerik a buntetoket az ukranok? Mondjuk a 5-4re? 😀angol - német 3:3, hosszabbítás után 5:3 az angoloknakMai tippekAngol- német 1-2
Svédország-Ukrajna 1-2
Gergőbácsi
Svéd-ukrán 1-0
warr_b
Sixo
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
angol - német 3:3, hosszabbítás után 5:3 az angoloknakMai tippekAngol- német 1-2
Svédország-Ukrajna 1-2
Gergőbácsi
Svéd-ukrán 1-0
warr_b
több mint 3 éve
Luftwaffe gegen RAFfélek, hogy a svéd-ukrán csak valami tudatmódosítóval lenne élvezetes, de mivel én olyanokkal nem élek, ezért nagy szenvedésre számítok magamtól 😊wut? nem fordítva van a sikertelenség?
NB2
Negritis
több mint 3 éve
félek, hogy a svéd-ukrán csak valami tudatmódosítóval lenne élvezetes, de mivel én olyanokkal nem élek, ezért nagy szenvedésre számítok magamtól 😊wut? nem fordítva van a sikertelenség?
NB2
több mint 3 éve
félek, hogy a svéd-ukrán csak valami tudatmódosítóval lenne élvezetes, de mivel én olyanokkal nem élek, ezért nagy szenvedésre számítok magamtól 😊németek meg 80 év után újra nekidurálják magukat, hogy legyőzzék Angliát, szerintem nem fog nekik sikerülni
több mint 3 éve
Azert remelem, hogy nem 90 perc bekkeles lesz hazai palyan 😊Nem tudom, lattad-e, de ma az angolok jatszanak. A beszari Southgate jo meccset max akkor jatszik a csapataval, ha elszurja, es kapnak negyet az angolok.Fáradt voltam, a franciák harmadik gólja után elmentem aludni. Gondoltam, a kihagyott 11-es óta a svájciak padlón vannak, a franciák brillíroznak, egyébként is, egy napon belül kétszer úgyse történik meg ugyanaz a csoda.Tegnap karpotoltak a nezoket az egiek a korabbi lapos meccsekert. Remelem ma is hasonloan orult jateknap lesz.
Ááááhhhhhh….
nagylaza
Ket kicsi mar igy is bejutott (Dania, Svajc), a tovabbiakban is lesz kinek szurkolni.
undisputedly
A 4-3-3 a kedvenc felallasa, eleinte a fontos meccseken vegig azt eroltette, jol is ment az angoloknak, a keret tele van olyanokkal, akiknek ez most kivalo rendszer lenne es fitek bele, de nem, Southgate nyomatja a beszari defenziv felallasokat inkabb, mert fosik. Ezzel a csapattal. De o fosik.
Szoval mindent varok ma, csak jo jatekot nem, legalabbis az angoloktol. De siman kaphatnak egy harmast, a verukben van a nagy rivalis nemetek elleni rabaszas. Nem tudom, mikor lesz kepes tullepni Anglia az arnyekan, a kerete egyebkent rohogve erosebb, mint a nemeteke, ennek ellenere fog kikapni.
Stez
Ahogyan irtam, engen nem zavar, ha szakmai szemmel rossz egy merkozes, csak legyen izgalmas.
több mint 3 éve
Korábban azt írtam, hogy a németek mennek tovább, most éppen úgy érzem, hogy az angolok. Már nem merek tippelni. (Ha fegyvert szorítanak a fejemhez, akkor Ang.-Né.o. 2-1.) Az biztos: ha a németek csak kétszer annyira játszanak jól, mint ellenünk, az kevés lesz.Mai tippekAngol- német 1-2
Svédország-Ukrajna 1-2
Gergőbácsi
Svéd-ukrán 1-0
warr_b
A svéd-ukrán kevéssé tud izgalomba hozni.
több mint 3 éve
Mai tippekAngol- német 1-2
Svédország-Ukrajna 1-2
Gergőbácsi
Svéd-ukrán 1-0
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Mai tippekAnglia-Németország 0-3 vagy 1-3
Svédország-Ukrajna 1-2
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Nem tudom, lattad-e, de ma az angolok jatszanak. A beszari Southgate jo meccset max akkor jatszik a csapataval, ha elszurja, es kapnak negyet az angolok.Fáradt voltam, a franciák harmadik gólja után elmentem aludni. Gondoltam, a kihagyott 11-es óta a svájciak padlón vannak, a franciák brillíroznak, egyébként is, egy napon belül kétszer úgyse történik meg ugyanaz a csoda.Tegnap karpotoltak a nezoket az egiek a korabbi lapos meccsekert. Remelem ma is hasonloan orult jateknap lesz.
Ááááhhhhhh….
nagylaza
undisputedly
A 4-3-3 a kedvenc felallasa, eleinte a fontos meccseken vegig azt eroltette, jol is ment az angoloknak, a keret tele van olyanokkal, akiknek ez most kivalo rendszer lenne es fitek bele, de nem, Southgate nyomatja a beszari defenziv felallasokat inkabb, mert fosik. Ezzel a csapattal. De o fosik.
Szoval mindent varok ma, csak jo jatekot nem, legalabbis az angoloktol. De siman kaphatnak egy harmast, a verukben van a nagy rivalis nemetek elleni rabaszas. Nem tudom, mikor lesz kepes tullepni Anglia az arnyekan, a kerete egyebkent rohogve erosebb, mint a nemeteke, ennek ellenere fog kikapni.
több mint 3 éve
Nem feltetlenul fociszakmai minosegeben, de izgalom faktorban lehet siman jo meccs, csak egy korai gol, piros lap stb kell.Ha a svéd-ukrán jó meccs lesz, akkor ez minden idők eb-jeFáradt voltam, a franciák harmadik gólja után elmentem aludni. Gondoltam, a kihagyott 11-es óta a svájciak padlón vannak, a franciák brillíroznak, egyébként is, egy napon belül kétszer úgyse történik meg ugyanaz a csoda.Tegnap karpotoltak a nezoket az egiek a korabbi lapos meccsekert. Remelem ma is hasonloan orult jateknap lesz.
Ááááhhhhhh….
nagylaza
undisputedly
r.baggio
2 kripli csapat konnyen ossze tud hozni egy fordulatos meccset, nekem annyi eleg, akkor is, ha mondjuk oult nagy egyeni hibakbol jonnek a golok.
több mint 3 éve
Ha a svéd-ukrán jó meccs lesz, akkor ez minden idők eb-jeFáradt voltam, a franciák harmadik gólja után elmentem aludni. Gondoltam, a kihagyott 11-es óta a svájciak padlón vannak, a franciák brillíroznak, egyébként is, egy napon belül kétszer úgyse történik meg ugyanaz a csoda.Tegnap karpotoltak a nezoket az egiek a korabbi lapos meccsekert. Remelem ma is hasonloan orult jateknap lesz.
Ááááhhhhhh….
nagylaza
undisputedly
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Ha már szóba került a svájci m4, az ottani kommentátor Mbappé tizijénél:streamable.com/yiug3z
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Fáradt voltam, a franciák harmadik gólja után elmentem aludni. Gondoltam, a kihagyott 11-es óta a svájciak padlón vannak, a franciák brillíroznak, egyébként is, egy napon belül kétszer úgyse történik meg ugyanaz a csoda.Tegnap karpotoltak a nezoket az egiek a korabbi lapos meccsekert. Remelem ma is hasonloan orult jateknap lesz.
Ááááhhhhhh….
nagylaza
több mint 3 éve
De Bruyne és Eden Hazard is megsérült, nem játszhat az olaszok ellen:előbbi átok, utóbbi áldás
telex.hu/sport/2021/06/28/sport-foci-eb-futball-belgium-kevin-de-bruyne-eden-hazard
empty taxi
több mint 3 éve
De Bruyne és Eden Hazard is megsérült, nem játszhat az olaszok ellen:telex.hu/sport/2021/06/28/sport-foci-eb-futball-belgium-kevin-de-bruyne-eden-hazard
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Fáradt voltam, a franciák harmadik gólja után elmentem aludni. Gondoltam, a kihagyott 11-es óta a svájciak padlón vannak, a franciák brillíroznak, egyébként is, egy napon belül kétszer úgyse történik meg ugyanaz a csoda.Ááááhhhhhh….