Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Óriási lett volna, ha megint valamelyik kapu mögül vonultak volna be, mint 96-ban.
több mint 3 éve
Akkor hajrá Deutschland
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Jó pár éve nagyon megy ez a tippmix őrület. A prolik persze vígan fotózgatják is a kis tét, nagy szorzó, bazi nagy mák szelvényeket, néha biztos beletrafál valaki, mint a félkarú rabló esetén..Ez legit. Rajta van a kombináció szám, olyan mintha 2 különböző szelőn rakta volna meg, így spórol a papírral.www.blikk.hu/sport/eb-2021/tippmix-szelveny-nyeremeny-foci-eb/f6dwhstSzerintem kamu
Ez valós lehet vagy kamu?
ThundersNFL
Kötési tiltás szokott lenni egy és ugyanazon mérkőzésre bár már rég játszottam nem tudom így van e még
VvAlekosz
Heisman
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Egy svájci szurkoló, ennyiKi ez a faszi, mi a sztori?Football, summed up in 8 seconds 😂⚽️ pic.twitter.com/60kzmo2rEp
— Jack Grimse (@JackGrimse) June 28, 2021
😀
Ha votma akkor sorry
Borbinho
Ez már tegnap is vót!
steelwolf
több mint 3 éve
Egy svájci szurkerKi ez a faszi, mi a sztori?Football, summed up in 8 seconds 😂⚽️ pic.twitter.com/60kzmo2rEp
😀
Ha votma akkor sorry
Borbinho
Ez már tegnap is vót!
steelwolf
több mint 3 éve
Ilyen retardált angol kezdőt.... Hazai pályán, vicc. Meg is érdemelnének egy brazil-német kivégzést.Szerencsére a tuloldalt is balfék állítja össze a csapatot és a taktikát...
több mint 3 éve
Ki ez a faszi, mi a sztori?Football, summed up in 8 seconds 😂⚽️ pic.twitter.com/60kzmo2rEp
😀
Ha votma akkor sorry
Borbinho
Ez már tegnap is vót!
több mint 3 éve
Ez legit. Rajta van a kombináció szám, olyan mintha 2 különböző szelőn rakta volna meg, így spórol a papírral.www.blikk.hu/sport/eb-2021/tippmix-szelveny-nyeremeny-foci-eb/f6dwhstSzerintem kamu
ThundersNFL
Kötési tiltás szokott lenni egy és ugyanazon mérkőzésre bár már rég játszottam nem tudom így van e még
VvAlekosz
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=aicD3qNinAEÖöö, ez nekem nincs meg..."Akarsz kőőőrszakállt?" 😊Ekkora szakállam még sose volt. 😅Én azt hittem, hogy empty élőben nézi...
Kenny
Willie Parker
empty taxi
Sobri Jóska
Willie Parker
több mint 3 éve
Stez megijesztette Southgate-et, aki beparazott a sok golos viziomtol es ezert 10 vedot kuld palyara. Leeeeeegy atkozott! (ne legyel, csak viccelek)
több mint 3 éve
Football, summed up in 8 seconds 😂⚽️ pic.twitter.com/60kzmo2rEp
😀
Ha votma akkor sorry
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Nemet kezdoben 2 Chelseas, angolban 1 se. Nyernek is a nemetek, 4-2re 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Southgate-t tuti karóba húzzák, mert ezt a kezdőt szerintem senki sem érti. Sok kreativitást nem nagyon várok tőlük, konkrétan két védősorral állnak ki szinte
több mint 3 éve
Kep alapjan legit mindketto, a masodikon lathato, hogy kulon kotesben vannak azok amik ugyan arra a meccsre szolnak.www.blikk.hu/sport/eb-2021/tippmix-szelveny-nyeremeny-foci-eb/f6dwhstSzerintem kamu
ThundersNFL
VvAlekosz
Gimiben volt egy evfolyamtarsam aki nyert 200ft-ra 60, 90 meg 150k-t is, de o rendre 10+ meccset rakott egyszerre... 😀
több mint 3 éve
valahol igen, van ahol viszont lehet kombinálni akár a meccsközbeni eseményeket iswww.blikk.hu/sport/eb-2021/tippmix-szelveny-nyeremeny-foci-eb/f6dwhstSzerintem kamu
ThundersNFL
VvAlekosz
de minden ilyen hír nagyon káros
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Itt úgyis többen olvassák.Üzenem az NFL-682-es rendszámú fehér Octavia sofőrjének, hogy megtiszteltetés volt mögötte vesztegelni ma kora délután az M0-ás déli szakaszának torlódásán a 40 fokos kurva melegben.
több mint 3 éve
Most néztem a kezdőket. Ez azért viccnek kicsit durva amit southgate kitalált 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Southgate joggal pályázik az év balfasza címre.Miert?
tüsi91
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
www.blikk.hu/sport/eb-2021/tippmix-szelveny-nyeremeny-foci-eb/f6dwhstSzerintem kamu
ThundersNFL
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Attila?a németek neinjét till hangjában hallottam— Germany (@DFB_Team_EN) June 28, 2021
😀😀
Borbinho
nem, nem schweiger
briareos
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Southgate joggal pályázik az év balfasza címre.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Ööö, ez nekem nincs meg..."Akarsz kőőőrszakállt?" 😊Ekkora szakállam még sose volt. 😅Én azt hittem, hogy empty élőben nézi...
Kenny
Willie Parker
empty taxi
Sobri Jóska
több mint 3 éve
www.blikk.hu/sport/eb-2021/tippmix-szelveny-nyeremeny-foci-eb/f6dwhstEz valós lehet vagy kamu?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
www.livescore.com/en/football/euro-2020/round-of-16/england-vs-germany/80048/Angolok tényleg ki akarnak esni ezzel a kezdővel. Gólt nem nagyon fognak rúgni, hacsak a németek nem rúgnak nekik öngóltmi a kezdő?
kapitnono
Negritis
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal