Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Willie Parker
15 393
A csávó a legtöbb jó passzát a Carlsberg reklámtáblának adta, ami a Selhurst Parkban van.Xhaka ma több jó labdát adott, mint az Arsenalban egész évbenItt van kinek 😛
Willie Parker
empty taxi
több mint 3 éve
Azért ez a meccs picit más meg világitasba helyezi a spanyol horvát meccset
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Xhaka ma több jó labdát adott, mint az Arsenalban egész évbenXhaka az, aki a valogatottban kepes jol jatszani, aztan minden 3. meccsen kiallitattja magat, de az Arsenalban meg a koztes ket meccsen sem kepes emberi teljesitmenyre, hibakat halmoz hibara, es evente van mondjuk 8-10 korrekt meccse.
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 393
Mbappe tape-je nem annyira meggyőző, ezért csak 180 millióért veszi meg a Real
több mint 3 éve
Xhaka ma több jó labdát adott, mint az Arsenalban egész évbenItt van kinek 😛
Willie Parker
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Willie Parker
15 393
Xhaka ma több jó labdát adott, mint az Arsenalban egész évben
több mint 3 éve
Alakul ez az eb, ma kiesnek a franciak, holnap az angolok jo lesz ez.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Embolo nyomott egy Rabiot-t.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Willie Parker
15 393
Plusz a parókalátta valaki? bögyös szőke?Csak ha kitömted a melltartód 😊
Sixo
NB2
csebi
Odatixózva a fejére
több mint 3 éve
Plusz a parókalátta valaki? bögyös szőke?Csak ha kitömted a melltartód 😊
Sixo
NB2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
mindenhol bukik a tippem jelenleg, de ha kiesnek a csigazabálók nem fogom sajnálni 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
látta valaki? bögyös szőke?Csak ha kitömted a melltartód 😊
Sixo
több mint 3 éve
Nekem a story is tetszett, rohadt igényes és jól kitalálta játék gyönyörű, a sztori szarEn szerintem valami ot evvel a megjelenese utan jatszottam ki PS4-en az elso reszt, a masodik reszre meg mindig nem tudtam magam ravenni. Mondjuk mar tudom a veget, de elotte sem birtam ravenni magam.Azt yt-n végigjatszason megnéztem. Eletem legnagyobb játék élménye 😊Szegeny csebi teljesen kiakadt, hogy megtudta az RDR2 veget, azota sokkban van. 😀 Hat meg ha tudna a The Last Of Us veget!Csebi már elhagyta a Földet és a Tatuinra tartNem àllíttad meg az élő adást? Másfél perc az sok.Hoppá, vezetnek az órásokHogy lehetsz előttem másfél perccel ha TV-n nezem ???
NB2
csebi
NB2
Willie Parker
Stez
csebi
Stez
Adirotor
több mint 3 éve
Felrobban a halálcsillag 😊😊😊Mi a vége amúgy?a játék gyönyörű, a sztori szarEn szerintem valami ot evvel a megjelenese utan jatszottam ki PS4-en az elso reszt, a masodik reszre meg mindig nem tudtam magam ravenni. Mondjuk mar tudom a veget, de elotte sem birtam ravenni magam.Azt yt-n végigjatszason megnéztem. Eletem legnagyobb játék élménye 😊Szegeny csebi teljesen kiakadt, hogy megtudta az RDR2 veget, azota sokkban van. 😀 Hat meg ha tudna a The Last Of Us veget!Csebi már elhagyta a Földet és a Tatuinra tartNem àllíttad meg az élő adást? Másfél perc az sok.Hoppá, vezetnek az órásokHogy lehetsz előttem másfél perccel ha TV-n nezem ???
NB2
csebi
NB2
Willie Parker
Stez
csebi
Stez
Adirotor
Willie Parker
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Szerintem is szar.a játék gyönyörű, a sztori szarEn szerintem valami ot evvel a megjelenese utan jatszottam ki PS4-en az elso reszt, a masodik reszre meg mindig nem tudtam magam ravenni. Mondjuk mar tudom a veget, de elotte sem birtam ravenni magam.Azt yt-n végigjatszason megnéztem. Eletem legnagyobb játék élménye 😊Szegeny csebi teljesen kiakadt, hogy megtudta az RDR2 veget, azota sokkban van. 😀 Hat meg ha tudna a The Last Of Us veget!Csebi már elhagyta a Földet és a Tatuinra tartNem àllíttad meg az élő adást? Másfél perc az sok.Hoppá, vezetnek az órásokHogy lehetsz előttem másfél perccel ha TV-n nezem ???
NB2
csebi
NB2
Willie Parker
Stez
csebi
Stez
Adirotor
több mint 3 éve
Willie Parker
15 393
Sixo berohant, nem bírta a bukaresti légkört
több mint 3 éve
Tehat a 2900-nak nalad 2100 a fele? 😀egy mason mount 2900at játszott, ahhoz képest ez jóval kevesebb, nem rémlik ,hogy sérült lett volnaHa neked ez fel szezon, akkor azert ha kiszabadulsz a karantenbol, majd spanolj le valami tanarnenivel, aki egy kis matekkal kisegit. 😀jah az kerekítve fél szezon, lampard alatt az eladása volt téma, nem az aranylabdájakanté mint aranylabdás, amikor fél szezonban nem kezdett, vagy azt 2 hónap teljesítmény után adják ?A fel szezon eleg vicces 2100 PL-jatekperccel, es 30 bajnokival, plusz 13 BL-meccsel, es BL-gyozelemmel. De nem baj, majdnem talalt.
Sixo
Stez
Sixo
Stez
Sixo
Amugy pedig minden, 2000 jatekperc folotti mennyiseg kurva soknak szamit egy jatekosnal, ha csak a bajnoksagot nezzuk. Az 38 meccsbol 30 kb., az ilyen brutalis naptaraknal, es oriasi megterhelesnel eros.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 393
Mi a vége amúgy?a játék gyönyörű, a sztori szarEn szerintem valami ot evvel a megjelenese utan jatszottam ki PS4-en az elso reszt, a masodik reszre meg mindig nem tudtam magam ravenni. Mondjuk mar tudom a veget, de elotte sem birtam ravenni magam.Azt yt-n végigjatszason megnéztem. Eletem legnagyobb játék élménye 😊Szegeny csebi teljesen kiakadt, hogy megtudta az RDR2 veget, azota sokkban van. 😀 Hat meg ha tudna a The Last Of Us veget!Csebi már elhagyta a Földet és a Tatuinra tartNem àllíttad meg az élő adást? Másfél perc az sok.Hoppá, vezetnek az órásokHogy lehetsz előttem másfél perccel ha TV-n nezem ???
NB2
csebi
NB2
Willie Parker
Stez
csebi
Stez
Adirotor
több mint 3 éve
a játék gyönyörű, a sztori szarEn szerintem valami ot evvel a megjelenese utan jatszottam ki PS4-en az elso reszt, a masodik reszre meg mindig nem tudtam magam ravenni. Mondjuk mar tudom a veget, de elotte sem birtam ravenni magam.Azt yt-n végigjatszason megnéztem. Eletem legnagyobb játék élménye 😊Szegeny csebi teljesen kiakadt, hogy megtudta az RDR2 veget, azota sokkban van. 😀 Hat meg ha tudna a The Last Of Us veget!Csebi már elhagyta a Földet és a Tatuinra tartNem àllíttad meg az élő adást? Másfél perc az sok.Hoppá, vezetnek az órásokHogy lehetsz előttem másfél perccel ha TV-n nezem ???
NB2
csebi
NB2
Willie Parker
Stez
csebi
Stez
Szerkesztette: Adirotor
több mint 3 éve
Nyú hópEgy új reményCsebi már elhagyta a Földet és a Tatuinra tartNem àllíttad meg az élő adást? Másfél perc az sok.Hoppá, vezetnek az órásokHogy lehetsz előttem másfél perccel ha TV-n nezem ???
NB2
csebi
NB2
Willie Parker
csebi
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
En szerintem valami ot evvel a megjelenese utan jatszottam ki PS4-en az elso reszt, a masodik reszre meg mindig nem tudtam magam ravenni. Mondjuk mar tudom a veget, de elotte sem birtam ravenni magam.Azt yt-n végigjatszason megnéztem. Eletem legnagyobb játék élménye 😊Szegeny csebi teljesen kiakadt, hogy megtudta az RDR2 veget, azota sokkban van. 😀 Hat meg ha tudna a The Last Of Us veget!Csebi már elhagyta a Földet és a Tatuinra tartNem àllíttad meg az élő adást? Másfél perc az sok.Hoppá, vezetnek az órásokHogy lehetsz előttem másfél perccel ha TV-n nezem ???
NB2
csebi
NB2
Willie Parker
Stez
csebi
több mint 3 éve
egy mason mount 2900at játszott, ahhoz képest ez jóval kevesebb, nem rémlik ,hogy sérült lett volnaHa neked ez fel szezon, akkor azert ha kiszabadulsz a karantenbol, majd spanolj le valami tanarnenivel, aki egy kis matekkal kisegit. 😀jah az kerekítve fél szezon, lampard alatt az eladása volt téma, nem az aranylabdájakanté mint aranylabdás, amikor fél szezonban nem kezdett, vagy azt 2 hónap teljesítmény után adják ?A fel szezon eleg vicces 2100 PL-jatekperccel, es 30 bajnokival, plusz 13 BL-meccsel, es BL-gyozelemmel. De nem baj, majdnem talalt.
Sixo
Stez
Sixo
Stez
több mint 3 éve
Azt yt-n végigjatszason megnéztem. Eletem legnagyobb játék élménye 😊Szegeny csebi teljesen kiakadt, hogy megtudta az RDR2 veget, azota sokkban van. 😀 Hat meg ha tudna a The Last Of Us veget!Csebi már elhagyta a Földet és a Tatuinra tartNem àllíttad meg az élő adást? Másfél perc az sok.Hoppá, vezetnek az órásokHogy lehetsz előttem másfél perccel ha TV-n nezem ???
NB2
csebi
NB2
Willie Parker
Stez