Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Ezek,hogy lettek Világbajnokok?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Egy új reményCsebi már elhagyta a Földet és a Tatuinra tartNem àllíttad meg az élő adást? Másfél perc az sok.Hoppá, vezetnek az órásokHogy lehetsz előttem másfél perccel ha TV-n nezem ???
NB2
csebi
NB2
Willie Parker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Szegeny csebi teljesen kiakadt, hogy megtudta az RDR2 veget, azota sokkban van. 😀 Hat meg ha tudna a The Last Of Us veget!Csebi már elhagyta a Földet és a Tatuinra tartNem àllíttad meg az élő adást? Másfél perc az sok.Hoppá, vezetnek az órásokHogy lehetsz előttem másfél perccel ha TV-n nezem ???
NB2
csebi
NB2
Willie Parker
több mint 3 éve
Ez a Rabio mekkora egy farok
Draft
több mint 3 éve
Willie Parker
15 393
Csebi már elhagyta a Földet és a Tatuinra tartNem àllíttad meg az élő adást? Másfél perc az sok.Hoppá, vezetnek az órásokHogy lehetsz előttem másfél perccel ha TV-n nezem ???
NB2
csebi
NB2
több mint 3 éve
Ha neked ez fel szezon, akkor azert ha kiszabadulsz a karantenbol, majd spanolj le valami tanarnenivel, aki egy kis matekkal kisegit. 😀jah az kerekítve fél szezon, lampard alatt az eladása volt téma, nem az aranylabdájakanté mint aranylabdás, amikor fél szezonban nem kezdett, vagy azt 2 hónap teljesítmény után adják ?A fel szezon eleg vicces 2100 PL-jatekperccel, es 30 bajnokival, plusz 13 BL-meccsel, es BL-gyozelemmel. De nem baj, majdnem talalt.
Sixo
Stez
Sixo
több mint 3 éve
Labdavót spori
Draft
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Elhiszem, bár meglepő, egyrészt mert az év második felét már Madridban töltötte, másrészt a Juve bundabotránya után nem tudom mennyire tartották relevánsnak az egyéni díjakat akkoriban.régen volt ,nem emlékszem milyen teljesítmény nyújtott akkoriban, de abban az évben, meg az előtte lévő évben is a serie a év védője volt, 2006ban meg az serie a év játékosa is, ez nekem azt mondatja, hogy több, mint egy hónapig volt jókanté mint aranylabdás, amikor fél szezonban nem kezdett, vagy azt 2 hónap teljesítmény után adják ?Cannavaro 1 hónapra kapta
Sixo
Kampman
Sixo
Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
mbappe eddig nagyon gyenge az EB-n, 0 gólja van, egyszer égette meg Hummelst azt kész, de az is inkább a futóteljesítményét mutatjaÉpp írni akartam h nem sokkal jobb az Eb-n eddig mint Haaland
Heisman
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
mbappe eddig nagyon gyenge az EB-n, 0 gólja van, egyszer égette meg Hummelst azt kész, de az is inkább a futóteljesítményét mutatjaNala is egyre tobbet pedzegetik, hogy elkezdett meghulyulni, es kicsit elszallt magatol.
Heisman
több mint 3 éve
jah az kerekítve fél szezon, lampard alatt az eladása volt téma, nem az aranylabdájakanté mint aranylabdás, amikor fél szezonban nem kezdett, vagy azt 2 hónap teljesítmény után adják ?A fel szezon eleg vicces 2100 PL-jatekperccel, es 30 bajnokival, plusz 13 BL-meccsel, es BL-gyozelemmel. De nem baj, majdnem talalt.
Sixo
Stez
több mint 3 éve
Igen az volt de hiába ment livera, el kellett kapcsolni meg vissza h rendbe jöjjönNem àllíttad meg az élő adást? Másfél perc az sok.Hoppá, vezetnek az órásokHogy lehetsz előttem másfél perccel ha TV-n nezem ???
NB2
csebi
NB2
több mint 3 éve
JahSvájc már az idővel játszik....Késik a kakukkosóra
ThundersNFL
Willie Parker
Kakukk
Draft
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Mintha a lelátóról is rendszeresen sípolnának.Vagy most már késik a hang, nem siet?
több mint 3 éve
mbappe eddig nagyon gyenge az EB-n, 0 gólja van, egyszer égette meg Hummelst azt kész, de az is inkább a futóteljesítményét mutatja
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
régen volt ,nem emlékszem milyen teljesítmény nyújtott akkoriban, de abban az évben, meg az előtte lévő évben is a serie a év védője volt, 2006ban meg az serie a év játékosa is, ez nekem azt mondatja, hogy több, mint egy hónapig volt jókanté mint aranylabdás, amikor fél szezonban nem kezdett, vagy azt 2 hónap teljesítmény után adják ?Cannavaro 1 hónapra kapta
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
Svájc már az idővel játszik....
Draft
több mint 3 éve
Nem àllíttad meg az élő adást? Másfél perc az sok.Hoppá, vezetnek az órásokHogy lehetsz előttem másfél perccel ha TV-n nezem ???
NB2
csebi
több mint 3 éve
kanté mint aranylabdás, amikor fél szezonban nem kezdett, vagy azt 2 hónap teljesítmény után adják ?A fel szezon eleg vicces 2100 PL-jatekperccel, es 30 bajnokival, plusz 13 BL-meccsel, es BL-gyozelemmel. De nem baj, majdnem talalt.
Sixo
több mint 3 éve
Az hasa volt spori
Draft
több mint 3 éve
Kampman
28 331
kanté mint aranylabdás, amikor fél szezonban nem kezdett, vagy azt 2 hónap teljesítmény után adják ?Cannavaro 1 hónapra kapta
Sixo
több mint 3 éve
kanté mint aranylabdás, amikor fél szezonban nem kezdett, vagy azt 2 hónap teljesítmény után adják ?
több mint 3 éve
Willie Parker
15 393
Aszongya a kommentátor h a svájciak játszanak a másodpercekkel...Állítgatják az időzónákat
empty taxi