NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
13
8
18:30-tól, ARENA4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
nem értem hogy ez a spanyol csapat hogyan rúgott megint 5 gólt 😀Hatot.
Heisman
több mint 3 éve
MO-RA-TA MO-RA-TA MO-RA-TA
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
a meccslabda mehet is moratának, de gondolom ez enyértelmű
több mint 3 éve
Alaba mikor lett spanyol? 😊
több mint 3 éve
jók ezek spanyolok, simán lehet, hogy őket verik az olaszok az elődöntőben
több mint 3 éve
nem értem hogy ez a spanyol csapat hogyan rúgott megint 5 gólt 😀Mert Morata kerult helyzetbe allandoan, amugy ennek kellett volna lennie egy laza kilencesnek legalabb. 😀
Heisman
több mint 3 éve
nem értem hogy ez a spanyol csapat hogyan rúgott megint 5 gólt 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Rebicnek mondjuk szerintem eleteben nem volt szezonja, amiben otnel tobb ertekelheto meccse lett volna.Moratanal még nekem is jobb a helyzetkihasználásomde még neki is jobb mint kramaricnak meg rebicnek összesen 😀
Heisman
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
ez miért nem sárga? nem volt mögötte védőmer nem akarta Cakir kiállítani
Sixo
több mint 3 éve
Moratanal még nekem is jobb a helyzetkihasználásomde még neki is jobb mint kramaricnak meg rebicnek összesen 😀
Heisman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Moratanal még nekem is jobb a helyzetkihasználásom
több mint 3 éve
morata lesz az isten de azért a hosszabbításban most is kihagyott 3-ból két ziccert 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Ez a meccs eldőlt.
több mint 3 éve
Modric le, tegnap CR-t nem merték lehozniő nem ment volna le, mint anno kepa. egész szezon 2szer merte lecserélni pirlo, mind2szer amikor már 2 gólt rúgott, akkor hajlandó volt lejönni
NB2
több mint 3 éve
Modric le, tegnap CR-t nem merték lehozniCR mondjuk barmikor talal egy golt, Modric meg kis tulzassal mar a felpalyaig sem tudott elfutni a tamadasokkal.
NB2
több mint 3 éve
Modric le, tegnap CR-t nem merték lehozni
több mint 3 éve
morata paul george szinten harcolja ki a faultokat ! máshogy nem lehet elvenni tőle a bőrt
több mint 3 éve
mekkora király ez a morata, kár, hogy olyan kurva drága és 2022ben már máshol fog játszani 😕
több mint 3 éve
Hogy meg azt a szinvonalat sem hozza, mint a Milan-meccsek. Ami elgondolkodtato... 😀hát ha az neki a gála foci, akkor nem tudom mi baja van az eb-velMiert tetszene? Milanos, galafocihoz van szokva. Es igaza van, a vilag legjobbjaibol nem adunk alabb.azért várjuk meg mit mond kampman, neki nem biztos, hogy tetszikAz Eb meccse eddigEzt nem lehet uberelni.
Heisman
Vrij6
Sixo
Stez
Sixo
több mint 3 éve
Ismétlik a meccset holnap?de csak a 70. perctől
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 393
Vicces lenne, ha születne még spanyol hazaadás gól!
több mint 3 éve
hát ha az neki a gála foci, akkor nem tudom mi baja van az eb-velMiert tetszene? Milanos, galafocihoz van szokva. Es igaza van, a vilag legjobbjaibol nem adunk alabb.azért várjuk meg mit mond kampman, neki nem biztos, hogy tetszikAz Eb meccse eddigEzt nem lehet uberelni.
Heisman
Vrij6
Sixo
Stez
több mint 3 éve
Willie Parker
15 393
Ismétlik a meccset holnap?