NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
194
31
18:30-tól, ARENA4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Most esik le hogy bejott a dontetlenes tippem a rendes jatekidore.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
hát elúszott hogy a spanyolok büntetőkkel jutnak tovább 😕
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Willie Parker
15 396
Azt se értettem, h Oyarzabal miért nem kezd...
több mint 3 éve
Nah innen is elkúrják a spanyolok? 😊
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Mi van itt bazdmeg
több mint 3 éve
stez mondtál valamit ?Nem mondtam, hisz irtam.
Sixo
több mint 3 éve
Klasszis csatar gol volt. Kapus szeme koze izombol.hallod stez ?
Kenny
több mint 3 éve
Klasszis csatar gol volt. Kapus szeme koze izombol.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 396
Tipperben a rendes játékidő számít?
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Ki beszélt Morata-rol ?
több mint 3 éve
Morata nem cseszte el ezt hozniuk kell 😊
több mint 3 éve
LOOOOOOOOL 😀😀😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
az egyebek nálam nagyon lehúztákJa végül is még 90% alatt járok és rengeteg karakterrel azt se tudom mi történtUtana lesznek amugy meg kuldetesek.Ez már az utolsó-utolsó küldetés volt, Micaht lőttem szitáváRIP, Arthur Morgan. 😕1-0-nál kapcsoltam be a ps4-et, megcsináltam a red dead2 utolsó küldetését és 1-3-ra értem vissza.Gyerekkel nem kell foglalkozni? 😊
Ilyen jók a horvátok?!
r.baggio
csebi
Stez
r.baggio
Stez
Durva egy játék ez, végülis csak 3-4 hónap kell a végigjátszásához, azt hiszem megérte a 8000 forintot
r.baggio
Mekkora Morata gól!
több mint 3 éve
KI MÁS?!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
na pont ez a bohóc xD
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
A 2-nel minden szarabb szerintem. 😀én se, és most se, csak annyit hogy szarabb mint a kettő 😀Elsorol sem tudtam semmitHogy a viharba ne lenne. Meg akkor is zsenialis, ha tudod, mi a vege. Teszem hozza, ennel a jateknal alapbol tudta az ember, hogy mi lesz a vege (az RDR1 miatt), csak a reszleteket nem lehetett tudni. De hidd el, kotelezo kijatszanod ugy is.Hat én ha visszamentem Máltára és kivittem az ac originst akkor akartam nekiállni. Így már nincs sok értelme h az egészet leírtatok …Egy 2.5 eves jateknal ez annyira nem az. XDMiért spoilerezel?RIP, Arthur Morgan. 😕1-0-nál kapcsoltam be a ps4-et, megcsináltam a red dead2 utolsó küldetését és 1-3-ra értem vissza.Gyerekkel nem kell foglalkozni? 😊
Ilyen jók a horvátok?!
r.baggio
csebi
Stez
eaglesmcnabb
Stez
csebi
Stez
csebi
eaglesmcnabb
Mondom, nalam all time top3 jatek.
több mint 3 éve
Neeeeeeee,ez meg megy?! 91. percben elkapcsoltam 😀 Elotte is lemaradtam a 2. horvat golrol 😀
több mint 3 éve
én se, és most se, csak annyit hogy szarabb mint a kettő 😀Elsorol sem tudtam semmitHogy a viharba ne lenne. Meg akkor is zsenialis, ha tudod, mi a vege. Teszem hozza, ennel a jateknal alapbol tudta az ember, hogy mi lesz a vege (az RDR1 miatt), csak a reszleteket nem lehetett tudni. De hidd el, kotelezo kijatszanod ugy is.Hat én ha visszamentem Máltára és kivittem az ac originst akkor akartam nekiállni. Így már nincs sok értelme h az egészet leírtatok …Egy 2.5 eves jateknal ez annyira nem az. XDMiért spoilerezel?RIP, Arthur Morgan. 😕1-0-nál kapcsoltam be a ps4-et, megcsináltam a red dead2 utolsó küldetését és 1-3-ra értem vissza.Gyerekkel nem kell foglalkozni? 😊
Ilyen jók a horvátok?!
r.baggio
csebi
Stez
eaglesmcnabb
Stez
csebi
Stez
csebi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!