NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
47
9
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Schaub egyből adott egy Td passzt
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
bachmannt miért bakkmannak ejti mindig?Johann Sebastian Bakk
briareos
több mint 3 éve
Sejtettem, hogy el fog menni a clean sheetem. Mondjuk eleg ratyi, ha fantasyben emiatt nem kapjak meg a jatekosok.
több mint 3 éve
Meccs van?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Megunták az olaszok a góltalansági csúcsot... 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Veszélyes játék miatt visszavonják 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
ott a gól!
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
Minden Itália, itáliai után egy stampó és már a detoxban lennék.Olasz himnusznál elbuknál
Tactful Cactus
több mint 3 éve
remélem azért a kövi meccsre chiellini már bevethető lesz, ez az acerbi- bonucci belső tengely nagyon gázos, egy chiellini-bastoni jobban adná
több mint 3 éve
Mert egy bukott meccsre nem fogadok még egyszer hogy aztán egy eseményen 2 bukóm is legyen.akkor rendes játékidő után miért nem tettél?Igen. Elore tudtam hogy ez lesz, ha ennyire be voltak oltva gol ellen, akkor nyilvanvaló volt hogy a hosszabbitast lesimazzak.Na ezert utalom ezeket a senkihazi olaszokat. Mi a kurva anyjukert nem tudtak golt loni rendes jatekidoben...Talán fogadtál?
eaglesmcnabb
steelwolf
eaglesmcnabb
slowmotion
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
jaja ha legalább rendes szakálla lenne mint conchitanakcsóri osztrákok megérdemelnének azért egy góltSabitzer ilyen bajusszal nem
NB2
slowmotion
több mint 3 éve
csóri osztrákok megérdemelnének azért egy góltSabitzer ilyen bajusszal nem
NB2
több mint 3 éve
csóri osztrákok megérdemelnének azért egy gólt
több mint 3 éve
Jó hülye vagy, ha előre tudod és nem erre fogadsz 😉Igen. Elore tudtam hogy ez lesz, ha ennyire be voltak oltva gol ellen, akkor nyilvanvaló volt hogy a hosszabbitast lesimazzak.Na ezert utalom ezeket a senkihazi olaszokat. Mi a kurva anyjukert nem tudtak golt loni rendes jatekidoben...Talán fogadtál?
eaglesmcnabb
steelwolf
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
akkor rendes játékidő után miért nem tettél?Igen. Elore tudtam hogy ez lesz, ha ennyire be voltak oltva gol ellen, akkor nyilvanvaló volt hogy a hosszabbitast lesimazzak.Na ezert utalom ezeket a senkihazi olaszokat. Mi a kurva anyjukert nem tudtak golt loni rendes jatekidoben...Talán fogadtál?
eaglesmcnabb
steelwolf
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Igen. Elore tudtam hogy ez lesz, ha ennyire be voltak oltva gol ellen, akkor nyilvanvaló volt hogy a hosszabbitast lesimazzak.Na ezert utalom ezeket a senkihazi olaszokat. Mi a kurva anyjukert nem tudtak golt loni rendes jatekidoben...Talán fogadtál?
eaglesmcnabb
steelwolf
De nyilvan nem baszna fel ha nem 2 perc kellett volna a hosszabbítasban a golig.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
nem baj, ezután nem fogéreztem én az az egygólos hendit, csak korábbra vártam.hát ezelőtt egy meccsen játszott az eb-n verratti, wales ellen, ott rohadt jó volt
kíváncsi vagyok, Mancini mikor jön rá, hogy Verrattival nem játszik úgy a csapat, mint nélküle.
vagy ott is valami menedzser állítja össze a csapatot, mint nálunk anno Filipovic?
slowmotion
Sixo
több mint 3 éve
ez volt a logikus döntésMegvagyunk!egy cristante azért jöhetneEgy jó Római mindig jöhet! 😉
Sixo
steelwolf
steelwolf
több mint 3 éve
Kampman
28 362
éreztem én az az egygólos hendit, csak korábbra vártam.Lippi idején (2000-es évek közepe) volt rá példa, hogy a Moggi család beleszólt a válogatott keretbe.
kíváncsi vagyok, Mancini mikor jön rá, hogy Verrattival nem játszik úgy a csapat, mint nélküle.
vagy ott is valami menedzser állítja össze a csapatot, mint nálunk anno Filipovic?
slowmotion
több mint 3 éve
Megvagyunk!egy cristante azért jöhetneEgy jó Római mindig jöhet! 😉
Sixo
steelwolf
több mint 3 éve
bellotti istenem ... még 2 ilyen oszt maradsz a torinoban ... én meg azt hittem ki fogod játszani immobilét ...