NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
mind két 15 perceset végig tolják vagy csak az elsőt ?Mindketto
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
mind két 15 perceset végig tolják vagy csak az elsőt ?Mind2
Sixo
több mint 3 éve
2000 euróban biztos 😊Na ezert utalom ezeket a senkihazi olaszokat. Mi a kurva anyjukert nem tudtak golt loni rendes jatekidoben...Talán fogadtál?
eaglesmcnabb
steelwolf
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Na ezert utalom ezeket a senkihazi olaszokat. Mi a kurva anyjukert nem tudtak golt loni rendes jatekidoben...Talán fogadtál?
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
És gondolj bele: vki ezért a fel percert bontott új sört 😊Mint anno a Ghána - Németország.volt egyszer valami pótselejtező, még az aranygólos korszakban.
Leragtam a kormom a Nemet golert aztán pár perc alatt jött a hosszabbításban amikor már nekem mindegy volt. 😀
Toca
asszem az ausztrálok játszottak valakivel. rendes játékidő döntetlen - a hosszabbítás 31 másodpercig tartott 😊
slowmotion
több mint 3 éve
Mint anno a Ghána - Németország.volt egyszer valami pótselejtező, még az aranygólos korszakban.
Leragtam a kormom a Nemet golert aztán pár perc alatt jött a hosszabbításban amikor már nekem mindegy volt. 😀
Toca
asszem az ausztrálok játszottak valakivel. rendes játékidő döntetlen - a hosszabbítás 31 másodpercig tartott 😊
több mint 3 éve
Na ezert utalom ezeket a senkihazi olaszokat. Mi a kurva anyjukert nem tudtak golt loni rendes jatekidoben...Keves a Milan-neveles. Igy gyengek.
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Kurva rekord miatt kellett a hosszabbítás.
több mint 3 éve
Na ezert utalom ezeket a senkihazi olaszokat. Mi a kurva anyjukert nem tudtak golt loni rendes jatekidoben...Tippszmikszűtek, nyilván
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Na ezert utalom ezeket a senkihazi olaszokat. Mi a kurva anyjukert nem tudtak golt loni rendes jatekidoben...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
most nézem a térképet, igaz, schick kell vlahovic helyett, mert a szerbek meg nem voltak a monarchia részeideő cseh, ezok nem voltak a monarchiába, nem ? vagy igen?Schick?azért egy monarchia válogatott ütőképes lennegulácsi - szalai,orbán,skiniar - alaba, modric, brozovic, sabitzer - rebic, vlahovic, perisic
briareos
Sixo
csebi
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 919
Minden Itália, itáliai után egy stampó és már a detoxban lennék.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Ami szép, az szép.
több mint 3 éve
Gyönyörűen csináltapedig ha valaki, akkor a szomszédok tudhatnák, Détári is mekkorát ragasztott nekik Mexikó előtt kb ugyanígy
Chargers LT
több mint 3 éve
Mancini, Vialli be!
több mint 3 éve
Kampman
28 362
Mint anno a Ghána - Németország.Algéria ellen volt az
Toca
több mint 3 éve
Mint anno a Ghána - Németország.Nem az Algéria-Németre gondolsz?
Toca
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Nehéz lett volna 5 perccel korábban???
több mint 3 éve
Gyönyörűen csinálta
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Mint anno a Ghána - Németország.Leragtam a kormom a Nemet golert aztán pár perc alatt jött a hosszabbításban amikor már nekem mindegy volt. 😀
több mint 3 éve
Ott futott Alaba