NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
47
9
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
csak gondolom ott gecisek is a falak 😀Minden Patses csak így tudja elképzelni az emberek szobáját.lol miért lenneolaszoknak nagyon megy a tombradyingSzerintem neked Bradyvel van kitapétázva a szobád 😂😂😂😂
briareos
ThundersNFL
briareos
Toca
több mint 3 éve
ez sima 11es, mit néztek a bírók ...Nem oda VAR
Sixo
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Chiesa önzőbb mint maga Chiesa!mondtam, hogy [olasz csatár]^2
Toca
több mint 3 éve
Minden Patses csak így tudja elképzelni az emberek szobáját.lol miért lenneolaszoknak nagyon megy a tombradyingSzerintem neked Bradyvel van kitapétázva a szobád 😂😂😂😂
briareos
ThundersNFL
briareos
több mint 3 éve
esanders10
543
Vki bontja a kommentator allast? 😀
több mint 3 éve
Brady fétised van 😂😂😂lol miért lenneolaszoknak nagyon megy a tombradyingSzerintem neked Bradyvel van kitapétázva a szobád 😂😂😂😂
briareos
ThundersNFL
briareos
Draft
több mint 3 éve
Chiesamit hisztizik? Siman elloktek
több mint 3 éve
lol miért lenneolaszoknak nagyon megy a tombradyingSzerintem neked Bradyvel van kitapétázva a szobád 😂😂😂😂
briareos
ThundersNFL
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
Italian fingeringtátott száj nyujtott kar biróra nézés földön ülveolaszoknak nagyon megy a tombradyingszuperbowl-t nyernek ?
briareos
Sixo
briareos
több mint 3 éve
Chiesa önzőbb mint maga Chiesa!
több mint 3 éve
no
7 305
Nem igazan latom kivitelezhetonek de elmeletben egyetertek.Persze, az elejen. De ezek a jatekosok, legalabbis a legtobben ket meccs alatt megtanulnal, hogy ne dobaljak magukat, abba is hagynak, miutan ketszer lekuldi oket a biro a fenebe.Verratti eljatszotta a nagyhalalt, majd nincs sip, rogton felnez es mar semmi baja. Az elso dolgom lenne, hogy a tamadast megvarom, majd lapot adok az ilyen szineszeknek. Barkinek, aki at akarja verni a birot.Altalanossagban talan a vegere maradnanak negyen, hogy tengoval el tudjak donteni ki gyozott
Stez
no
Stez
Amikor az egyik sogor gorcsot kapott es az olaszok nem rugtak ki es akkor felloktek az olaszt hogy legyen szabadrugas. Ahogy attol a lokestol elesett az olasz ( es ez teljesen altalanos ) azt erdemes megnezni.
De alapvetoen nem erdekel, ha nem vagyok erzelmileg erdekelt akkor inkabb duhit a foci mint szorakoztat.
több mint 3 éve
olaszoknak nagyon megy a tombradyingSzerintem neked Bradyvel van kitapétázva a szobád 😂😂😂😂
briareos
Draft
több mint 3 éve
tátott száj nyujtott kar biróra nézés földön ülveolaszoknak nagyon megy a tombradyingszuperbowl-t nyernek ?
briareos
Sixo
több mint 3 éve
olaszoknak nagyon megy a tombradyingszuperbowl-t nyernek ?
briareos
több mint 3 éve
Hogy dobta magát, ezt tegyetek el vmi humorosbaSzurokba vele!
csebi
Draft
több mint 3 éve
Nyilván.attól, hogy BL-címvédő, még lehet teljesen agyhalott megmozdulása, nem?minek áll a kapufához, ha képtelen levédeni? teljesen hülye bazdmegBl címvédő. Low Zsoltinak van meg tanítani valója …
slowmotion
csebi
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
attól, hogy BL-címvédő, még lehet teljesen agyhalott megmozdulása, nem?minek áll a kapufához, ha képtelen levédeni? teljesen hülye bazdmegBl címvédő. Low Zsoltinak van meg tanítani valója …
slowmotion
csebi
több mint 3 éve
Hogy dobta magát, ezt tegyetek el vmi humorosba
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Na lesznek 11-sek fetvfózső mádám end műszijő?
Draft
több mint 3 éve
minek áll a kapufához, ha képtelen levédeni? teljesen hülye bazdmegBl címvédő. Low Zsoltinak van meg tanítani valója …
slowmotion
több mint 3 éve
Semmi nem volt
több mint 3 éve
minek áll a kapufához, ha képtelen levédeni? teljesen hülye bazdmeg