Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 510 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 227
Este az ember a szívére vagy az eszére hallgasson a német- magyar meccsen
Toto21
 youtube.com/playlist?list=PL4J5vKEAoxN01Z3E7gztv6CNvSLALN_cA
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 737 — "Montoya por favor!"
Azta kurva😂😂

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 927 — Whoops, looks like something went wrong.
Dubravka 😀😀😀DDD

több mint 4 éve
Toto21 Chicago Bears 8 075
Ott az első 😀
több mint 4 éve
Helyzetek nem nyernek meccset. Nagy hiba pl. Ramos kihagyása. Szerintem nincs aki összekapnák a spanyolokat a pályán. Nem tetszik amit csinálnak.

Southgate-el sose fog nyerni az angol csapat, mert nem megnyerni akarja a meccseket, hanem nem kikapni.
Toto21
Mint ahogy előbb is írtam ,a szövetségi kapitány nem tudja berúgni a helyzeteket. Őt azért lehet egyedül számon kérni, hogy mennyi helyzetet dolgoz ki a csapat, abban pedig elit a csapat. Nem tehet róla, hogy nincs egy Torres, egy Villa, egy Raul.

Portugálok így nyertek 5 éve, egyetlen meccset nyertek rendes játékidőben, a csoportból 3 x-el mentek tovább. A franciák is védekező focival nyertek vb-t pár éve.
Sixo
Ha az angolok EB-t nyernek eskü Chargers szurkoló leszek egy évig. Szerintem nem sok meccseteket láttam. Sőt fantasyben Ekeler lesz az első pick-em. 😀
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 793
Toto21
Az eszére

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 951 — Lucas Scott
EB után szerintem kuka:

-orosz kapitány
-török kapitány
-spanyol kapitány
-angol is rezeg
-belga mert ki fognak esni a portugálok ellen
Toto21
luis enrigue-vel mi a gond? az egyik legjobb focit játsszák, az egyik legtöbb helyzetet dolgozzák ki, talán az ő hibája, hogy eddig két 11est is kihagytak, meg tucatnyi helyzetet? talán neki kéne beállnia, hogy berúgni őket?

southgate meg még nagyobb kérdés, az összes védelmi advanced statban top3asak, felét vezetik, mondhatjuk, hogy a legjobb védelem az angoloké, 0 gólt kaptak, ki más kell egy eb megnyeréséhez?
Sixo
Helyzetek nem nyernek meccset. Nagy hiba pl. Ramos kihagyása. Szerintem nincs aki összekapnák a spanyolokat a pályán. Nem tetszik amit csinálnak.

Southgate-el sose fog nyerni az angol csapat, mert nem megnyerni akarja a meccseket, hanem nem kikapni.
Toto21
Spanyoloknál én is hiányolom a vezért ebben azért Enrique a hibás bár lehet Busquetst akarta.

Southgatenel azt látom h van egy Kane és nem nagyon tudja használni. Hosszú athletic cikkben is azt írjak h azért favorizalja Mountot mert jobb hatra mint Grealish, de én akkor is Grealisht kezdetnem. Ha elődöntőig mennek akkor sztem marad mindkettő.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 200 — LIGHTS OUT!

Toto21
Mint ahogy előbb is írtam ,a szövetségi kapitány nem tudja berúgni a helyzeteket. Őt azért lehet egyedül számon kérni, hogy mennyi helyzetet dolgoz ki a csapat, abban pedig elit a csapat. Nem tehet róla, hogy nincs egy Torres, egy Villa, egy Raul.

Portugálok így nyertek 5 éve, egyetlen meccset nyertek rendes játékidőben, a csoportból 3 x-el mentek tovább. A franciák is védekező focival nyertek vb-t pár éve.

több mint 4 éve
Toto21
Az önmagában még nem lenne probléma, a portugálok is úgy nyertek 5 éve, hogy 7-ből 1 meccset nyertek meg rendes játékidőben, és azt se lehetett mondani, hogy megszakadtak volna, csak nem volt szerencséjük.

több mint 4 éve
Srácok! Épp hazafelé tartunk, milyenek a meccsek? Szokàsos szar E csoport?
NB2
igen

több mint 4 éve
EB után szerintem kuka:

-orosz kapitány
-török kapitány
-spanyol kapitány
-angol is rezeg
Toto21
luis enrigue-vel mi a gond? az egyik legjobb focit játsszák, az egyik legtöbb helyzetet dolgozzák ki, talán az ő hibája, hogy eddig két 11est is kihagytak, meg tucatnyi helyzetet? talán neki kéne beállnia, hogy berúgni őket?

southgate meg még nagyobb kérdés, az összes védelmi advanced statban top3asak, felét vezetik, mondhatjuk, hogy a legjobb védelem az angoloké, 0 gólt kaptak, ki más kell egy eb megnyeréséhez?
Sixo

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 337 — nabege2@yahoo.com
Srácok! Épp hazafelé tartunk, milyenek a meccsek? Szokàsos szar E csoport?
több mint 4 éve
Souza inkább divatguru, mint szöv kap
több mint 4 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 200 — LIGHTS OUT!
EB után szerintem kuka:

-orosz kapitány
-török kapitány
-spanyol kapitány
-angol is rezeg
Toto21

több mint 4 éve
Ez az 1860 Münchenbe való Lewandowski
több mint 4 éve
Svédek úgy néz ki meg akarják nyerni a csoportot. Vagy csak Sousa ennyire fogalmatlan a lengyeleknél.
Mr.Breaker
Nyilván elsősorban Sousa fog belebukni ebbe, de a lengyeleknél az alulteljesítésnek amúgy is komoly hagyományai lettek újabban.

több mint 4 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Lewandowksi ezt hogy hagyta ki? 😂
több mint 4 éve
EB után szerintem kuka:

-orosz kapitány
-török kapitány
-spanyol kapitány
-angol is rezeg
több mint 4 éve
Mr.Breaker 1 934
Svédek úgy néz ki meg akarják nyerni a csoportot. Vagy csak Sousa ennyire fogalmatlan a lengyeleknél.
több mint 4 éve
Mivel a lengyelek nem fognak nyerni a svédek ellen, a spanyolok egy döntetlennel is simán továbbmennek.
Kampman
Ezt a csoportot ki kell zárni!
több mint 4 éve
Morata a nudlilábú
több mint 4 éve
Mivel a lengyelek nem fognak nyerni a svédek ellen, a spanyolok egy döntetlennel is simán továbbmennek.

több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
En hulye meg lengyel gyozelemre raktam. 😀 ugy kell nekem.
Vrij6
relax én is, és eddig kurvára ülnek a tippeim 😀
mondjuk ez semmit nem jelent

több mint 4 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan