Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
Este az ember a szívére vagy az eszére hallgasson a német- magyar meccsenyoutube.com/playlist?list=PL4J5vKEAoxN01Z3E7gztv6CNvSLALN_cA
Toto21
több mint 4 éve
Azta kurva😂😂
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ott az első 😀
több mint 4 éve
Ha az angolok EB-t nyernek eskü Chargers szurkoló leszek egy évig. Szerintem nem sok meccseteket láttam. Sőt fantasyben Ekeler lesz az első pick-em. 😀Helyzetek nem nyernek meccset. Nagy hiba pl. Ramos kihagyása. Szerintem nincs aki összekapnák a spanyolokat a pályán. Nem tetszik amit csinálnak.Mint ahogy előbb is írtam ,a szövetségi kapitány nem tudja berúgni a helyzeteket. Őt azért lehet egyedül számon kérni, hogy mennyi helyzetet dolgoz ki a csapat, abban pedig elit a csapat. Nem tehet róla, hogy nincs egy Torres, egy Villa, egy Raul.
Southgate-el sose fog nyerni az angol csapat, mert nem megnyerni akarja a meccseket, hanem nem kikapni.
Toto21
Portugálok így nyertek 5 éve, egyetlen meccset nyertek rendes játékidőben, a csoportból 3 x-el mentek tovább. A franciák is védekező focival nyertek vb-t pár éve.
Sixo
több mint 4 éve
Este az ember a szívére vagy az eszére hallgasson a német- magyar meccsenAz eszére
Toto21
több mint 4 éve
Spanyoloknál én is hiányolom a vezért ebben azért Enrique a hibás bár lehet Busquetst akarta.Helyzetek nem nyernek meccset. Nagy hiba pl. Ramos kihagyása. Szerintem nincs aki összekapnák a spanyolokat a pályán. Nem tetszik amit csinálnak.EB után szerintem kuka:luis enrigue-vel mi a gond? az egyik legjobb focit játsszák, az egyik legtöbb helyzetet dolgozzák ki, talán az ő hibája, hogy eddig két 11est is kihagytak, meg tucatnyi helyzetet? talán neki kéne beállnia, hogy berúgni őket?
-orosz kapitány
-török kapitány
-spanyol kapitány
-angol is rezeg
-belga mert ki fognak esni a portugálok ellen
Toto21
southgate meg még nagyobb kérdés, az összes védelmi advanced statban top3asak, felét vezetik, mondhatjuk, hogy a legjobb védelem az angoloké, 0 gólt kaptak, ki más kell egy eb megnyeréséhez?
Sixo
Southgate-el sose fog nyerni az angol csapat, mert nem megnyerni akarja a meccseket, hanem nem kikapni.
Toto21
Southgatenel azt látom h van egy Kane és nem nagyon tudja használni. Hosszú athletic cikkben is azt írjak h azért favorizalja Mountot mert jobb hatra mint Grealish, de én akkor is Grealisht kezdetnem. Ha elődöntőig mennek akkor sztem marad mindkettő.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Este az ember a szívére vagy az eszére hallgasson a német- magyar meccsen
több mint 4 éve
Helyzetek nem nyernek meccset. Nagy hiba pl. Ramos kihagyása. Szerintem nincs aki összekapnák a spanyolokat a pályán. Nem tetszik amit csinálnak.Mint ahogy előbb is írtam ,a szövetségi kapitány nem tudja berúgni a helyzeteket. Őt azért lehet egyedül számon kérni, hogy mennyi helyzetet dolgoz ki a csapat, abban pedig elit a csapat. Nem tehet róla, hogy nincs egy Torres, egy Villa, egy Raul.
Toto21
Portugálok így nyertek 5 éve, egyetlen meccset nyertek rendes játékidőben, a csoportból 3 x-el mentek tovább. A franciák is védekező focival nyertek vb-t pár éve.
több mint 4 éve
Southgate-el sose fog nyerni az angol csapat, mert nem megnyerni akarja a meccseket, hanem nem kikapni.Az önmagában még nem lenne probléma, a portugálok is úgy nyertek 5 éve, hogy 7-ből 1 meccset nyertek meg rendes játékidőben, és azt se lehetett mondani, hogy megszakadtak volna, csak nem volt szerencséjük.
Toto21
több mint 4 éve
Srácok! Épp hazafelé tartunk, milyenek a meccsek? Szokàsos szar E csoport?igen
NB2
több mint 4 éve
Helyzetek nem nyernek meccset. Nagy hiba pl. Ramos kihagyása. Szerintem nincs aki összekapnák a spanyolokat a pályán. Nem tetszik amit csinálnak.EB után szerintem kuka:luis enrigue-vel mi a gond? az egyik legjobb focit játsszák, az egyik legtöbb helyzetet dolgozzák ki, talán az ő hibája, hogy eddig két 11est is kihagytak, meg tucatnyi helyzetet? talán neki kéne beállnia, hogy berúgni őket?
-orosz kapitány
-török kapitány
-spanyol kapitány
-angol is rezeg
Toto21
southgate meg még nagyobb kérdés, az összes védelmi advanced statban top3asak, felét vezetik, mondhatjuk, hogy a legjobb védelem az angoloké, 0 gólt kaptak, ki más kell egy eb megnyeréséhez?
Sixo
több mint 4 éve
Srácok! Épp hazafelé tartunk, milyenek a meccsek? Szokàsos szar E csoport?
több mint 4 éve
Souza inkább divatguru, mint szöv kap
több mint 4 éve
EB után szerintem kuka:luis enrigue-vel mi a gond? az egyik legjobb focit játsszák, az egyik legtöbb helyzetet dolgozzák ki, talán az ő hibája, hogy eddig két 11est is kihagytak, meg tucatnyi helyzetet? talán neki kéne beállnia, hogy berúgni őket?
-orosz kapitány
-török kapitány
-spanyol kapitány
-angol is rezeg
Toto21
több mint 4 éve
Ez az 1860 Münchenbe való Lewandowski
több mint 4 éve
Svédek úgy néz ki meg akarják nyerni a csoportot. Vagy csak Sousa ennyire fogalmatlan a lengyeleknél.Nyilván elsősorban Sousa fog belebukni ebbe, de a lengyeleknél az alulteljesítésnek amúgy is komoly hagyományai lettek újabban.
Mr.Breaker
több mint 4 éve
Lewandowksi ezt hogy hagyta ki? 😂
több mint 4 éve
EB után szerintem kuka:-orosz kapitány
-török kapitány
-spanyol kapitány
-angol is rezeg
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 934
Svédek úgy néz ki meg akarják nyerni a csoportot. Vagy csak Sousa ennyire fogalmatlan a lengyeleknél.
több mint 4 éve
Mivel a lengyelek nem fognak nyerni a svédek ellen, a spanyolok egy döntetlennel is simán továbbmennek.Ezt a csoportot ki kell zárni!
Kampman
több mint 4 éve
Morata a nudlilábú
több mint 4 éve
Mivel a lengyelek nem fognak nyerni a svédek ellen, a spanyolok egy döntetlennel is simán továbbmennek.
több mint 4 éve
En hulye meg lengyel gyozelemre raktam. 😀 ugy kell nekem.relax én is, és eddig kurvára ülnek a tippeim 😀
Vrij6
mondjuk ez semmit nem jelent
több mint 4 éve
Hírcsárda, ezt megnyertétek! pic.twitter.com/w5qzdFXhyi
— bruzsy (@bruzsy) June 23, 2021