Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Azért biztos előveszik a portugál kapitányt, hogy RS-t miért nem játszatta többet.
több mint 3 éve
kapufa lett 😕Az övé bement?Sanchez lökete nem volt semmi.hát még Sanches-é
iktriad
Sixo
Toca
több mint 3 éve
Neuer rajta volt
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Az övé bement?Sanchez lökete nem volt semmi.hát még Sanches-é
iktriad
Sixo
több mint 3 éve
Sanchez lökete nem volt semmi.Elvanszorgott a labda a kapufaig
iktriad
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Sanchez lökete nem volt semmi.
több mint 3 éve
Predator megküldte az interkontinentálist
több mint 3 éve
aztakurva
több mint 3 éve
Igen 2. vagy 3. kérdés mennyire szarnak bele a Franciák ha X-el is csoportelsők.4 ponttal simán másodikok is lehetünk.Szerintem kitudunk esni 4 ponttal. Bár nem neztem a többi 3.helyezettet.Végülis ha ütjük a németeket így is, úgyis továbbmegyünk, ha nem, akkor kiesünk.Jó nekünk ha 8:8 a vége?Szerintem nekünk nagyon mindegy.
Sobri Jóska
Kampman
Egyszerű a képlet.
Sobri Jóska
Toca
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Félig jól láttad.azt hittem cr rúgta be, és jota volt aki nem érte el fejjel, de akkor rosszul láttammiért írják mindenhol jota-hoz a gólt ?Kihez kéne?
Sixo
Toca
Sixo
Jota nem érte el fejjel, ezért nem lett les és így tette vissza CR Jotanak.
több mint 3 éve
Kampman
28 359
Persze, csak az ilyen lebonyolításnál általában az az általános bölcsesség, hogy 4 ponttal már tovább lehet jutni, 3-mal esetleg, 2-vel már szinte lehetetlen.Szerintem kitudunk esni 4 ponttal. Bár nem neztem a többi 3.helyezettet.Végülis ha ütjük a németeket így is, úgyis továbbmegyünk, ha nem, akkor kiesünk.Jó nekünk ha 8:8 a vége?Szerintem nekünk nagyon mindegy.
Sobri Jóska
Kampman
Egyszerű a képlet.
Sobri Jóska
Toca
több mint 3 éve
4 ponttal simán másodikok is lehetünk.Szerintem kitudunk esni 4 ponttal. Bár nem neztem a többi 3.helyezettet.Végülis ha ütjük a németeket így is, úgyis továbbmegyünk, ha nem, akkor kiesünk.Jó nekünk ha 8:8 a vége?Szerintem nekünk nagyon mindegy.
Sobri Jóska
Kampman
Egyszerű a képlet.
Sobri Jóska
Toca
több mint 3 éve
Nem, amióta sokat iszik. 😊Pedig ő kiégettBradyhez.miért írják mindenhol jota-hoz a gólt ?Kihez kéne?
Sixo
Toca
Stez
Heisman
több mint 3 éve
azt hittem cr rúgta be, és jota volt aki nem érte el fejjel, de akkor rosszul láttammiért írják mindenhol jota-hoz a gólt ?Kihez kéne?
Sixo
Toca
több mint 3 éve
Pedig ő kiégettBradyhez.miért írják mindenhol jota-hoz a gólt ?Kihez kéne?
Sixo
Toca
Stez
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Szerintem kitudunk esni 4 ponttal. Bár nem neztem a többi 3.helyezettet.Végülis ha ütjük a németeket így is, úgyis továbbmegyünk, ha nem, akkor kiesünk.Jó nekünk ha 8:8 a vége?Szerintem nekünk nagyon mindegy.
Sobri Jóska
Kampman
Egyszerű a képlet.
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Bradyhez.miért írják mindenhol jota-hoz a gólt ?Kihez kéne?
Sixo
Toca
több mint 3 éve
több mint 3 éve
miért írják mindenhol jota-hoz a gólt ?Mert van Jota-nyi köze hozzá.
Sixo
több mint 3 éve
miért írják mindenhol jota-hoz a gólt ?Mert ő lőtte? 😊
Sixo