Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Egy normális csoportban most egy lengyel, török, svéd vagy hasonló kaliberű csapat jönne szemben. De nem.Végülis ha ütjük a németeket így is, úgyis továbbmegyünk, ha nem, akkor kiesünk.Jó nekünk ha 8:8 a vége?Szerintem nekünk nagyon mindegy.
Sobri Jóska
Kampman
Egyszerű a képlet.
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Ezt a német védelmet Hollender szerintem mattolná. Na jó Sallai is.
több mint 3 éve
Végülis ha ütjük a németeket így is, úgyis továbbmegyünk, ha nem, akkor kiesünk.Jó nekünk ha 8:8 a vége?Szerintem nekünk nagyon mindegy.
Sobri Jóska
Kampman
Egyszerű a képlet.
több mint 3 éve
Sztem Jota egyik hajszála pedig labdához ért 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
🤣🤣🤣 ...és már számolni sem tudokBazzeg 5,5 gólig jó vagyok, uh tessék lefújni!!!!!asszem késő, nem? 😀
nagir
Negritis
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Jó nekünk ha 8:8 a vége?Nem jó nekünk az X annyira
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 029
Ilyenkor lehet sajnálni a Portugálok elleni utolsó 10-15 percet.
több mint 3 éve
Kampman
28 359
Tegnap összesen volt 3 gól, abból 2 büntető.Ma már 8-nál tartunk és van még idő.
több mint 3 éve
Bazzeg 5,5 gólig jó vagyok, uh tessék lefújni!!!!!asszem késő, nem? 😀
nagir
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ennyi gól eddig összesen nem volt az EBn
több mint 3 éve
Bazzeg 5,5 gólig jó vagyok, uh tessék lefújni!!!!!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Jota Bonito.
több mint 3 éve
Mennyi gól van itt 😊
több mint 3 éve
gosens is milyen későn érő típus, 26 éves korára ért be a válogatottban, néhány év alatt a holland másodosztályból a világ legjobb bal szélsője lettKhmm...khmm Spina! 😉
Sixo
több mint 3 éve
A németek Schönt éltetik!
több mint 3 éve
Mint CéRoni és Pepe?Most, hogy nyernek ezek a mocskos szarháziak, még érdekesebb lesz velük a meccs szerdánSimán megcsapjuk őket, öregek és gyengék 😁
csi77
kapitnono
több mint 3 éve
Jól van na, bocs.... 😊Most, hogy nyernek ezek a mocskos szarháziak, még érdekesebb lesz velük a meccs szerdánNanana, en se szoltam igy be a kedvenceidnek. 😀
csi77
Vrij6
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Most, hogy nyernek ezek a mocskos szarháziak, még érdekesebb lesz velük a meccs szerdánNanana, en se szoltam igy be a kedvenceidnek. 😀
csi77
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Nem megy. BocsMost, hogy nyernek ezek a mocskos szarháziak, még érdekesebb lesz velük a meccs szerdánhé, több tiszteletet pls
csi77
briareos
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Navegre!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Lehet kevesebbet fogják mondani a királyi tv-ben, hogy kihasználhatjuk a németek gyengébb formáját?!Majd jön a 'kétszer egymás után nem tudnak ilyen jól játszani' és az 'ellőtték az összes puskaporukat' 😀
Klaci79
több mint 3 éve
Most, hogy nyernek ezek a mocskos szarháziak, még érdekesebb lesz velük a meccs szerdánhé, több tiszteletet pls
csi77