Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
elment a mai összes fogadásom, back to square one 😀 sebaj, a csoportkörben már biztos nem fogadok többet.
több mint 3 éve
Csak huzza az agyam, minden eb/vb n ez van, nincs gond. 😊de a magyaroknak fog szurkolni, most ezt tényleg nem vágom mi van veleNem, a németek miatt. Főleg Vrijnek szóltMiért, 90 óta hány világverseny volt, amire kijutottunk? Na ugye.Nagyon gázok vagytok........Szerdan az elso tetmeccs lesz 2002 ota Eb/Vb-n hogy nem a dojcsoknak fogok szurkolni. 😀Nálam 1990 óta.
Vrij6
iktriad
csi77
iktriad
csi77
jó, ravens drukker, de hát most mit csináljunk? 😊
NB2
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
de a magyaroknak fog szurkolni, most ezt tényleg nem vágom mi van veleNem, a németek miatt. Főleg Vrijnek szóltMiért, 90 óta hány világverseny volt, amire kijutottunk? Na ugye.Nagyon gázok vagytok........Szerdan az elso tetmeccs lesz 2002 ota Eb/Vb-n hogy nem a dojcsoknak fogok szurkolni. 😀Nálam 1990 óta.
Vrij6
iktriad
csi77
iktriad
csi77
jó, ravens drukker, de hát most mit csináljunk? 😊
több mint 3 éve
"Ha nem védekezel megfelelően, le fogsz égni, Didi! Adjak kölcsön egy Fiolát?"
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
jó 5let, csak a cégem adta ingyen...nem eladható....ezek mindenre gondolnak 😀fasza lesz...kimegyek a fra-por meccsre, hogy aztán mobilon nézzem a magyar-németet 😀Add el a jegyedet 4-szeres áron és nézd otthon a magyar meccset TV-n!
Klaci79
iktriad
több mint 3 éve
Nem, a németek miatt. Főleg Vrijnek szóltMiért, 90 óta hány világverseny volt, amire kijutottunk? Na ugye.Nagyon gázok vagytok........Szerdan az elso tetmeccs lesz 2002 ota Eb/Vb-n hogy nem a dojcsoknak fogok szurkolni. 😀Nálam 1990 óta.
Vrij6
iktriad
csi77
iktriad
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Miért, 90 óta hány világverseny volt, amire kijutottunk? Na ugye.Nagyon gázok vagytok........Szerdan az elso tetmeccs lesz 2002 ota Eb/Vb-n hogy nem a dojcsoknak fogok szurkolni. 😀Nálam 1990 óta.
Vrij6
iktriad
csi77
több mint 3 éve
Az azért elég komoly, ha a mait behúztuk volna, mindenkinek 3 pontja lenne 😀 Az igazi halálcsoportAttól azért messze voltunk...mondjuk úgy itt Fortuna nem engedte el a kezünket
Hanni
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Nagyon gázok vagytok........Szerdan az elso tetmeccs lesz 2002 ota Eb/Vb-n hogy nem a dojcsoknak fogok szurkolni. 😀Nálam 1990 óta.
Vrij6
iktriad
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
fasza lesz...kimegyek a fra-por meccsre, hogy aztán mobilon nézzem a magyar-németet 😀Add el a jegyedet 4-szeres áron és nézd otthon a magyar meccset TV-n!
Klaci79
több mint 3 éve
jó öreg vagy tesaSzerdan az elso tetmeccs lesz 2002 ota Eb/Vb-n hogy nem a dojcsoknak fogok szurkolni. 😀Én 54 óta nem szurkolok nekik.
Vrij6
Willie Parker
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
fasza lesz...kimegyek a fra-por meccsre, hogy aztán mobilon nézzem a magyar-németet 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 359
több mint 3 éve
Lesz RedZone?Kapcsolgass, mintha vasárnap este 7 óra lenne ősszel.Magyar vagyok...Pics azért azt a Fra-Por meccset is nézném...nézzed
NB2
Kampman
NB2
iktriad
Willie Parker
empty taxi
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Caption this!"És még így sem nyertek!"
"Ha beállíthatod Lovrencsicst és Cserit, meg kell tenned."
iktriad
több mint 3 éve
Lesz RedZone?Kapcsolgass, mintha vasárnap este 7 óra lenne ősszel.Magyar vagyok...Pics azért azt a Fra-Por meccset is nézném...nézzed
NB2
Kampman
NB2
iktriad
Willie Parker
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Szerdan az elso tetmeccs lesz 2002 ota Eb/Vb-n hogy nem a dojcsoknak fogok szurkolni. 😀Én 54 óta nem szurkolok nekik.
Vrij6
több mint 3 éve
Caption this!"Ha beállíthatod Lovrencsicst és Cserit, meg kell tenned."
több mint 3 éve
Igen a 16-osunk az egész meccsen.Lesz RedZone?Kapcsolgass, mintha vasárnap este 7 óra lenne ősszel.Magyar vagyok...Pics azért azt a Fra-Por meccset is nézném...nézzed
NB2
Kampman
NB2
iktriad
Willie Parker
több mint 3 éve
Kampman
28 359
Az M4 szerintem be fogja játszani a másik meccs góljait.Lesz RedZone?Kapcsolgass, mintha vasárnap este 7 óra lenne ősszel.Magyar vagyok...Pics azért azt a Fra-Por meccset is nézném...nézzed
NB2
Kampman
NB2
iktriad
Willie Parker
A finn-dán alatt is ezt csinálták, miközben a belga-orosz meccsen már voltak gólok.
több mint 3 éve
Szerdan az elso tetmeccs lesz 2002 ota Eb/Vb-n hogy nem a dojcsoknak fogok szurkolni. 😀Nálam 1990 óta.
Vrij6
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
NB2
Kampman
NB2
iktriad
több mint 3 éve
Az azért elég komoly, ha a mait behúztuk volna, mindenkinek 3 pontja lenne 😀 Az igazi halálcsoport
több mint 3 éve
Szerdan az elso tetmeccs lesz 2002 ota Eb/Vb-n hogy nem a dojcsoknak fogok szurkolni. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Az de ratyi póló volt 😁nem tur...Magyar vagyok...Pics azért azt a Fra-Por meccset is nézném...nézzed
NB2
Kampman
NB2
Sixo