NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Kampman
28 359
Wiki oldala alapján volt utánpótlás válogatott is, talán ottAkkor jól kilökte magát, mert 120kg tömör izom 😅BBC stúdióban ki a tököm ez a Micah Richards?ne égess már, a 2000es évek legnagyobb angol középhátvéd tehetsége volt a citynek ,csak aztán nem vitte túlzásba az edzéseket, kiszorult a szélre és nem lett az akit láttak benne
Azt írták hozzá, 2006tól 8szoros angol kapitány... Hát szerintem sportágat tévesztett a szerkesztő 😅 úgy néz ki a csávó mint egy EDGE Rusher 🤣
Chargers LT
Sixo
De akkor meg fura, hogy volt angol csk... Mikor ott volt nála 6 nagyobb sztár
Chargers LT
Igen: en.wikipedia.org/wiki/Micah_Richards#England_under-21_team
Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
Akkor jól kilökte magát, mert 120kg tömör izom 😅BBC stúdióban ki a tököm ez a Micah Richards?ne égess már, a 2000es évek legnagyobb angol középhátvéd tehetsége volt a citynek ,csak aztán nem vitte túlzásba az edzéseket, kiszorult a szélre és nem lett az akit láttak benne
Azt írták hozzá, 2006tól 8szoros angol kapitány... Hát szerintem sportágat tévesztett a szerkesztő 😅 úgy néz ki a csávó mint egy EDGE Rusher 🤣
Chargers LT
Sixo
De akkor meg fura, hogy volt angol csk... Mikor ott volt nála 6 nagyobb sztár
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Asszem még FM-ben is volt hogy megszereztem 🤣BBC stúdióban ki a tököm ez a Micah Richards?ne égess már, a 2000es évek legnagyobb angol középhátvéd tehetsége volt a citynek ,csak aztán nem vitte túlzásba az edzéseket, kiszorult a szélre és nem lett az akit láttak benne
Chargers LT
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
BBC stúdióban ki a tököm ez a Micah Richards?ne égess már, a 2000es évek legnagyobb angol középhátvéd tehetsége volt a citynek ,csak aztán nem vitte túlzásba az edzéseket, kiszorult a szélre és nem lett az akit láttak benne
Chargers LT
több mint 3 éve
Ráadásul 2006ban fixen Backham vagy Seamen volt az angol cskHa még volt Seamen... Ő lehet 2002 ben volt
több mint 3 éve
Kampman
28 359
Egyébként ha már lapok meg fogadás:Állandóan szidjuk a tippmixprót és joggal, de lapok terén lazábbak. Unibetet szoktam még használni és ott meccs előtt min. 4-5 lapra lehet fogadni, annál kevesebbre nem. Tippmixprón akár 2 lapra is lehet, nyilván ilyen 1.15-1.20-as oddsért, de több mint a semmi.
Persze volt már lap nélküli skót-cseh meccs is, és pl. a magyar-francián is 2 volt összesen, amit én elképzelhetetlennek tartottam még előtte.
Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
BBC stúdióban ki a tököm ez a Micah Richards?Azt írták hozzá, 2006tól 8szoros angol kapitány... Hát szerintem sportágat tévesztett a szerkesztő 😅 úgy néz ki a csávó mint egy EDGE Rusher 🤣
több mint 3 éve
3.5 overt tettem én is, még mindig simán benne vanMi az hogy rossz dolgokat?Kis durvulás lehetne, over 3,5-re tettem a sárgákat (+spanyol win) 😂rossz dolgokat nézel egy kampmantől, sárgára sosem szabad sokat rakni ...
warr_b
Sixo
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Kampman
28 359
Mi az hogy rossz dolgokat?Kis durvulás lehetne, over 3,5-re tettem a sárgákat (+spanyol win) 😂rossz dolgokat nézel egy kampmantől, sárgára sosem szabad sokat rakni ...
warr_b
Sixo
több mint 3 éve
Kis durvulás lehetne, over 3,5-re tettem a sárgákat (+spanyol win) 😂rossz dolgokat nézel egy kampmantől, sárgára sosem szabad sokat rakni ...
warr_b
több mint 3 éve
Kis durvulás lehetne, over 3,5-re tettem a sárgákat (+spanyol win) 😂
több mint 3 éve
Ott jól beégtek a hollandok isA lengyelek persze állandó alulteljesítők és ezt a tornát se rakják ki az ablakba, de az igazán durva az volt, amit a 2012-es EB-n csináltak, amikor hazai pályán egy totálisan gyp-s csoportban is utolsók bírtak lenni. Pedig akkor már volt Lewa is meg minden.Otthon ràadásul?
Kampman
NB2
több mint 3 éve
A lengyelek persze állandó alulteljesítők és ezt a tornát se rakják ki az ablakba, de az igazán durva az volt, amit a 2012-es EB-n csináltak, amikor hazai pályán egy totálisan gyp-s csoportban is utolsók bírtak lenni. Pedig akkor már volt Lewa is meg minden.Iltyesmit akartam mondani. Lewaval sem ertek el semmit. Mi lenne veluk nelkule? Ugyanaz.
Kampman
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
nem tudom miért cserélt helyet morata és moreno, de ha maradtak volna eredeti helyükön, ezt morata simán berúgja, 2-0
több mint 3 éve
A lengyelek persze állandó alulteljesítők és ezt a tornát se rakják ki az ablakba, de az igazán durva az volt, amit a 2012-es EB-n csináltak, amikor hazai pályán egy totálisan gyp-s csoportban is utolsók bírtak lenni. Pedig akkor már volt Lewa is meg minden.Otthon ràadásul?
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 359
Lewa fiam ilyet utoljára Shevchenko csinált BL-döntőn...ó igen, a földön fekvő Dudek kezébe
empty taxi
több mint 3 éve
Kampman
28 359
A lengyelek persze állandó alulteljesítők és ezt a tornát se rakják ki az ablakba, de az igazán durva az volt, amit a 2012-es EB-n csináltak, amikor hazai pályán egy totálisan gyp-s csoportban is utolsók bírtak lenni. Pedig akkor már volt Lewa is meg minden.
több mint 3 éve
Lewa fiam ilyet utoljára Shevchenko csinált BL-döntőn...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
A Bayernben ezt belőtte volna...
több mint 3 éve
Mi lesz a lengyelekkel ha Lewa sem lesz?Hááát...
NB2
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Kampman
28 359
Mi lesz a lengyelekkel ha Lewa sem lesz?Ami a 2000-es években volt.
NB2
Általában kijutottak, 2 kör után kiestek, a búcsúmeccset megnyerték és mentek haza.
több mint 3 éve
Mi lesz a lengyelekkel ha Lewa sem lesz?az ami lewa előtt volt a lengyelekkel, nem lesz világ verseny
NB2
több mint 3 éve
Mi lesz a lengyelekkel ha Lewa sem lesz?
több mint 3 éve
alvaro fiam, hát nem a rossz dolgokat kell ellesni cristianotól...