Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Nem volt meg szabadrugas gol az eb-n ugye?hogy ne lett volna, szoboszlai rúgta a törökök ellen , nem láttad?
Vrij6
több mint 3 éve
Nem volt meg szabadrugas gol az eb-n ugye?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
és ugye a szlovákok az első meccsen megverték a lengyeleketMiért esnének ki a lengyelek? Hülye ez a szpíker.Mert a spanyoloknak és a svédeknek 4 pontja lesz, a szlovákoknak 3, nekik meg 0.
NB2
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 359
Miért esnének ki a lengyelek? Hülye ez a szpíker.Mert a spanyoloknak és a svédeknek 4 pontja lesz, a szlovákoknak 3, nekik meg 0.
NB2
több mint 3 éve
michel te vagy az ?Mutattak két képet, azt vagy elhiszed, hogy a rúgàs pillanata vagy nem.Én az UEFA tisztességében még sosem kételkedtem.
NB2
Kampman
több mint 3 éve
Hát minimum határeset volt, mondom ezt úgy, hogy inkább a spanyoloknak drukkolok
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Mutattak két képet, azt vagy elhiszed, hogy a rúgàs pillanata vagy nem.szerintem már élőben is ugyanez látszott, a felső teste kicsivel beljebb volt, viszont a védő támaszkodó lába nagyon hátul volt
NB2
több mint 3 éve
Kampman
28 359
Mutattak két képet, azt vagy elhiszed, hogy a rúgàs pillanata vagy nem.Én az UEFA tisztességében még sosem kételkedtem.
NB2
több mint 3 éve
Hmmm épp a gól előtt egy perccel mondtam bele itt a nappaliba, hogy ezek a spanyolok megint olyan szarok, hogy 100 évig nem lőnek gólt.mondogasd már még egy kicsit pls, csak amíg morata a 2.at meg nem lövi
Hanni
több mint 3 éve
Mutattak két képet, azt vagy elhiszed, hogy a rúgàs pillanata vagy nem.
több mint 3 éve
Ma végre nem fogják kifütyülni Moratat.
több mint 3 éve
eleve sztem 16os vonalánál (vagy akáre 20on belül) "beljebb" lévő passzokat meg se kéne nézni, oké hogy mélységi indítás ne legyende mikor ennyire szűk a terület ott már csak a kikockázással megölik a támadó focit
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Pedig ez inkább les volt, mint nem...Faszsàgnak tartom, de ilyeneket lesre beintenek.
warr_b
több mint 3 éve
Pedig ez inkább les volt, mint nem...Mert az volt. Nem is véletlen h nem mutattak meg a vonalakat …
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
More attack!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
és Polka? 😀A lengyelekhez meg Lolka és BolkaEz a Rodri-Pedri középpálya kezd az ezredforduló kerékpárversenyeinek Elli-Belli-Lelli triójához hasonlítani.kéne még oda Pedro 😀
empty taxi
Negritis
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Pedig ez inkább les volt, mint nem...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Egyszer húznak be rögtön egy lesgyanúst, visszavonják 😀
több mint 3 éve
Tudjuk ki rug itt golt. Mit aggodtok? Morata a palyan.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Megint jön a cikcakkos vonal?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.