Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Felelmetes atmoszferaja van ennek a stadionnak.azt nem tudom, hogy nyerhető lenne-e, de legalább a labdakihozatalok jobban mennének, mert Szalait fizikai fájdalom látni.
Szoboszlaival nyerheto meccs lenne.
Kenny
be lehetne tenni oktatóvideót róla, hogy "gyerekek, nem kell labdaügyesnek lennetek, csak nőjetek nagyra, és dolgozzatok sokat, hajtsatok a pályán, és Ti is válogatottak lehettek"
több mint 3 éve
Kampman
28 326
Ha az első negyedórát kibírnánk, érdekes meccs lenne, mert azért a portugálok tudják, hogy bennünket ütni kell, ha biztosan tovább akarnak jutni!Nyilván könnyű ellenfélnek tűnünk, de egy döntetlen + 1 győzelemmel a másik két meccsen szinte biztosan meglenne nekik a nyolcaddöntő
NB2
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
Ő állítólag tűvel szurkálja a gyanútlan nézőket😃Győrfi.Gyerekek, a tv-n is azt látszik hogy Lovrencsics borzalmas? Mellettem a pali majdnem leugrott, olyan ideges volt 🤣🤣dárdai vagy ki? 😀
#JC6
Negritis
somoskovig
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
Orbán-Szijártó-Deutsch sor sem elképzelhetetlenAz egy percbe csak belefért egy kis karacsonyozasvalamivel ellensúlyozni kell, hogy botka és orbán egy csapatban játszik
csebi
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Győrfi.Gyerekek, a tv-n is azt látszik hogy Lovrencsics borzalmas? Mellettem a pali majdnem leugrott, olyan ideges volt 🤣🤣dárdai vagy ki? 😀
#JC6
Negritis
több mint 3 éve
Ha az első negyedórát kibírnánk, érdekes meccs lenne, mert azért a portugálok tudják, hogy bennünket ütni kell, ha biztosan tovább akarnak jutni!
több mint 3 éve
Gyerekek, a tv-n is azt látszik hogy Lovrencsics borzalmas? Mellettem a pali majdnem leugrott, olyan ideges volt 🤣🤣dárdai vagy ki? 😀
#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Szerintem Borgulya jöjjön és Mracskó hátra stabilizálni 😎Nyilván a portugálokat. Elhitettük velük, hogy van keresnivalójuk. Kifürkésztük őket. Faterom Cseri cserét követel egyébként 😀Eddig jól altattunkde kit ?
Gergőbácsi
Sixo
Gergőbácsi
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 326
Gary Nevilleék Londonban úgy vélekednek, ha portugálok lőnek egyet, nekünk annyi...Ha az első 10-20 percben kaptunk volna, én is így gondoltam volna.
Chargers LT
Most már nem feltétlenül
több mint 3 éve
Gary Nevilleék Londonban úgy vélekednek, ha portugálok lőnek egyet, nekünk annyi...
több mint 3 éve
Nyilván a portugálokat. Elhitettük velük, hogy van keresnivalójuk. Kifürkésztük őket. Faterom Cseri cserét követel egyébként 😀Eddig jól altattunkde kit ?
Gergőbácsi
Sixo
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Felelmetes atmoszferaja van ennek a stadionnak.Hát őöö... Gulácsi miatt nem 3-0
Szoboszlaival nyerheto meccs lenne.
Kenny
több mint 3 éve
Kampman
28 326
egyfajta nemzeti egységAz egy percbe csak belefért egy kis karacsonyozasvalamivel ellensúlyozni kell, hogy botka és orbán egy csapatban játszik
csebi
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 879
Az egy percbe csak belefért egy kis karacsonyozasvalamivel ellensúlyozni kell, hogy botka és orbán egy csapatban játszik
csebi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
És az a legrosszabb, hogy ALKALMATLAN!Az egy percbe csak belefért egy kis karacsonyozasHát ha hazudik azt el kell mondani!
csebi
Bazzani
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 020
Kellene még két klasszis szélsővédőt kukáznunk, és egész versenyképesek lennénk 😀Én 3 embertől fogtam a fejem aki bekerült: Fiola, Lovre és Kleini.
Hanni
Előbbi kettőt kedveltem korábban meg most is, hajtósak meg minden, de pl. ha Fiola fárad akkor rugdosni kezd.
Lovre nem biztos, hogy végig bírja.
Kleini meg képes oltári faszságokat csinálni.
De legalább Lang nincs a pályán, őtőle is fázok rendesen.
több mint 3 éve
Kampman
28 326
Nem, abból indulok ki, hogy talán az ellenfelet jobban tisztelné és egy C. Ronaldo elleni keményebb falt hamarabb hozna ki belőle lapot, mint egy Sallai elleni ugyanilyen. De egyébként tényleg inkább engedi a kemény játékot.Miért, ő kicsoda? Valami közismerten magyarellenes fószer?A szünetben jó lenne, ha kicsit felkeményednénk, hisz' simán beleférne pár portugált kicsit markánsabban megállítani.Tartok tőle, hogy nem egyenlő mércével mérne a bíró.
Sobri Jóska
Kampman
Nekem úgy tűnik, hogy a kemény játekot preferálja. Akkor ehhez kell alkalmazkodni.
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Felelmetes atmoszferaja van ennek a stadionnak. Szoboszlaival nyerheto meccs lenne.
több mint 3 éve
Az egy percbe csak belefért egy kis karacsonyozasHát ha hazudik azt el kell mondani!
csebi
több mint 3 éve
Az egy percbe csak belefért egy kis karacsonyozas
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Lolbazmeg elfelejtettem tippelni a meccsre 😅
több mint 3 éve
Miért, ő kicsoda? Valami közismerten magyarellenes fószer?A szünetben jó lenne, ha kicsit felkeményednénk, hisz' simán beleférne pár portugált kicsit markánsabban megállítani.Tartok tőle, hogy nem egyenlő mércével mérne a bíró.
Sobri Jóska
Kampman
Nekem úgy tűnik, hogy a kemény játekot preferálja. Akkor ehhez kell alkalmazkodni.