Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Ígéretes kontracsíra volt, becsüljük meg ezeket. Gyerünk Schafer!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Így nem làtom, hogy lövünk gólt, ha mindig defenzíven jàtszunk.
több mint 3 éve
Lovrenak mit kell tennie h vajon ne ő legyen a kezdő?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Kampman
28 326
Ebből a szempontból nincs pl. értelme a rövid kigurításoknak Gulácsitól, inkább bombázza fel középpályáig, aztán ott hátha valaki megszerziA védőinknek nem igazán van támadást támogató játéka.portugálokét
Kampman
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 879
A védőinknek nem igazán van támadást támogató játéka.portugálokét
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Kampman
28 326
A védőinknek nem igazán van támadást támogató játéka.
több mint 3 éve
Lovre és Kleini életveszély, csak sajna nem előre.
több mint 3 éve
25 méterre el kell adni a labdát úgy vanElég bajos, hogy a félpályán se tudunk átmenni
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Keménységben kicsit le vagyunk maradva, rútul megölik a portugálok a technikás labdakihozatalainkat.
több mint 3 éve
A külföldi kommentátor szerint absolutely fantastic player Zoltan Gíra
több mint 3 éve
Kampman
28 326
úgy legyenEbben a meccsben egyelőre tényleg annyi potenciál van, hogy svéd módra kihúzzuk 0-0-ra.Sobri szokta mondani majd a végén rúgunk egy gólt hogy ne legyen idejük kiegyenlíteni 😊
Kampman
NB2
több mint 3 éve
Ebben a meccsben egyelőre tényleg annyi potenciál van, hogy svéd módra kihúzzuk 0-0-ra.Sobri szokta mondani majd a végén rúgunk egy gólt hogy ne legyen idejük kiegyenlíteni 😊
Kampman
több mint 3 éve
jó azért pepe jó, hogy nem toltál rá még 3 neymar bukfencet
több mint 3 éve
Kampman
28 326
Ebben a meccsben egyelőre tényleg annyi potenciál van, hogy svéd módra kihúzzuk 0-0-ra.
több mint 3 éve
Az a Botka indítás... Az kinek 🤣be akarta vonni a játékba a nézőket, csak rövid lett
20 méterre senki
Chargers LT
több mint 3 éve
Az a Botka indítás... Az kinek 🤣20 méterre senki
több mint 3 éve
Már illene vezetnünk, ideje volna gólt lőni, a portugálok csak tilitoliznak.
több mint 3 éve
reddt1.soccerstreams.net/event/hungary-portugal-live-stream/653264streamet itt kell keresni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
elment a bayernbe, hogy hatalmas homály volt, kölcsön adták a swanseanek, ott is retek, aztán eladták Lillebe ahol feltámadt, arról is szó, hogy akár kezdhet, de már az is csoda, hogy itt lehet azok után, ahogy korábban játszott, a Lilleben nagyon összeszedte magátVolt az a nagy remenyseg 2016-ban a Portugaloknal, Sanchez. Vele mi lett?CSere, amugy iden bajnok lett a Lille-lel
undisputedly
eaglesmcnabbKoszi, ra gondoltam. Nezem kozben a wikipediajan, hogy nem igazan termeli mostanaban a golokat.Volt az a nagy remenyseg 2016-ban a Portugaloknal, Sanchez. Vele mi lett?ha renatora gondolsz ő a cserepadon van
undisputedly
Sixo
undisputedly
több mint 3 éve
csak 1 😕40-50 darab?a franciára van 😀😀Es van jegyed a meccsre?én 28 éves vagyok, és Zuglóban lakom 😮hvg.hu/itthon/20210615_foci_eb_jegy_csalas_zugloTudom, Zugló nem a legnagyobb városrész, de azért akármilyen fura, élnek itt rajtam kívül más emberek is. Én se örülök neki, de ez van.
Ejnye-bejnye Sobri, kellett egy kis mellékes? ... 😀
Borbinho
Sobri Jóska
Löfli
Sobri Jóska
Löfli
Sobri Jóska
több mint 3 éve
40-50 darab?a franciára van 😀😀Es van jegyed a meccsre?én 28 éves vagyok, és Zuglóban lakom 😮hvg.hu/itthon/20210615_foci_eb_jegy_csalas_zugloTudom, Zugló nem a legnagyobb városrész, de azért akármilyen fura, élnek itt rajtam kívül más emberek is. Én se örülök neki, de ez van.
Borbinho
Sobri Jóska
Löfli
Sobri Jóska
Löfli
több mint 3 éve
a franciára van 😀😀Es van jegyed a meccsre?én 28 éves vagyok, és Zuglóban lakom 😮hvg.hu/itthon/20210615_foci_eb_jegy_csalas_zugloTudom, Zugló nem a legnagyobb városrész, de azért akármilyen fura, élnek itt rajtam kívül más emberek is. Én se örülök neki, de ez van.
Borbinho
Sobri Jóska
Löfli
Sobri Jóska