NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
2-2-t hozunk a Ronaldoékkal. Hogy kik és milyen körülmények között jegyzik majd góljainkat, arról sajnos nem tudok nyilatkozni........
csi77
Nem jönnek ki a portugálok a második félidőre, vagy hogy lesz meg az x?
Nem vagyok pesszimista ember de én nem látok olyan scenáriót aminél nekünk túl sok esélyünk van. Talán ha 0-1nél leszarnák a portugálok a meccset (kötve hiszem hogy leállnának addig amíg nincs közte 3) és egyenlítenénk a 95.percben, de kb ennyi. A meccs legjobb része az lesz amíg el nem kezdődik... én speciel egy 1-3mal már elégedett lennék, nem tömnek ki és gólt is lőnénk.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 326
Tudom, Zugló nem a legnagyobb városrész
Sobri Jóska
De.
Kampman
Területre Zugló a 14. a budapesti 23 kerületből, lakosságszámra harmadik.
De ha úgy értetted, hogy a "legnagyobb király"... akkor sem.
Sobri Jóska
OK, nekem elsőnek rémlett.
több mint 3 éve
Sobri Jóska
De.
Kampman
Területre Zugló a 14. a budapesti 23 kerületből, lakosságszámra harmadik.
De ha úgy értetted, hogy a "legnagyobb király"... akkor sem.

több mint 3 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Sobri Jóska
De.
Kampman
Újbuda az első, terület alapján meg Rákosmente

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Sobri Jóska
De.
több mint 3 éve
2-2-t hozunk a Ronaldoékkal. Hogy kik és milyen körülmények között jegyzik majd góljainkat, arról sajnos nem tudok nyilatkozni........
csi77
Szerintem nem veszítünk pontot, a két hazai meccset hozni kell, és akkor a németek ellen jó lehet az iksz is, de jobb lenne első helyen továbbjutni.

több mint 3 éve
 hvg.hu/itthon/20210615_foci_eb_jegy_csalas_zuglo

Ejnye-bejnye Sobri, kellett egy kis mellékes? ... 😀
Borbinho
Én sose tennék beismerő vallomást.
Pláne nem tettem volna 28 évesen.
Ha valamivel vádolnak, bizonyítsák rám, dolgozzanak meg a pénzükért.
Tudom, Zugló nem a legnagyobb városrész, de azért akármilyen fura, élnek itt rajtam kívül más emberek is. Én se örülök neki, de ez van.

több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
A stadion környèke már most tele van szurkerekkel, megy az alapozás is 😁
Rendőr is sok van, nagy a forgalom.
warr_b
De jó hogy nem mentem ma be dolgozni 😀
több mint 3 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 785 — Bears & Illinois fan

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 107 — The Mathematician
Mai tippjeim: Magyar- Portugal 1-3, francia-nemet 1-1
Vrij6
Nálam annyi a különbség, hogy én 2-2-t várok a francia németen 😉
clbass
egyik csoportban
0-2
2-1

másikban:
1-0
2-2

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
clbass New Orleans Saints 3 113 — Saints fan
Vrij6
Nálam annyi a különbség, hogy én 2-2-t várok a francia németen 😉
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 459 — Слава Україні! Героям слава!

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 158 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A stadion környèke már most tele van szurkerekkel, megy az alapozás is 😁
Rendőr is sok van, nagy a forgalom.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Nincs nagy meglepi:  eb2020.24.hu/hirek/2021/06/14/foci-eb-2020-marco-rossi-magyar-portugal/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Mielőtt itt kompletten el lennének temetve csapatok, az ugye megvan mindenkinek, hogy ez egy 1 hónapos torna, ahol nem az első meccsen kell csúcsformában lenni?
Jan
Hollandok szoktak ebbe a hibába esni. A csoportmeccseken rúgnak sok gólt, a fülükön viszik a labdát, aztán kiesnek legkésőbb a négy között, pedig győztesnek néztek ki.....
csi77
A legjobb peldaja nyilvan a 2008as eb, 3-0 az olaszok, 4-1 a franciak, aztan 2-0s levezetes a romanok ellen es 3-1es vereseg az oroszok ellen, ott elfaradtak. Ott nagyon adtam volna a spanyol-holland elodontot.
Vrij6
vagy a 2000-es, ha Stam nem lövi ki az űrbe a tizit simán csapják a franciákat, lefociztak mindenkit. De szerettem azt a csapatot.
eaglesmcnabb
ehhez képest 90 percen keresztül nem bírtak mit csinálni az emberhátrányban játszó olaszokkal, a mostani szövkap ráadásul két tizenegyest is elhibázott ellenük
slowmotion
Minden idők egyik legjobb meccse volt.
Nem sok szórakoztató 0-0 volt, de az igen.
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 636 — Cowboys fan
Mielőtt itt kompletten el lennének temetve csapatok, az ugye megvan mindenkinek, hogy ez egy 1 hónapos torna, ahol nem az első meccsen kell csúcsformában lenni?
Jan
Hollandok szoktak ebbe a hibába esni. A csoportmeccseken rúgnak sok gólt, a fülükön viszik a labdát, aztán kiesnek legkésőbb a négy között, pedig győztesnek néztek ki.....
csi77
A legjobb peldaja nyilvan a 2008as eb, 3-0 az olaszok, 4-1 a franciak, aztan 2-0s levezetes a romanok ellen es 3-1es vereseg az oroszok ellen, ott elfaradtak. Ott nagyon adtam volna a spanyol-holland elodontot.
Vrij6
vagy a 2000-es, ha Stam nem lövi ki az űrbe a tizit simán csapják a franciákat, lefociztak mindenkit. De szerettem azt a csapatot.
eaglesmcnabb
ehhez képest 90 percen keresztül nem bírtak mit csinálni az emberhátrányban játszó olaszokkal, a mostani szövkap ráadásul két tizenegyest is elhibázott ellenük
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Jan
csi77
Vrij6

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man

Borbinho
a police.hu twittere megint jó amúgy 😀

Negritis
De miért vízilabda ikont tettek bele? 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 107 — The Mathematician

Borbinho
a police.hu twittere megint jó amúgy 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
A mi meccsünkön 0-2, ha nagyon hősködni akarunk, akkor 0-4.
Aztán persze én 5 éve se nagyon vártam semmi extrát.

A franciáktól egy sima győzelmet várnék, de már ebben is kezdek kételkedni.
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 615 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Mai tippek röviden. Magyarokra nem szeretek fogadni, úgyhogy semmi. Franciák szerintem a németekkel 2 fajta meccset játszhatnak, PSG-Bayern idei 2 meccséből az egyiket.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 785 — Bears & Illinois fan
Jan
csi77
Vrij6
az olaszok a csucs alibiziok.a csoportokban sznevednek aztan irany a tron
YoungZeeZee
Nem alibizők, tornacsapatok. Egyébként az általam nem igazán kedvelt németek (ill. pl a brazilok) is azok, csak nekik nem kell annyira visszafogni magukat. A lényeg, hogy meccsről-meccsre jobb formába lendülnek, az egyenes kiesés szakaszban a legerősebbek. Lásd pl Portugália 2016-ban. Majdnem kipottyantak a csoportból, aztán.....😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
YoungZeeZee 8 561
Jan
csi77
Vrij6
az olaszok a csucs alibiziok.a csoportokban sznevednek aztan irany a tron
több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 14 858 — a new hope (again)
Svéd kapus a következő meccsen állítom csinál két kapitális faszkodást
ThundersNFL
Nemhiszem, a vb legjobb kapusa is ő volt

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...