NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
2-2-t hozunk a Ronaldoékkal. Hogy kik és milyen körülmények között jegyzik majd góljainkat, arról sajnos nem tudok nyilatkozni........Nem jönnek ki a portugálok a második félidőre, vagy hogy lesz meg az x?
csi77
Nem vagyok pesszimista ember de én nem látok olyan scenáriót aminél nekünk túl sok esélyünk van. Talán ha 0-1nél leszarnák a portugálok a meccset (kötve hiszem hogy leállnának addig amíg nincs közte 3) és egyenlítenénk a 95.percben, de kb ennyi. A meccs legjobb része az lesz amíg el nem kezdődik... én speciel egy 1-3mal már elégedett lennék, nem tömnek ki és gólt is lőnénk.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Kampman
28 326
OK, nekem elsőnek rémlett.Területre Zugló a 14. a budapesti 23 kerületből, lakosságszámra harmadik.Tudom, Zugló nem a legnagyobb városrészDe.
Sobri Jóska
Kampman
De ha úgy értetted, hogy a "legnagyobb király"... akkor sem.
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Területre Zugló a 14. a budapesti 23 kerületből, lakosságszámra harmadik.Tudom, Zugló nem a legnagyobb városrészDe.
Sobri Jóska
Kampman
De ha úgy értetted, hogy a "legnagyobb király"... akkor sem.
több mint 3 éve
2-2-t hozunk a Ronaldoékkal. Hogy kik és milyen körülmények között jegyzik majd góljainkat, arról sajnos nem tudok nyilatkozni........Szerintem nem veszítünk pontot, a két hazai meccset hozni kell, és akkor a németek ellen jó lehet az iksz is, de jobb lenne első helyen továbbjutni.
csi77
több mint 3 éve
hvg.hu/itthon/20210615_foci_eb_jegy_csalas_zugloÉn sose tennék beismerő vallomást.
Ejnye-bejnye Sobri, kellett egy kis mellékes? ... 😀
Borbinho
Pláne nem tettem volna 28 évesen.
Ha valamivel vádolnak, bizonyítsák rám, dolgozzanak meg a pénzükért.
Tudom, Zugló nem a legnagyobb városrész, de azért akármilyen fura, élnek itt rajtam kívül más emberek is. Én se örülök neki, de ez van.
több mint 3 éve
A stadion környèke már most tele van szurkerekkel, megy az alapozás is 😁De jó hogy nem mentem ma be dolgozni 😀
Rendőr is sok van, nagy a forgalom.
warr_b
több mint 3 éve
2-2-t hozunk a Ronaldoékkal. Hogy kik és milyen körülmények között jegyzik majd góljainkat, arról sajnos nem tudok nyilatkozni........
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
egyik csoportbanMai tippjeim: Magyar- Portugal 1-3, francia-nemet 1-1Nálam annyi a különbség, hogy én 2-2-t várok a francia németen 😉
Vrij6
clbass
0-2
2-1
másikban:
1-0
2-2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Mai tippjeim: Magyar- Portugal 1-3, francia-nemet 1-1Nálam annyi a különbség, hogy én 2-2-t várok a francia németen 😉
Vrij6
több mint 3 éve
Mai tippjeim: Magyar- Portugal 1-3, francia-nemet 1-1
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
A stadion környèke már most tele van szurkerekkel, megy az alapozás is 😁 Rendőr is sok van, nagy a forgalom.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Nincs nagy meglepi: eb2020.24.hu/hirek/2021/06/14/foci-eb-2020-marco-rossi-magyar-portugal/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kampman
28 326
Minden idők egyik legjobb meccse volt.ehhez képest 90 percen keresztül nem bírtak mit csinálni az emberhátrányban játszó olaszokkal, a mostani szövkap ráadásul két tizenegyest is elhibázott ellenükvagy a 2000-es, ha Stam nem lövi ki az űrbe a tizit simán csapják a franciákat, lefociztak mindenkit. De szerettem azt a csapatot.A legjobb peldaja nyilvan a 2008as eb, 3-0 az olaszok, 4-1 a franciak, aztan 2-0s levezetes a romanok ellen es 3-1es vereseg az oroszok ellen, ott elfaradtak. Ott nagyon adtam volna a spanyol-holland elodontot.Mielőtt itt kompletten el lennének temetve csapatok, az ugye megvan mindenkinek, hogy ez egy 1 hónapos torna, ahol nem az első meccsen kell csúcsformában lenni?Hollandok szoktak ebbe a hibába esni. A csoportmeccseken rúgnak sok gólt, a fülükön viszik a labdát, aztán kiesnek legkésőbb a négy között, pedig győztesnek néztek ki.....
Jan
csi77
Vrij6
eaglesmcnabb
slowmotion
Nem sok szórakoztató 0-0 volt, de az igen.
több mint 3 éve
ehhez képest 90 percen keresztül nem bírtak mit csinálni az emberhátrányban játszó olaszokkal, a mostani szövkap ráadásul két tizenegyest is elhibázott ellenükvagy a 2000-es, ha Stam nem lövi ki az űrbe a tizit simán csapják a franciákat, lefociztak mindenkit. De szerettem azt a csapatot.A legjobb peldaja nyilvan a 2008as eb, 3-0 az olaszok, 4-1 a franciak, aztan 2-0s levezetes a romanok ellen es 3-1es vereseg az oroszok ellen, ott elfaradtak. Ott nagyon adtam volna a spanyol-holland elodontot.Mielőtt itt kompletten el lennének temetve csapatok, az ugye megvan mindenkinek, hogy ez egy 1 hónapos torna, ahol nem az első meccsen kell csúcsformában lenni?Hollandok szoktak ebbe a hibába esni. A csoportmeccseken rúgnak sok gólt, a fülükön viszik a labdát, aztán kiesnek legkésőbb a négy között, pedig győztesnek néztek ki.....
Jan
csi77
Vrij6
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
vagy a 2000-es, ha Stam nem lövi ki az űrbe a tizit simán csapják a franciákat, lefociztak mindenkit. De szerettem azt a csapatot.A legjobb peldaja nyilvan a 2008as eb, 3-0 az olaszok, 4-1 a franciak, aztan 2-0s levezetes a romanok ellen es 3-1es vereseg az oroszok ellen, ott elfaradtak. Ott nagyon adtam volna a spanyol-holland elodontot.Mielőtt itt kompletten el lennének temetve csapatok, az ugye megvan mindenkinek, hogy ez egy 1 hónapos torna, ahol nem az első meccsen kell csúcsformában lenni?Hollandok szoktak ebbe a hibába esni. A csoportmeccseken rúgnak sok gólt, a fülükön viszik a labdát, aztán kiesnek legkésőbb a négy között, pedig győztesnek néztek ki.....
Jan
csi77
Vrij6
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
De miért vízilabda ikont tettek bele? 😀hvg.hu/itthon/20210615_foci_eb_jegy_csalas_zugloa police.hu twittere megint jó amúgy 😀
Borbinho
Még nincs jegyed a mai magyar-portugál meccsre? 🇭🇺🇵🇹🏐Szerencsére M. Zoltántól már nem tudsz venni, mert ő lebukott áljegyeivel. Közel negyven embert verhetett át. Legyél körültekintő, csak hivatalos értékesítőhelyben bízz! #rendőrség #EURO2020
— Magyar Rendőrség (@police_HU) June 15, 2021
Negritis
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
hvg.hu/itthon/20210615_foci_eb_jegy_csalas_zugloa police.hu twittere megint jó amúgy 😀
Borbinho
Még nincs jegyed a mai magyar-portugál meccsre? 🇭🇺🇵🇹🏐Szerencsére M. Zoltántól már nem tudsz venni, mert ő lebukott áljegyeivel. Közel negyven embert verhetett át. Legyél körültekintő, csak hivatalos értékesítőhelyben bízz! #rendőrség #EURO2020
— Magyar Rendőrség (@police_HU) June 15, 2021
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Kampman
28 326
A mi meccsünkön 0-2, ha nagyon hősködni akarunk, akkor 0-4.Aztán persze én 5 éve se nagyon vártam semmi extrát.
A franciáktól egy sima győzelmet várnék, de már ebben is kezdek kételkedni.
több mint 3 éve
Mai tippek röviden. Magyarokra nem szeretek fogadni, úgyhogy semmi. Franciák szerintem a németekkel 2 fajta meccset játszhatnak, PSG-Bayern idei 2 meccséből az egyiket.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
hvg.hu/itthon/20210615_foci_eb_jegy_csalas_zugloEjnye-bejnye Sobri, kellett egy kis mellékes? ... 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Nem alibizők, tornacsapatok. Egyébként az általam nem igazán kedvelt németek (ill. pl a brazilok) is azok, csak nekik nem kell annyira visszafogni magukat. A lényeg, hogy meccsről-meccsre jobb formába lendülnek, az egyenes kiesés szakaszban a legerősebbek. Lásd pl Portugália 2016-ban. Majdnem kipottyantak a csoportból, aztán.....😊az olaszok a csucs alibiziok.a csoportokban sznevednek aztan irany a tronA legjobb peldaja nyilvan a 2008as eb, 3-0 az olaszok, 4-1 a franciak, aztan 2-0s levezetes a romanok ellen es 3-1es vereseg az oroszok ellen, ott elfaradtak. Ott nagyon adtam volna a spanyol-holland elodontot.Mielőtt itt kompletten el lennének temetve csapatok, az ugye megvan mindenkinek, hogy ez egy 1 hónapos torna, ahol nem az első meccsen kell csúcsformában lenni?Hollandok szoktak ebbe a hibába esni. A csoportmeccseken rúgnak sok gólt, a fülükön viszik a labdát, aztán kiesnek legkésőbb a négy között, pedig győztesnek néztek ki.....
Jan
csi77
Vrij6
YoungZeeZee
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 561
az olaszok a csucs alibiziok.a csoportokban sznevednek aztan irany a tronA legjobb peldaja nyilvan a 2008as eb, 3-0 az olaszok, 4-1 a franciak, aztan 2-0s levezetes a romanok ellen es 3-1es vereseg az oroszok ellen, ott elfaradtak. Ott nagyon adtam volna a spanyol-holland elodontot.Mielőtt itt kompletten el lennének temetve csapatok, az ugye megvan mindenkinek, hogy ez egy 1 hónapos torna, ahol nem az első meccsen kell csúcsformában lenni?Hollandok szoktak ebbe a hibába esni. A csoportmeccseken rúgnak sok gólt, a fülükön viszik a labdát, aztán kiesnek legkésőbb a négy között, pedig győztesnek néztek ki.....
Jan
csi77
Vrij6
több mint 3 éve
Svéd kapus a következő meccsen állítom csinál két kapitális faszkodástNemhiszem, a vb legjobb kapusa is ő volt
ThundersNFL
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...