NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
22
6
2:15, Arena4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Durva ennyire nem követem a focit az elmúlt 2 évben, hogy a legtöbb spanyolrol azt se tudom ki.Dettó
Toca
Fogalmam sincs ki a spanyol kapus és miért ő...
Vagy ki a tököm ez az Olmo
Torres név hallatán meg arra gondoltam, Fernando kicsit már öreg lehet 🤣
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 326
keselyű óta volt értelmes csatáruk a spanyoloknak?az ki?
az a faszi kéne ide (persze 25 évesen😊 )
NB2
több mint 3 éve
keselyű óta volt értelmes csatáruk a spanyoloknak?az a faszi kéne ide (persze 25 évesen😊 )
több mint 3 éve
Nah egy kis sorozat után látom semmiről nem maradtam leDe. Pochettino allasa veszelybe kerult a Tottenhamnel.
Chargers LT
több mint 3 éve
Nah egy kis sorozat után látom semmiről nem maradtam le
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
szlovákok vezetik a csoportot
több mint 3 éve
Eleg elmebeteg csapat lett ez igy. Negy szelso a palyan, csatar, tibb tamado kp. Luis Enrique keson jott ra, hogy nyerni akar.
több mint 3 éve
jajj ez a Kfraftos poén 😊
több mint 3 éve
Megraktam hogy Moreno gólt lő
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Durva ennyire nem követem a focit az elmúlt 2 évben, hogy a legtöbb spanyolrol azt se tudom ki.
több mint 3 éve
Kampman
28 326
A svedekbol siman kinezem, hogy kapnak valami elkerulheto golt a hajraban, es elszurjak.Volt egy elég hasonló spanyol-cseh meccs még az előző EB 1. körében.
Stez
több mint 3 éve
Bazmeg a blokkba
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
A svedekbol siman kinezem, hogy kapnak valami elkerulheto golt a hajraban, es elszurjak.
több mint 3 éve
Kampman
28 326
Gerard M. kéne ideBe fogja küldeni a 90. percben időhúzó cserének
Heisman
több mint 3 éve
Gerard M. kéne ide
több mint 3 éve
Jó szar meccs.De legalább a pisztácia megjavult.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Jah, kar, hogy nem csatar jott, hanem Sarabia. Igy most kb befejezo csatar nelkul nyomja a spanyci. Olmo atkepzett tamado, Ferran Torres tud csatart jatszani, de szerintem o szelsokent jo. De gondolom o huzodik kozepre.Thiago meg mindig sehol. Birom Luis Enriquet, de ez az Eb igy Morataval, meg ezzel a kozeppalyaval eges lesz.Lajos olvas téged.
Stez
Willie Parker
több mint 3 éve
Thiago meg mindig sehol. Birom Luis Enriquet, de ez az Eb igy Morataval, meg ezzel a kozeppalyaval eges lesz.Meg is érdemlik, mert semmiből sem tanulnak, kb. 10 éve kiment a divatból a tiki-taka, de ők nem tanulnak. A VB-n is kizúgtak vele, de azért erőltetik. Az meg hab a tortán, hogy ha a csókosokat rakod a keretbe másnál sem jött össze soha.
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
CDM helyett CAM, Moratat kifütyülik, helyes
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
Thiago meg mindig sehol. Birom Luis Enriquet, de ez az Eb igy Morataval, meg ezzel a kozeppalyaval eges lesz.Lajos olvas téged.
Stez
több mint 3 éve
Kampman
28 326
Thiago meg mindig sehol. Birom Luis Enriquet, de ez az Eb igy Morataval, meg ezzel a kozeppalyaval eges lesz.na végre
Stez
több mint 3 éve
Thiago meg mindig sehol. Birom Luis Enriquet, de ez az Eb igy Morataval, meg ezzel a kozeppalyaval eges lesz.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
Olmós Dani is elég matt ma
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
Aftonbladet holnapi címlapja: Berg lejtmenetben!