NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Napestig játszhatnának itt nem lesz sajna gól. Olsen ott folytatja ahol a VBn abbahagyta. 11es meg elmaradt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Világi balfasz ok ezek a spanyolokNincs egy igazi klasszis csatáruk...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Ljunberget már lecserélték?
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
(be) s(z)ar abia 😛
több mint 3 éve
A kapus mindent i svéd... 😅🤣"Isaksson egy tipikus svéd kapus. beáll a kapuba s véd," (Egri Viktor)
Chargers LT
több mint 3 éve
Milyen bravúr bassza meg...pont a támaszkodó lábát találta telibe...3 cm arrébb megy gól...
Draft
több mint 3 éve
Kampman
28 326
igen, azért is kerestem ráEmilio Butrageno 😉 nem tudom komoly volt e a kérdés 😊keselyű óta volt értelmes csatáruk a spanyoloknak?az ki?
az a faszi kéne ide (persze 25 évesen😊 )
NB2
Kampman
dande
több mint 3 éve
Mi a fene, Moreno rajott, hogy nem szabalytalan loni otoson kivulrol is.
több mint 3 éve
Ez a 6 perc ez nevetségesen sok az eddigiekhez képest...
több mint 3 éve
fura, hogy ha alvaro morata hagy ki egy helyzete mindenki olt, de ha gerald moreno egy 5ször akkorát akkor senki sem találja meg
több mint 3 éve
A kapus mindent i svéd... 😅🤣
több mint 3 éve
Butragueñokeselyű óta volt értelmes csatáruk a spanyoloknak?az ki?
NB2
Kampman
több mint 3 éve
Jah én is felkiáltottam az előbb, hogy mekkorát védett Isakssonnekem ez 2012 ota van.Unai Simón a Bilbao kapusa, jó volt idén. Olmo Szobi csapattársa a Lipcsében, általában tud gólt lőni, fos napja van. Ferran Torres meg a Cityben szokott futballozni Pep kezei között.Durva ennyire nem követem a focit az elmúlt 2 évben, hogy a legtöbb spanyolrol azt se tudom ki.Dettó
Toca
Fogalmam sincs ki a spanyol kapus és miért ő...
Vagy ki a tököm ez az Olmo
Torres név hallatán meg arra gondoltam, Fernando kicsit már öreg lehet 🤣
Chargers LT
Heisman
kiesett akkor par honap azota pislogok.igaz mar nem vagyok tini es nem nezek mindennek utana..
YoungZeeZee
több mint 3 éve
A svedek 3 dontetlennel lesznek csoportharmadikok. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Emilio Butrageno 😉 nem tudom komoly volt e a kérdés 😊keselyű óta volt értelmes csatáruk a spanyoloknak?az ki?
NB2
Kampman
több mint 3 éve
Moreno majdnem, de ez legalább veszelyes volt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Svéd bunkerfoci....Nincs aki összefogja ezt a spanyol csapatot..
Draft
több mint 3 éve
Kampman
28 326
Nemàr annyira nem volt régen/nem vagyok öreg.Közben rájöttem kire gondoltál, hát nem egy generáció vagyunk 😊
NB2
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 561
nekem ez 2012 ota van.Unai Simón a Bilbao kapusa, jó volt idén. Olmo Szobi csapattársa a Lipcsében, általában tud gólt lőni, fos napja van. Ferran Torres meg a Cityben szokott futballozni Pep kezei között.Durva ennyire nem követem a focit az elmúlt 2 évben, hogy a legtöbb spanyolrol azt se tudom ki.Dettó
Toca
Chargers LT
Heisman
kiesett akkor par honap azota pislogok.igaz mar nem vagyok tini es nem nezek mindennek utana..
de pl ez a fabian ruiz..napoli 😀
több mint 3 éve
Nemàr annyira nem volt régen/nem vagyok öreg.
több mint 3 éve
Unai Simón a Bilbao kapusa, jó volt idén. Olmo Szobi csapattársa a Lipcsében, általában tud gólt lőni, fos napja van. Ferran Torres meg a Cityben szokott futballozni Pep kezei között.Durva ennyire nem követem a focit az elmúlt 2 évben, hogy a legtöbb spanyolrol azt se tudom ki.Dettó
Toca
Chargers LT
több mint 3 éve
Gondolom Michael Keaton. Mehehekeselyű óta volt értelmes csatáruk a spanyoloknak?az ki?
NB2
Kampman
több mint 3 éve
Bognár Gyurit akarják nyilvánNah egy kis sorozat után látom semmiről nem maradtam leDe. Pochettino allasa veszelybe kerult a Tottenhamnel.
Chargers LT
Stez
több mint 3 éve
Claudiu Keserü a románoknál van tudtommal!keselyű óta volt értelmes csatáruk a spanyoloknak?az ki?
NB2
Kampman
több mint 3 éve
Pedrit sem igazan ertem egyelore. Egy teljes mertekig tucatjatekosnak tunik, ma raadasul sorra koveti el a technikai hibakat.