NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Mondjuk az ellenfél himnuszát nem kifütyülni is megtanulhatnánk.
Toca
Szinte minden rendező országban fütyülték eddig a másikét.
Kampman
Nem volt veszes sztem, nem nagyon hallatszott

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Toca
Kampman
ez mondjuk nem legitimizálja

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
himnusz utáni reklám a kedvencem

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 326
Toca
több mint 3 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 13 879
m4 sport csak nekem nincs?
Negritis
Rögtön az arena4 után

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 107 — The Mathematician
m4 sport csak nekem nincs?
mármint infinite loading

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
több mint 3 éve
Nem értem miért jó ez a fekete egyen póló... Annyira proli és primitív, talán csak a Balkánon dívik az ilyen fajta b közép egyenruha.
FLZOLI
Kulturálisan eléggé balkániak vagyunk.
Kampman
Nekem se tetszik ez a fekete egyenpóló, fehér, vagy piros-fehér-zöld sokkal menőbb lenne.

youtu.be/_EuOCxKYRWo
Sobri Jóska
Zöld melegítő polo színében jobb lenne.
Mondjuk nekem van fekete is 5 éve jo volt 😀
több mint 3 éve
Nem értem miért jó ez a fekete egyen póló... Annyira proli és primitív, talán csak a Balkánon dívik az ilyen fajta b közép egyenruha.
FLZOLI
Kampman
Nekem se tetszik ez a fekete egyenpóló, fehér, vagy piros-fehér-zöld sokkal menőbb lenne.

youtu.be/_EuOCxKYRWo

több mint 3 éve
Lovre 😀
Meglehet rakni valahol hogy kapunk róla gólt ?
több mint 3 éve
2-2-t hozunk a Ronaldoékkal. Hogy kik és milyen körülmények között jegyzik majd góljainkat, arról sajnos nem tudok nyilatkozni........
csi77
Nem jönnek ki a portugálok a második félidőre, vagy hogy lesz meg az x?
Nem vagyok pesszimista ember de én nem látok olyan scenáriót aminél nekünk túl sok esélyünk van. Talán ha 0-1nél leszarnák a portugálok a meccset (kötve hiszem hogy leállnának addig amíg nincs közte 3) és egyenlítenénk a 95.percben, de kb ennyi. A meccs legjobb része az lesz amíg el nem kezdődik... én speciel egy 1-3mal már elégedett lennék, nem tömnek ki és gólt is lőnénk.
davemayer
Mondjuk az első öt percben két kontrából két gyors gól, aztán két portugál ezen összevész, akit kiállítanak, és kettős emberelőnyben még lövünk 4-5 kis gólt hazai közönség előtt, nem állunk le mondjuk 4-0-nál, a portugálok meg már elengedik a meccset.
Ez is egy szcenárió, vagy bejön vagy nem. "És ha jön?!"
Sobri Jóska
Nem vagyok pesszimista de ennyire optimista sem 🤣🤣🤣
davemayer
Pedig nem kerül semmibe. 😊

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 326
FLZOLI
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
És bejött, hogy Lovrencsics kezd...

A stadionnál tényleg jó a hangulat, és még a tömegközlekedés is használható
r.baggio
Ha nem kapunk róla gólt az valami külön bravúr lesz. Lovre, Botka kettős a jobbon.... Ha van egy kis esze a portugáloknak Bernardot atrakjak arra a szélre meccs közben

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
2-2-t hozunk a Ronaldoékkal. Hogy kik és milyen körülmények között jegyzik majd góljainkat, arról sajnos nem tudok nyilatkozni........
csi77
Nem vagyok pesszimista ember de én nem látok olyan scenáriót aminél nekünk túl sok esélyünk van. Talán ha 0-1nél leszarnák a portugálok a meccset (kötve hiszem hogy leállnának addig amíg nincs közte 3) és egyenlítenénk a 95.percben, de kb ennyi. A meccs legjobb része az lesz amíg el nem kezdődik... én speciel egy 1-3mal már elégedett lennék, nem tömnek ki és gólt is lőnénk.
davemayer
Mondjuk az első öt percben két kontrából két gyors gól, aztán két portugál ezen összevész, akit kiállítanak, és kettős emberelőnyben még lövünk 4-5 kis gólt hazai közönség előtt, nem állunk le mondjuk 4-0-nál, a portugálok meg már elengedik a meccset.
Sobri Jóska
Nem vagyok pesszimista de ennyire optimista sem 🤣🤣🤣

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 107 — SuperBowl Champions 2013/2014
Es erre a meccsre nem akart/tudott a csaladom egyik ferfi tagja sem eljonni velem, se kicsi, se nagy 😀
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 020
Aztakurva, ekkora felszopást...

index.hu/sport/futball/2021/eb/2021/06/15/zsemberi-fittyet-hany-a-birsagra-sugarozza-a-magyar-portugalt-/

Már a Mészáros interjúnál is felröhögtem, mert előtte még-még burkoltan ment az átállás, de most úgy látszik ki lett adva az ukász, hogy lehet tolni ezerrel a propagandát.
több mint 3 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
És bejött, hogy Lovrencsics kezd...

A stadionnál tényleg jó a hangulat, és még a tömegközlekedés is használható

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Kezdőcsapatok
Magyarország:
3-1-4-2 (3-5-2)
Gulácsi
Szalai A
Orbán
Botka
Nagy
Fiola
Schäfer
Kleinheisler
Lovrencsics
Sallai
Szalai Á

Portugália
4-3-3
Patricio
Guerreiro
Pepe
Ruben Dias
Semedo
Bruno Fernandes
William Carvalho
Danilo
Bernardo Silva
Jota
CR

Varga Kevin lehet befért volna Lovrencsics helyett, de a tapasztalat sem árt. Van 2-3 egészen jó opció a padon, kíváncsi vagyok mire lesz elég, mert brutál jók a portugálok nevek alapján.

Török spori van, azokat mi szeressük?

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 636 — Cowboys fan
gyá baszki, Zsota játszik, lő kettőt.
nehéz lesz.
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
A szívem azt mondja a hazai pálya, közönség miatt nyerhetünk. Az agyam azt mondja, h annyira jó ez a portugál keret, h akár egy végső győzelem is benne van ha CR tudja őket motiválni/pörgetni.
De egy meccsen bármi lehet ugyebár. A tippjátékban remek 0/10es pontossággal tippelek eddig, ezért kb bármit írhatok, úgy se az lesz a vége, többet írni meg nem ér, szóval legyen egy 3:2es portugál win, és bízzunk benne h megint 0 pontot hozok 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
csi77
davemayer

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Na kapom a helyzetjelentéseket a stadiontól, nagyon jó lesz 😊 nagyon fáj hogy nem lehetek ott.

Mindegy mi lesz, hajrá!!!

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
 eb2020.24.hu/hirek/2021/06/15/christian-eriksen-szivroham-uzenet-korhaz/

'sztakurva, ez a szívroham tényleg durva lehetett, ha egy nap alatt három évet is öregedett
több mint 3 éve
 eb2020.24.hu/hirek/2021/06/15/marko-arnautovic-ausztria-foci-eb-uefa-vizsgalat/

játszottunk már eleget a románok ellen, aztán mégsem emlegette senki sem a szőröstalpú jeti román k**va anyjukat.

hesteg class