NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Nem lenne rossz, ha a bíró nem borul le a portugálok előtt!!!
több mint 3 éve
Volt az a nagy remenyseg 2016-ban a Portugaloknal, Sanchez. Vele mi lett?CSere, amugy iden bajnok lett a Lille-lel
undisputedly
eaglesmcnabb
Koszi, ra gondoltam. Nezem kozben a wikipediajan, hogy nem igazan termeli mostanaban a golokat.Volt az a nagy remenyseg 2016-ban a Portugaloknal, Sanchez. Vele mi lett?ha renatora gondolsz ő a cserepadon van
undisputedly
Sixo
több mint 3 éve
Volt az a nagy remenyseg 2016-ban a Portugaloknal, Sanchez. Vele mi lett?ha renatora gondolsz ő a cserepadon van
undisputedly
több mint 3 éve
Es van jegyed a meccsre?én 28 éves vagyok, és Zuglóban lakom 😮hvg.hu/itthon/20210615_foci_eb_jegy_csalas_zugloTudom, Zugló nem a legnagyobb városrész, de azért akármilyen fura, élnek itt rajtam kívül más emberek is. Én se örülök neki, de ez van.
Ejnye-bejnye Sobri, kellett egy kis mellékes? ... 😀
Borbinho
Sobri Jóska
Löfli
több mint 3 éve
Volt az a nagy remenyseg 2016-ban a Portugaloknal, Sanchez. Vele mi lett?CSere, amugy iden bajnok lett a Lille-lel
undisputedly
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Volt az a nagy remenyseg 2016-ban a Portugaloknal, Sanchez. Vele mi lett?
több mint 3 éve
m4 online nem megy. Valakinek van streamje?Amúgy jah... Úgy tudtam.
undisputedly
Nevetségesek
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 326
óvadékot ki tette le?én 28 éves vagyok, és Zuglóban lakom 😮hvg.hu/itthon/20210615_foci_eb_jegy_csalas_zugloTudom, Zugló nem a legnagyobb városrész, de azért akármilyen fura, élnek itt rajtam kívül más emberek is. Én se örülök neki, de ez van.
Borbinho
Sobri Jóska
Löfli
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 020
m4 sport csak nekem nincs?Terheléses támadás érte a szervereket !!!4!négy!4
mármint infinite loading
Negritis
Nem gondolták, hogy ekkora érdeklődés lesz a hazai csapat iránt, senki se tévedhetetlen.
több mint 3 éve
oszt jotaval mi volt a tervünk? gulácsi úgy is kivédi vagy lőjjön szabadon?
több mint 3 éve
én 28 éves vagyok, és Zuglóban lakom 😮hvg.hu/itthon/20210615_foci_eb_jegy_csalas_zugloTudom, Zugló nem a legnagyobb városrész, de azért akármilyen fura, élnek itt rajtam kívül más emberek is. Én se örülök neki, de ez van.
Borbinho
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Cia, Cia, bürök-rácia 🤪 https://t.co/ElxXR9Aw9r
— Matyas Szeli (@mettszeli) June 15, 2021
több mint 3 éve
Kampman
28 326
m4 online nem megy. Valakinek van streamje?dudestream.com/2021/06/15/hungary-vs-portugal/
undisputedly
több mint 3 éve
m4 online nem megy. Valakinek van streamje?onlinestream.live/m4-sport/videoplayer/5903-1
undisputedly
több mint 3 éve
m4 online nem megy. Valakinek van streamje?
több mint 3 éve
Ezen a Lovre-Botka pároson kissé felhúztam a szemöldökömmint a macskád ?
petey
több mint 3 éve
lol, hajbu b, most akkora mondta, hogy fel kell rúgni a papír formát amikor szalai éppen becsúszott, azt hittem, azt akarja mondani, hogy a portugált fel kell rúgni 😀még nem látom a meccset, de Zsota idén fizikailag sajnos kicsit papír forma, elég sokat hagyott ki
Sixo
több mint 3 éve
Európához akarunk tartozni, nem? ahhoz ez is hozzátartozikez mondjuk nem legitimizáljaMondjuk az ellenfél himnuszát nem kifütyülni is megtanulhatnánk.Szinte minden rendező országban fütyülték eddig a másikét.
Toca
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
lol, hajbu b, most akkora mondta, hogy fel kell rúgni a papír formát amikor szalai éppen becsúszott, azt hittem, azt akarja mondani, hogy a portugált fel kell rúgni 😀
több mint 3 éve
Mindenkit megb....unk, a nőket 2x is.
több mint 3 éve
igen, attól hogy mindenki más suttyó paraszt neked nem kellez mondjuk nem legitimizáljaMondjuk az ellenfél himnuszát nem kifütyülni is megtanulhatnánk.Szinte minden rendező országban fütyülték eddig a másikét.
Toca
Kampman
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Kampman
28 326
Tényleg nem, csak ebben most nem vagyunk rosszabbak, mint mások.ez mondjuk nem legitimizáljaMondjuk az ellenfél himnuszát nem kifütyülni is megtanulhatnánk.Szinte minden rendező országban fütyülték eddig a másikét.
Toca
Kampman
Sixo