Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Kampman
28 326
Nem unalmas meccs, bár nem tudom, hogy egy semlegesnek ez milyen lenne.a nézőketEddig jól altattunkde kit ?
Gergőbácsi
Sixo
Negritis
több mint 3 éve
a nézőketEddig jól altattunkde kit ?
Gergőbácsi
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Kampman
28 326
A szünetben jó lenne, ha kicsit felkeményednénk, hisz' simán beleférne pár portugált kicsit markánsabban megállítani.Tartok tőle, hogy nem egyenlő mércével mérne a bíró.
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Eddig jól altattunk
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
kihúztuk...
több mint 3 éve
A szünetben jó lenne, ha kicsit felkeményednénk, hisz' simán beleférne pár portugált kicsit markánsabban megállítani.
több mint 3 éve
Kampman
28 326
Nálam az mond el sokat, hogy rengeteg beívelésnél ő szabadít fel a saját tizenhatosunkon belül, nem az a tipikus lusta csatár, aki csak a kiszolgálást várja.Ok, nekem mint laikusnak volt fura, hogy 1 meterre tole jaratjak, de o meg se mozdult.Egy centernek ennyire kell csak labdas embert tamadnia vagy Szalai lusta?Egyáltalán nem tűnik lustának.
undisputedly
Kampman
undisputedly
több mint 3 éve
1.5x az odds már a portugál W-re, már csak jinxből is érdemes megtenni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
Hozzávágunk egy baltát?Félidőben tudatosítsuk vele az azeri-örmény konfliktus modern kori történetének magyar vonatkozásait.Török-kurd hype videókkal készült a meccsreEz valami UFC-s mérkőzésvezető lehet.Lassan gólra kéne váltani a fölényünket.Rohadt bíró nem hagyja.
Sobri Jóska
Bazzani
Sobri Jóska
Willie Parker
Kampman
több mint 3 éve
Hátul állandóan szórakozunkÉrtem én, hogy jó lenne megjátszani, de az nem megy... Akkor meg rúgjuk előre a francba
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Kellene még két klasszis szélsővédőt kukáznunk, és egész versenyképesek lennénk 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 326
Félidőben tudatosítsuk vele az azeri-örmény konfliktus modern kori történetének magyar vonatkozásait.Török-kurd hype videókkal készült a meccsreEz valami UFC-s mérkőzésvezető lehet.Lassan gólra kéne váltani a fölényünket.Rohadt bíró nem hagyja.
Sobri Jóska
Bazzani
Sobri Jóska
Willie Parker
több mint 3 éve
iszonyat sok labdát adunk el😕
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
Remélem CRinya ma is fog toporzékolni
több mint 3 éve
Ok, nekem mint laikusnak volt fura, hogy 1 meterre tole jaratjak, de o meg se mozdult.Egy centernek ennyire kell csak labdas embert tamadnia vagy Szalai lusta?Egyáltalán nem tűnik lustának.
undisputedly
Kampman
több mint 3 éve
Én is preferálom a földreviteleket. Ott.Török-kurd hype videókkal készült a meccsreEz valami UFC-s mérkőzésvezető lehet.Lassan gólra kéne váltani a fölényünket.Rohadt bíró nem hagyja.
Sobri Jóska
Bazzani
Sobri Jóska
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
Török-kurd hype videókkal készült a meccsreEz valami UFC-s mérkőzésvezető lehet.Lassan gólra kéne váltani a fölényünket.Rohadt bíró nem hagyja.
Sobri Jóska
Bazzani
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Kampman
28 326
Egy centernek ennyire kell csak labdas embert tamadnia vagy Szalai lusta?Egyáltalán nem tűnik lustának.
undisputedly
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
Egy centernek ennyire kell csak labdas embert tamadnia vagy Szalai lusta?30 perc alatt elfáradt, annyira "nagy terhelést" kapott Mainzban.
undisputedly