NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
13
4
2:15, Arena4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
szerintem több gólt rúgott szuperligás csapatnak mint Messi idénDe nem szuperligás csapatban 😕Remélem nyom egy Sousat Enrique is. Nincs a játéknak olyan eleme amiben Morata jobb lenne mint Gerard Moreno, mégis ez a balfasz játszik.Végülis GM csak 20+ gólt lőtt idén
eaglesmcnabb
Heisman
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Amugy ebbol a soanyol valogatottbol mrg mindig hianyzik az esz, aki osztogat es megjatssza a tamadokat. Erthetetlen szamomra, hogy Thiago miert nincs a palyan. Neki lenne ez a feladata, mert amugy a szelsok egyenieskednek, es kb ugy akarjak megoldani a tamadasokat.
több mint 3 éve
Kampman
28 326
De nem szuperligás csapatban 😕Remélem nyom egy Sousat Enrique is. Nincs a játéknak olyan eleme amiben Morata jobb lenne mint Gerard Moreno, mégis ez a balfasz játszik.Végülis GM csak 20+ gólt lőtt idén
eaglesmcnabb
Heisman
több mint 3 éve
Remélem nyom egy Sousat Enrique is. Nincs a játéknak olyan eleme amiben Morata jobb lenne mint Gerard Moreno, mégis ez a balfasz játszik.Végülis GM csak 20+ gólt lőtt idén
eaglesmcnabb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Remélem nyom egy Sousat Enrique is. Nincs a játéknak olyan eleme amiben Morata jobb lenne mint Gerard Moreno, mégis ez a balfasz játszik.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Sose láttam...Svéd gól kellene, hogy utána történjen is valami....újra néznéd a mancsőrjáratot ?
Spanyol gólnál el is dőlne a meccs ahogy nézem, mennék sorozatot nézni 😎
Chargers LT
Sixo
A szomszédokat kezdtem újra
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Es most golt is lohettek volna. Ez Ibraval 1-0. Mindig is ezt jatszottak, ha ennyivel gyengebbek, nem latom, miert gond ez. Mindenki az erossegeire jatszik, akinek van esze.azért gáz, mert amikor végre labdához jutnak, akkor is 2 mp alatt eladjákMondtam, hogy kéne egy gyors spanyol gól. Mondjuk amit a svédek előadnak is rohadt gàz.Szerintem nem gaz. A svedek evek ota ezt jatsszak, nincs kifejezett minoseg a csapatukba, vekonyak. Erofocit tudnak, tobbet nem. De ok ezt tudjak, es erre epitenek. Szepen varnak, a spanyolok meg rohangaljanak, faradjanak, majd kontraznak a svedek.
NB2
Nem tennek mashogy en sem, ezek a spanyolok jobbak, de ez a bohockodas, amit nyomnak ezzel a savanyu passzolgatassal, nulla atutoerovel, szerintem az o szempontjukbol sokkal gazabb. Ott vannak 22 meterre tiszta helyzetekben, es el sem gondolkodnak az atloveseken.
Stez
fél óra alatt volt 31! passzuk
NB2
több mint 3 éve
Pedig meccs lehetett volna
több mint 3 éve
Isak bazmeg Taligában belőtte volna...
több mint 3 éve
Atyaeg hogy ezt megusztak.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Ezt a fos mentalitast. Volt edzőm is tikitaka buzi volt, allitasa szerint tobb mint 70%-ban az a sapat nyer akinel tobbet van a labda. Ja. Szerintem meg 100%-ban az a csapat nyer, aki több gólt tud rúgni. Szóval még mindig jobb ötlet gólr játszani, mint arra recskázni hogy passzoltunk 600-at egy meccsen. És még Mou realos kontrajatéka volt az antifoci. Persze, 3 passzból ott voltunk a kapunál, ezek meg 50-ből se tudnak.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Svéd gól kellene, hogy utána történjen is valami....újra néznéd a mancsőrjáratot ?
Spanyol gólnál el is dőlne a meccs ahogy nézem, mennék sorozatot nézni 😎
Chargers LT
több mint 3 éve
Morata még mindig egy méretes balf@sz, nem értem hogy mit látnak benne, hogy lehet válogatott. Szegény olyan falábú...
több mint 3 éve
azért gáz, mert amikor végre labdához jutnak, akkor is 2 mp alatt eladjákMondtam, hogy kéne egy gyors spanyol gól. Mondjuk amit a svédek előadnak is rohadt gàz.Szerintem nem gaz. A svedek evek ota ezt jatsszak, nincs kifejezett minoseg a csapatukba, vekonyak. Erofocit tudnak, tobbet nem. De ok ezt tudjak, es erre epitenek. Szepen varnak, a spanyolok meg rohangaljanak, faradjanak, majd kontraznak a svedek.
NB2
Nem tennek mashogy en sem, ezek a spanyolok jobbak, de ez a bohockodas, amit nyomnak ezzel a savanyu passzolgatassal, nulla atutoerovel, szerintem az o szempontjukbol sokkal gazabb. Ott vannak 22 meterre tiszta helyzetekben, es el sem gondolkodnak az atloveseken.
Stez
fél óra alatt volt 31! passzuk
több mint 3 éve
Ezt még Sterling is berúgta vna
több mint 3 éve
Svéd gól kellene, hogy utána történjen is valami....Spanyol gólnál el is dőlne a meccs ahogy nézem, mennék sorozatot nézni 😎
több mint 3 éve
Morata bakker ezt hogy?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Na mondjuk ha Lewandowski sosem hozza magat a nagy tornakon, akkor Morata... Szalai szintjen lehet valahol. Xd
több mint 3 éve
morata b+ ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Kampman
28 326
Tényleg okos taktika, csak ez a meccs eddig messze a legrosszabb eddig.Mert? Szerintem okos taktika hogy engedik passzolgatni őket és várnak a lehetőségekre.Mondtam, hogy kéne egy gyors spanyol gól. Mondjuk amit a svédek előadnak is rohadt gàz.Gyanítom, hogy a mi 3 meccsünkön is bőven lesznek periódusok, amikor ilyen szinten le leszünk dominálva, de ez nem méltó egy EB-hez. 20%-os labdabirtoklás fél óra után, meg 4-5 labdaérintés az ellenfél térfelén.
NB2
Kampman
Heisman
Nekem, mint semleges nézőnek.
több mint 3 éve
Mondtam, hogy kéne egy gyors spanyol gól. Mondjuk amit a svédek előadnak is rohadt gàz.Szerintem nem gaz. A svedek evek ota ezt jatsszak, nincs kifejezett minoseg a csapatukba, vekonyak. Erofocit tudnak, tobbet nem. De ok ezt tudjak, es erre epitenek. Szepen varnak, a spanyolok meg rohangaljanak, faradjanak, majd kontraznak a svedek.
NB2
több mint 3 éve
Mert? Szerintem okos taktika hogy engedik passzolgatni őket és várnak a lehetőségekre.Mondtam, hogy kéne egy gyors spanyol gól. Mondjuk amit a svédek előadnak is rohadt gàz.Gyanítom, hogy a mi 3 meccsünkön is bőven lesznek periódusok, amikor ilyen szinten le leszünk dominálva, de ez nem méltó egy EB-hez. 20%-os labdabirtoklás fél óra után, meg 4-5 labdaérintés az ellenfél térfelén.
NB2
Kampman
több mint 3 éve
Mondtam, hogy kéne egy gyors spanyol gól. Mondjuk amit a svédek előadnak is rohadt gàz.
NB2
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Kampman
28 326
Mondtam, hogy kéne egy gyors spanyol gól. Mondjuk amit a svédek előadnak is rohadt gàz.Gyanítom, hogy a mi 3 meccsünkön is bőven lesznek periódusok, amikor ilyen szinten le leszünk dominálva, de ez nem méltó egy EB-hez. 20%-os labdabirtoklás fél óra után, meg 4-5 labdaérintés az ellenfél térfelén.
NB2
több mint 3 éve
Mondtam, hogy kéne egy gyors spanyol gól. Mondjuk amit a svédek előadnak is rohadt gàz.kulusevski nélkül ennyire futja, ő már rég vágott volna 2őt
NB2