NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 438 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 106 — The Mathematician
Megint nem fog jönni a tippem...
warr_b
Nekem most 10 pontos lenne 😀
Kampman
én 0-1et mondtam, nem fog jönni már 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Lewa elég hulladék, mint általában a válogatottal a nagy tornákon. Még a labda is mindig elpattan tőle.
kapitnono
3an csapdázzák, úgy megmozdulni is nehéz
davemayer
Ja de a bayernben is csapdázzák... ennek ellenére valamiert a bayernben a pöcséről is bepattan, itt meg egy kurva labdát nem tud átvenni. Bár van egy félidő, van ideje javítani.
eaglesmcnabb
A Bayernben figyelni kell masik ot emberre, itt ha egyedul hagysz masik harom tamadot, azok nem tudnak egy helyzetet kidolgozni.
Stez
Ja, de Lewa valamiert a vakok ellen is szar a valogatottban. Egyszerűen a bayern annyival jobb csapat mint barmelyik masik, hogy felertekeli az Lewat hogy egy ékkel jatszanak, és tömik jobbnál jobb labdákkal. Egyszerűen az én értelmezésemben egy igazi klasszisnak pont ilyen pillanatokban kellene villannia. Persze a piros után ez már meg van baszva, onnantol eselytelen volt

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
20 as oddson ajándék volt a Skrinar gól. 🤪
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 326
warr_b
Nekem most 10 pontos lenne 😀
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 158 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 948 — nabege2@yahoo.com
Lengyelek megint mennek haza hamar
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Lewa elég hulladék, mint általában a válogatottal a nagy tornákon. Még a labda is mindig elpattan tőle.
kapitnono
davemayer
Ja de a bayernben is csapdázzák... ennek ellenére valamiert a bayernben a pöcséről is bepattan, itt meg egy kurva labdát nem tud átvenni. Bár van egy félidő, van ideje javítani.
eaglesmcnabb
A Bayernben figyelni kell masik ot emberre, itt ha egyedul hagysz masik harom tamadot, azok nem tudnak egy helyzetet kidolgozni.

több mint 3 éve
gyurczi New York Giants 2 483 — Giants fan
Az egy dolog hogy jogos, de volt jópár ugyanilyen sárgát érő fault, lap nélkül a meccsen.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Olvasták az uefánál a fórumot, ezentúl minden meccsen leszb legalább egy piros

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 614 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Sok agya van azért… nem szabad ilyet

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Erre sàrga?
több mint 3 éve
okos

több mint 3 éve
Kétszer mentem ki cigizni a meccs alatt eddig, kétszer lett gól ezalatt 😀
Sebii
Én a nyitómeccs első gólját és az osztrákok harmadik gólját láttam csak eddig, pedig minden meccsre odakapcsoltam legalább 20-30 percre

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Sebii
Löfli helyére pàlyàzol? 😊
Bennünket nem érdekel, hogy szétcsesződik a tüdőd mi jó EB-t akarunk 😊
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 158 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
kapitnono
Kicsit mindig szkeptikus vagyok az ilyen egy emberes csapatokkal, akiknél mindig azt hozzák fel, hogy a sztár rúgott vagy 50 gólt a szezonban. Azt nem teszik hozzá, hogy 10 másik csapattárssal.

Így szokott bukni Messi meg Salah is, nincs ebben semmi új.
Kampman
Jajaja, velük ellentétben Zidane leszarta az ilyeneket, aztán úgy volt vele hogy akkor inkább eldönti ő a meccseket, és beveri ő a csatárok helyett. 😀 Szezononként nem sok gólt lőtt, de éles és fontos meccseken (döntőkben, elődöntőkben) a csapata goljainak tobb mint a felét ő lőtte. Ez az amit amióta követem a focit rajta kívül senki sem tudott. Se CR, se Messi, se senki más.
eaglesmcnabb
Esetleg Drogba, van Nistelrooy?

több mint 3 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 535
több mint 3 éve
ha ezt eltalálja rendesen akkor a nézőket vágja fejbe 😀

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 326
Mindkét csapat lő gólt, 1.80 körüli szorzó
Szlovákok lőnek gólt, 2.20

Szerintem érdemes rakni mindkettőre, nyilván a lengyel gól (1.40) alapnak tűnik.
De én szlovák upsetet várok, mert a lengyelek hagyományosan szarul kezdik a tornákat.
Kampman
Ámulattal adózok saját éleslátásom előtt
Kampman
😀
több mint 3 éve
Ez gyors volt 😁

több mint 3 éve
polák gól
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
kapitnono
Kicsit mindig szkeptikus vagyok az ilyen egy emberes csapatokkal, akiknél mindig azt hozzák fel, hogy a sztár rúgott vagy 50 gólt a szezonban. Azt nem teszik hozzá, hogy 10 másik csapattárssal.

Kampman
Jajaja, velük ellentétben Zidane leszarta az ilyeneket, aztán úgy volt vele hogy akkor inkább eldönti ő a meccseket, és beveri ő a csatárok helyett. 😀 Szezononként nem sok gólt lőtt, de éles és fontos meccseken (döntőkben, elődöntőkben) a csapata goljainak tobb mint a felét ő lőtte. Ez az amit amióta követem a focit rajta kívül senki sem tudott. Se CR, se Messi, se senki más.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
kapitnono
davemayer

több mint 3 éve
kapitnono

Kampman
Ráadásul nekem Lewandowski azért nem annak a játékosnak tűnik, aki a fülén is pörgeti a labdát, megposztjából adódóan szerintem neki elég nehéz vállára vennie bármikor is a csapatot, bár nem értek hozzá

---
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
kapitnono

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 127 — WHO DAT!!!!
kapitnono
azé' a supporting cast se teljesen olyan szintű, mint Münchenben. mondjuk azt, beleszürkül a válogatottba.
slowmotion
Nyilván más, csak feltűnt hogy egyszerű lapos passzok sorra pattannak el tőle, meg ziccerben bedobásra rúgja majdnem a labdát. Ez a része azért nem a supporton múlik