NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Ez a taktika kb ok lenne ha lenne Milik meg Piatek, de mivel nincsenek így ki kellett volna találni arra az erősen várható eshetőségre hogy csapdázni fogják Lewát. Erre mindent rá játszanak és mindent középen erőltetnek, pont azt csinálják amire készülni lehet simán.Sousa taktikája hatalmas csalódás, így már megérte tenni a szlovákokat 5,70értNem tudom, hogy ez mennyire Sousáé, de a lengyelek mondjuk 5-ből 4-szer tényleg ezt hozzák nagy tornákon. Sevillában majd a spanyoloktól is kapnak egy verést, aztán az utolsó fordulóban vagy lesz még esélyük vagy nem.
davemayer
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Lewa elég hulladék, mint általában a válogatottal a nagy tornákon. Még a labda is mindig elpattan tőle.azé' a supporting cast se teljesen olyan szintű, mint Münchenben. mondjuk azt, beleszürkül a válogatottba.
kapitnono
több mint 3 éve
Nekem nagyon tetszik a szlovákok játéka.Pontosan, nagyon jó félidejük volt ezt el kell ismerni. És nagy meglepetésre Mak jol játszik.
Nem tilitoliznak, hanem ahogy lehetséges lőnek.
És hát mégiscsak abból lesz a gól.
Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Jobbak a szlovákok. A lengyelek kb annyira mobilisak meg fürgék, mint egy birodalmi lépegető.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Kampman
28 326
Lewa elég hulladék, mint általában a válogatottal a nagy tornákon. Még a labda is mindig elpattan tőle.Kicsit mindig szkeptikus vagyok az ilyen egy emberes csapatokkal, akiknél mindig azt hozzák fel, hogy a sztár rúgott vagy 50 gólt a szezonban. Azt nem teszik hozzá, hogy 10 másik csapattárssal.
kapitnono
Így szokott bukni Messi meg Salah is, nincs ebben semmi új.
több mint 3 éve
Lewa elég hulladék, mint általában a válogatottal a nagy tornákon. Még a labda is mindig elpattan tőle.
több mint 3 éve
lewa majdnem tolt egy bedobást ziccerből
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Kampman
28 326
Sousa taktikája hatalmas csalódás, így már megérte tenni a szlovákokat 5,70értNem tudom, hogy ez mennyire Sousáé, de a lengyelek mondjuk 5-ből 4-szer tényleg ezt hozzák nagy tornákon. Sevillában majd a spanyoloktól is kapnak egy verést, aztán az utolsó fordulóban vagy lesz még esélyük vagy nem.
davemayer
több mint 3 éve
8-as oddszal megraktam 150ft-tal hogy nyernek 2-0-ra szlovákok hamár a lengyel győzelem és -2.5gól elúszott
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Nekem nagyon tetszik a szlovákok játéka.Nem tilitoliznak, hanem ahogy lehetséges lőnek.
És hát mégiscsak abból lesz a gól.
több mint 3 éve
Sousa taktikája hatalmas csalódás, így már megérte tenni a szlovákokat 5,70ért
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Kampman
28 326
Dehogynem, csak nagy tornán lapokra inkább már nem szoktam rakni kb. a 2014-es vb óta, mert rengetegszer elengedik a faltokat.Ejjj nem bizol bennemnem29.-ről 4. helyre ugrottam a tippversenyben 😀3.5 over sargat megtetted?
Kampman
Toto21
Kampman
Toto21
Raktam egy over 4.5-öt élőben 😊
Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
Toto21
5 955
Ejjj nem bizol bennemnem29.-ről 4. helyre ugrottam a tippversenyben 😀3.5 over sargat megtetted?
Kampman
Toto21
Kampman
több mint 3 éve
29.-ről 4. helyre ugrottam a tippversenyben egy délután alatt 😀én kb 15.ről ugrottam előre 😀
Kampman
jaa most nézem hogy az előző meccset lőtted telibe itt meg ugye a gólkülönbség 😀
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Kampman
28 326
nem29.-ről 4. helyre ugrottam a tippversenyben 😀3.5 over sargat megtetted?
Kampman
Toto21
több mint 3 éve
Jászai Mari díjat a szlováknak
több mint 3 éve
Toto21
5 955
29.-ről 4. helyre ugrottam a tippversenyben 😀3.5 over sargat megtetted?
Kampman
több mint 3 éve
remélem marad az állás 😀
több mint 3 éve
stílusos öngóllal kezdeni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Megpattant a védőn? Ha nem, akkor Csecsnyié, rövidre így nem illik benézni
több mint 3 éve
Kampman
28 326
Mindkét csapat lő gólt, 1.80 körüli szorzóÁmulattal adózok saját éleslátásom előtt
Szlovákok lőnek gólt, 2.20
Szerintem érdemes rakni mindkettőre, nyilván a lengyel gól (1.40) alapnak tűnik.
De én szlovák upsetet várok, mert a lengyelek hagyományosan szarul kezdik a tornákat.
Kampman
több mint 3 éve
Mákos gol
több mint 3 éve
eh, buzi szlovákok