NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
3
2
2:15, Arena4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Kissé uncsi a meccs... 10 percenként egy helyzet, közben gurigaPedig ezektől a spanyoloktól már csak nem kellene ennyire tartani
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Mondtam, hogy kéne egy gyors spanyol gól. Mondjuk amit a svédek előadnak is rohadt gàz.
több mint 3 éve
ebből a szempontból a szlovákok legalább tüzeltekLabdabirtoklás: 80-20Sokat ernek vele, eddig egy ertekelheto helyzetuk volt. Passzolgatnak 25 meterre a kaputol. Loni megint luxus.
Kampman
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
De utalom ezt a tikitakat. Antifoci, passzolgatsz folyamatosan oldalra, 80%-ban nálad van a labda, aztán osszesen egy helyzeted van fél óra alatt, az is ívelésből.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Labdabirtoklás: 80-20Sokat ernek vele, eddig egy ertekelheto helyzetuk volt. Passzolgatnak 25 meterre a kaputol. Loni megint luxus.
Kampman
több mint 3 éve
Na helyi cseh tvn nezem a meccset, a lengyel szlovak meccs veget mar cseh sorozoben neztem, fasza volt. 😊
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Kampman
28 326
Labdabirtoklás: 80-20
több mint 3 éve
elég balfaszok ezek a svéd, amint megszerzik a labdát egyből visszaadják
több mint 3 éve
Dahlin sem az az echte svéd és én bőven làttam. Öregszem...Na mondjuk durva, hogy repül az idő...Henke Larsson fia, Jordan Larsson egyébként ott ül a kispadon.Henke Larrson bőrszíne sem érdekelte őket, amíg fosta a gólokat. És ez a gyerek rohadt jó spíler.Jah 😊Ki az a szép svéd gyerek ott elől? 😊Izsák Sanyira gondolsz?
NB2
Heisman
NB2
Tony Adams
empty taxi
2000es EBn még Henke Larsson olyan gólt lőtt az olaszoknak, hogy sose felejtem el...
Mondjuk azt se, amit Del Piero lőtt nekik ballal 20ról 😎
Chargers LT
több mint 3 éve
Na mondjuk durva, hogy repül az idő...Henke Larsson fia, Jordan Larsson egyébként ott ül a kispadon.Henke Larrson bőrszíne sem érdekelte őket, amíg fosta a gólokat. És ez a gyerek rohadt jó spíler.Jah 😊Ki az a szép svéd gyerek ott elől? 😊Izsák Sanyira gondolsz?
NB2
Heisman
NB2
Tony Adams
empty taxi
2000es EBn még Henke Larsson olyan gólt lőtt az olaszoknak, hogy sose felejtem el...
Mondjuk azt se, amit Del Piero lőtt nekik ballal 20ról 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 326
Kezd egy kicsit indokolatlanná válni a fáradt 1-1es tippem 😂Bármelyik csapat találhat egy gólt, de azért saját térfélről... 😀
Hanni
több mint 3 éve
Kezd egy kicsit indokolatlanná válni a fáradt 1-1es tippem 😂
több mint 3 éve
Kéne egy gyors spanyol gól, meet különben szenvedős lesz a meccs.Pau Torres duplat adnek.
NB2
több mint 3 éve
Kéne egy gyors spanyol gól, meet különben szenvedős lesz a meccs.
több mint 3 éve
Henke Larsson fia, Jordan Larsson egyébként ott ül a kispadon.Henke Larrson bőrszíne sem érdekelte őket, amíg fosta a gólokat. És ez a gyerek rohadt jó spíler.Jah 😊Ki az a szép svéd gyerek ott elől? 😊Izsák Sanyira gondolsz?
NB2
Heisman
NB2
Tony Adams
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Henke Larrson bőrszíne sem érdekelte őket, amíg fosta a gólokat. És ez a gyerek rohadt jó spíler.Jah 😊Ki az a szép svéd gyerek ott elől? 😊Izsák Sanyira gondolsz?
NB2
Heisman
NB2
több mint 3 éve
Nagyon ugyes gyerek.Jah 😊Ki az a szép svéd gyerek ott elől? 😊Izsák Sanyira gondolsz?
NB2
Heisman
NB2
több mint 3 éve
Jah 😊Ki az a szép svéd gyerek ott elől? 😊Izsák Sanyira gondolsz?
NB2
Heisman
több mint 3 éve
Nem hogy az Ebn nem jatszhat, valszeg ujra kell muteni a terdet, ami miatt szerintem az ideny kezdetere sem lesz egeszseges. Igy a Milannak csatart kell vennie.Semmi, benéztem, azt hittem játszhat az eb-n.Marmint mi off?Pont ez az, az egész lengyel válogatott szar 🤣Ok mindjárt kihozzátok belőle hogy egy szar a válogatottban 😊 pont hogy a karrierje bizonyítja azt hogy ha ő bárhol szar akkor ott nem vele hanem a csapattal van baj.Amúgy a góljai harmadát ilyen San Marino, Gibraltár, Lettország, Andorra kaliberek ellen lőtte.Aham, abból pont kettő volt Eb-n, Vb-n.Azert csak talalt veletlenul 66 golt Lewa a valogatottban...Értem amit mondtok, ez mind igaz, a társak sem a legjobbak, és labdát sem kap, de lewanak vilagversenyen 0 db jó meccse volt, azért az nem lehet véletlen.Igen, csak nem 3an csapdazzak hanem max van rajta egy marker és van egy besegítő. Itt a valogatottban 3an korbevehetik mert nincs társ akire még igazán kellene figyelni. Ez a különbség.Ja de a bayernben is csapdázzák... ennek ellenére valamiert a bayernben a pöcséről is bepattan, itt meg egy kurva labdát nem tud átvenni. Bár van egy félidő, van ideje javítani.Lewa elég hulladék, mint általában a válogatottal a nagy tornákon. Még a labda is mindig elpattan tőle.3an csapdázzák, úgy megmozdulni is nehéz
kapitnono
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
Zizou az ilyen szabadokból baszkodta a gólokat (pl az angoloknak 2004-ben a hosszabbításban) amit Lewa belelőtt a sorfalba a 2. Felidő elején. Ha világklasszis vagy nem mutogathatsz mindig a társakra.
Szoboszlainak szarabb csapattársai vannak, mégis több meccsdöntő pillanata van a válogatottban, pedig ő a lengyellel ellentétben nem világklasszis.
eaglesmcnabb
Stez
warr_b
warr_b
Sousa nagyon elcseszte ezt a meccsüket.
davemayer
Közben Ibra off.
warr_b
Stez
warr_b
több mint 3 éve
Ki az a szép svéd gyerek ott elől? 😊Izsák Sanyira gondolsz?
NB2
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Most jön az én skrizofén meccsem 😛
több mint 3 éve
Semmi, benéztem, azt hittem játszhat az eb-n.Marmint mi off?Pont ez az, az egész lengyel válogatott szar 🤣Ok mindjárt kihozzátok belőle hogy egy szar a válogatottban 😊 pont hogy a karrierje bizonyítja azt hogy ha ő bárhol szar akkor ott nem vele hanem a csapattal van baj.Amúgy a góljai harmadát ilyen San Marino, Gibraltár, Lettország, Andorra kaliberek ellen lőtte.Aham, abból pont kettő volt Eb-n, Vb-n.Azert csak talalt veletlenul 66 golt Lewa a valogatottban...Értem amit mondtok, ez mind igaz, a társak sem a legjobbak, és labdát sem kap, de lewanak vilagversenyen 0 db jó meccse volt, azért az nem lehet véletlen.Igen, csak nem 3an csapdazzak hanem max van rajta egy marker és van egy besegítő. Itt a valogatottban 3an korbevehetik mert nincs társ akire még igazán kellene figyelni. Ez a különbség.Ja de a bayernben is csapdázzák... ennek ellenére valamiert a bayernben a pöcséről is bepattan, itt meg egy kurva labdát nem tud átvenni. Bár van egy félidő, van ideje javítani.Lewa elég hulladék, mint általában a válogatottal a nagy tornákon. Még a labda is mindig elpattan tőle.3an csapdázzák, úgy megmozdulni is nehéz
kapitnono
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
Zizou az ilyen szabadokból baszkodta a gólokat (pl az angoloknak 2004-ben a hosszabbításban) amit Lewa belelőtt a sorfalba a 2. Felidő elején. Ha világklasszis vagy nem mutogathatsz mindig a társakra.
Szoboszlainak szarabb csapattársai vannak, mégis több meccsdöntő pillanata van a válogatottban, pedig ő a lengyellel ellentétben nem világklasszis.
eaglesmcnabb
Stez
warr_b
warr_b
davemayer
Közben Ibra off.
warr_b
Stez
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Ki az a szép svéd gyerek ott elől? 😊
több mint 3 éve
Marmint mi off?Pont ez az, az egész lengyel válogatott szar 🤣Ok mindjárt kihozzátok belőle hogy egy szar a válogatottban 😊 pont hogy a karrierje bizonyítja azt hogy ha ő bárhol szar akkor ott nem vele hanem a csapattal van baj.Amúgy a góljai harmadát ilyen San Marino, Gibraltár, Lettország, Andorra kaliberek ellen lőtte.Aham, abból pont kettő volt Eb-n, Vb-n.Azert csak talalt veletlenul 66 golt Lewa a valogatottban...Értem amit mondtok, ez mind igaz, a társak sem a legjobbak, és labdát sem kap, de lewanak vilagversenyen 0 db jó meccse volt, azért az nem lehet véletlen.Igen, csak nem 3an csapdazzak hanem max van rajta egy marker és van egy besegítő. Itt a valogatottban 3an korbevehetik mert nincs társ akire még igazán kellene figyelni. Ez a különbség.Ja de a bayernben is csapdázzák... ennek ellenére valamiert a bayernben a pöcséről is bepattan, itt meg egy kurva labdát nem tud átvenni. Bár van egy félidő, van ideje javítani.Lewa elég hulladék, mint általában a válogatottal a nagy tornákon. Még a labda is mindig elpattan tőle.3an csapdázzák, úgy megmozdulni is nehéz
kapitnono
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
eaglesmcnabb
Stez
warr_b
warr_b
davemayer
Közben Ibra off.
warr_b