Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
"mi volt ez?" 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Amit most mondanakNa azért kíváncsi vagyok a stúdió szagértők mit mondanak a kézremelyikre?
Mert nem tudtam, hogy a kar már lábnak számít és röplabda szabályok vannak
Chargers LT
Negritis
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Na azért kíváncsi vagyok a stúdió szagértők mit mondanak a kézremelyikre?
Mert nem tudtam, hogy a kar már lábnak számít és röplabda szabályok vannak
Chargers LT
több mint 3 éve
Hehe, nem, de nála lenne ez nagyon esélyes 😅sértegetsz? 😀Sobri, te vagy az? 🧐mondjuk arra én is esélyes lennék valszeg 😀régi szép idők amikor még több dislike-ja volt iktriadnak, mint hozzászolásaAz ősidőkben volt, csak sokan visszaéltek vele.Kar hogy nincs dislikeEz miért nem tizi?Az UEFA szereti az elVARratlan szálakat.
csebi
iktriad
Heisman
Kampman
Sixo
Negritis
Chargers LT
Negritis
több mint 3 éve
most látom ezt 10 oldallal korábbról értesítésben 😀most a Nokiát nem vette meg a Microsoft? vagy az csak valamelyik részlegük volt?én nem drukkolok a franciáknak, csak sztem ők fognak nyerniSvájci, velszi, finn, osztrák ukrán, csehszlovák és svéd drukkereket továbbra is várunk.iktriadot nyugodtan be lehet írni a finnekhez mindig is nagy finn szurkoló volt, meg sem kell kérdezni
Ha nekem 3 éve nem volt ciki beállni a szaúdiak mögé, akkor most se legyetek finnyásak!
Kampman
Sixo
de ezen ne múljon munkahelyi kötelességből tegyetek be engem a finnekhez 😀
Negritis
slowmotion
nope az ms csak a mobil részleget vette meg
a többi maradt, pl 5g is amin dolgozok 😀
több mint 3 éve
Sobrit sértegeti 😛 😉sértegetsz? 😀Sobri, te vagy az? 🧐mondjuk arra én is esélyes lennék valszeg 😀régi szép idők amikor még több dislike-ja volt iktriadnak, mint hozzászolásaAz ősidőkben volt, csak sokan visszaéltek vele.Kar hogy nincs dislikeEz miért nem tizi?Az UEFA szereti az elVARratlan szálakat.
csebi
iktriad
Heisman
Kampman
Sixo
Negritis
Chargers LT
Negritis
több mint 3 éve
Na azért kíváncsi vagyok a stúdió szagértők mit mondanak a kézreMert nem tudtam, hogy a kar már lábnak számít és röplabda szabályok vannak
több mint 3 éve
A biro majd utolag bocsanatot ker, hogy ja megint tevedtem. De mit vartarok en mar csak ilyen vagyok. Allitom orizetet fog kapni, ha nem nyernek az olaszokjah, őrizetben viszik el a máglyáig
Toto21
több mint 3 éve
sértegetsz? 😀Sobri, te vagy az? 🧐mondjuk arra én is esélyes lennék valszeg 😀régi szép idők amikor még több dislike-ja volt iktriadnak, mint hozzászolásaAz ősidőkben volt, csak sokan visszaéltek vele.Kar hogy nincs dislikeEz miért nem tizi?Az UEFA szereti az elVARratlan szálakat.
csebi
iktriad
Heisman
Kampman
Sixo
Negritis
Chargers LT
több mint 3 éve
Toto21
5 950
A biro majd utolag bocsanatot ker, hogy ja megint tevedtem. De mit vartarok en mar csak ilyen vagyok. Allitom orizetet fog kapni, ha nem nyernek az olaszok
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Még a feltételezés is sértőha megkérdezte valaki tiéd-e a kutya, már ment is neki a dislikeMeg volt valami karma mutató is, ami néhány hírhedt usernél mínusz százas tartományokban mozgott 😀régi szép idők amikor még több dislike-ja volt iktriadnak, mint hozzászolásaAz ősidőkben volt, csak sokan visszaéltek vele.Kar hogy nincs dislikeEz miért nem tizi?Az UEFA szereti az elVARratlan szálakat.
csebi
iktriad
Heisman
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 017
Hűha, de megöregedtem, alig 1-2 ember nevét ismertem fel ebből az olasz csapatból.Szépen végigmennek a pályán, de utána elfogy a tudomány, rálőni alig merik vagy azt is rosszul, kijátszani a török védelmet meg nem nagyon tudják.
Bár, most a félidő végén jók voltak, ha kicsit pontosabban adják elő a második félidőben, akkor megszerezhetik a vezetést. Chiellini hozhat fordítást, az ő megmozdulásai jók.
több mint 3 éve
Sobri, te vagy az? 🧐mondjuk arra én is esélyes lennék valszeg 😀régi szép idők amikor még több dislike-ja volt iktriadnak, mint hozzászolásaAz ősidőkben volt, csak sokan visszaéltek vele.Kar hogy nincs dislikeEz miért nem tizi?Az UEFA szereti az elVARratlan szálakat.
csebi
iktriad
Heisman
Kampman
Sixo
Negritis
több mint 3 éve
ha megkérdezte valaki tiéd-e a kutya, már ment is neki a dislikeMeg volt valami karma mutató is, ami néhány hírhedt usernél mínusz százas tartományokban mozgott 😀régi szép idők amikor még több dislike-ja volt iktriadnak, mint hozzászolásaAz ősidőkben volt, csak sokan visszaéltek vele.Kar hogy nincs dislikeEz miért nem tizi?Az UEFA szereti az elVARratlan szálakat.
csebi
iktriad
Heisman
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
Óhh Jesse 😪Vagy Steelers TEA kézszabályt érti még valaki, vagy ez is olyan, mint minden más szabály a soccerben, hogy értelmezés kérdése?Mint a Lions elkapás szabályai....
r.baggio
dande
Ha jól emlékszem
Chargers LT
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Meg volt valami karma mutató is, ami néhány hírhedt usernél mínusz százas tartományokban mozgott 😀régi szép idők amikor még több dislike-ja volt iktriadnak, mint hozzászolásaAz ősidőkben volt, csak sokan visszaéltek vele.Kar hogy nincs dislikeEz miért nem tizi?Az UEFA szereti az elVARratlan szálakat.
csebi
iktriad
Heisman
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
Don't hate the player, hate the game!Kar hogy nincs dislikeEz miért nem tizi?Az UEFA szereti az elVARratlan szálakat.
csebi
iktriad
Heisman
több mint 3 éve
A kézszabályt érti még valaki, vagy ez is olyan, mint minden más szabály a soccerben, hogy értelmezés kérdése?Pont olyan mint a PI! Most már érted?
r.baggio
több mint 3 éve
mondjuk arra én is esélyes lennék valszeg 😀régi szép idők amikor még több dislike-ja volt iktriadnak, mint hozzászolásaAz ősidőkben volt, csak sokan visszaéltek vele.Kar hogy nincs dislikeEz miért nem tizi?Az UEFA szereti az elVARratlan szálakat.
csebi
iktriad
Heisman
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
Ott az egy vitatott eset volt de szegény Lionst többször súlytották vele....Vagy Steelers TEA kézszabályt érti még valaki, vagy ez is olyan, mint minden más szabály a soccerben, hogy értelmezés kérdése?Mint a Lions elkapás szabályai....
r.baggio
dande
Ha jól emlékszem
Chargers LT
több mint 3 éve
régi szép idők amikor még több dislike-ja volt iktriadnak, mint hozzászolásaAz ősidőkben volt, csak sokan visszaéltek vele.Kar hogy nincs dislikeEz miért nem tizi?Az UEFA szereti az elVARratlan szálakat.
csebi
iktriad
Heisman
Kampman
több mint 3 éve
Final Four, kézi ez bazmeg
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Jól indul a buli 😮A kézszabályt érti még valaki, vagy ez is olyan, mint minden más szabály a soccerben, hogy értelmezés kérdése?Mint a Lions elkapás szabályai....
r.baggio
dande
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Az ősidőkben volt, csak sokan visszaéltek vele.Kar hogy nincs dislikeEz miért nem tizi?Az UEFA szereti az elVARratlan szálakat.
csebi
iktriad
Heisman