NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 4 aktív topik

Soccer VB 2014

6 feliratkozó

több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 277 — no es importante
metország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkus
Argentína: dande, JC6, ZoliZoltán, Sebii, csi77, Janek, Rataxes, Boston
Brazília: eaglesmcnabb, ulpianus, DoM, Eazzy, ano92, Ka'deemCarey25
Hollandia: xrace77, peach, Hurka, Cardinalis, seefer
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 912
hogy Seamant hiányolták az angoloknál itt néhányan, na azon kész voltamdande
könyörgöm, ne emlegesd, mert 12 év után is álmodok még azzal a ronaldinho-góllal.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 788 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Zümi is ilyen, mondjuk az nem értem, hogy TV2be mehetett BL-t kommentálni , akkor ide miért nem tudták elhívni amikor látják , hogy milyen színvonalú a kommentátor felhozataluk.Sixo67
NBA döntők >>>> Soccer VB 😀
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 788 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Éledeznek Höriék.

Besic közben máris megdöntötte Emeke Ezeugo 94es "rekordját".
több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 828 — LIGHTS OUT!
espn-en roberto martinez a szakkommentátor, nem szar 😊 m1-en meg kb azt se tudják a "szakértők", hogy merre van hondurasDexxter Tailor
Szerintem a kb nyugodtan leveheted onnan. De mondjuk az nem is lenne baj, az hogy 0 játékost ismernek tőlük nah az már a baj, és erős felkészültségre és nagy elvárásokra vall.Sixo67
amikor az idősebb Knézy meghalt, Jenő megmutatta az öreg füzetét, amivel a kilencvennyolcas vébén tolta. Minden meccsen, amit közvetített, fel voltak rajzolva a kezdők, cserék, és mindenki neve mellett, hogy mennyit játszott, melyik csapatban és hány gólt rúgott. nem tudom miért nem nézem ezt ki a mostaniakból...berger90
Zümi is ilyen, mondjuk az nem értem, hogy TV2be mehetett BL-t kommentálni , akkor ide miért nem tudták elhívni amikor látják , hogy milyen színvonalú a kommentátor felhozataluk.

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 486 — Így remélem megfelelek nektek.....
espn-en roberto martinez a szakkommentátor, nem szar 😊 m1-en meg kb azt se tudják a "szakértők", hogy merre van hondurasDexxter Tailor
Szerintem a kb nyugodtan leveheted onnan. De mondjuk az nem is lenne baj, az hogy 0 játékost ismernek tőlük nah az már a baj, és erős felkészültségre és nagy elvárásokra vall.Sixo67
amikor az idősebb Knézy meghalt, Jenő megmutatta az öreg füzetét, amivel a kilencvennyolcas vébén tolta. Minden meccsen, amit közvetített, fel voltak rajzolva a kezdők, cserék, és mindenki neve mellett, hogy mennyit játszott, melyik csapatban és hány gólt rúgott. nem tudom miért nem nézem ezt ki a mostaniakból...berger90
Idősebb Knédlinél még nemigen volt jobb kommentátor.
Jó néha ő is részlehajló volt, de a felkészültsége kivételes volt.eaglesmcnabb
be
Jó néha ő is részlehajló volt, de a felkészültsége kivételes volt.eaglesmcnabb
Bezzeg ha élne menyit szidnák még mindig (s nem alaptalanul) de hát az a bizonyos idő..., kb mint, hogy Seamant hiányolták az angoloknál itt néhányan, na azon kész voltam
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 481 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Jó néha ő is részlehajló volt, de a felkészültsége kivételes volt. És orgánuma is volt, nem mitn a mai kommentátornak vagy Menczernek. Azért az sem utolsó szempont.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 486 — Így remélem megfelelek nektek.....
Omg! Nincs argentinaban hosszu haju!!!Höri
Batistuta *sóhaj* ...Drip
VeronStez
Én amúgy nem bánom hogy fantasztikus Demichelis nem játszik nem is értem miért 😀
több mint 10 éve
Gundiból én ezt simán kinézem, ő még 'régi" TeleSportos.
több mint 10 éve
amikor az idősebb Knézy meghalt, Jenő megmutatta az öreg füzetét, amivel a kilencvennyolcas vébén tolta. Minden meccsen, amit közvetített, fel voltak rajzolva a kezdők, cserék, és mindenki neve mellett, hogy mennyit játszott, melyik csapatban és hány gólt rúgott. nem tudom miért nem nézem ezt ki a mostaniakból...

Mindig jövőre
több mint 10 éve
Ne legyen igazam de szerintem ennek 5-6 lesz a vege.Kenny
Eggyel nyer bosznia?Höri
kettővel.Kenny
felőlem de ne ezen a meccsen 😀
több mint 10 éve
A bosnyák kapitány fizetése a legkisebb a vb-n. 336000$ évente. Szerintetek Magyarországon több jár?Höri
Pinyőnek nem. 😀
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 43 294 — Whoops, looks like something went wrong.
Batistuta *sóhaj* ...Drip
Veron

több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 003 — Omar's Coming Yo!
Eggyel nyer bosznia?Höri
kettővel.

több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 828 — LIGHTS OUT!
Szerintem a kb nyugodtan leveheted onnan. De mondjuk az nem is lenne baj, az hogy 0 játékost ismernek tőlük nah az már a baj, és erős felkészültségre és nagy elvárásokra vall.

több mint 10 éve
amúgy átlátok én a szitán, a bosnyákok csak a brazil játékstílust akarják játszani. gyors öngóltól elkényelmesedik az ellenfél. ravasz

Mindig jövőre
több mint 10 éve
Az szép góltermés lenne 😛 😉
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 481 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Besic tényleg kezdő. OMGiktriad
LOL. Már vagy egy hónapja azzal van tele a net, hogy hogy nyalja a seggét az edző , azt mondja neki , hogy csak ő tudja megállítani Messi meg ilyenek.Sixo67
szar lesz rájönni, hogy Xanyi és Messi nem ugyanaz 😀berger90
várjá, ellenünk már az 54. másodpercben rezzent a FTC hálója, az argentinok lekéstek 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Eggyel nyer bosznia?

több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 085 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Batistuta *sóhaj* ...

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
A bosnyák kapitány fizetése a legkisebb a vb-n. 336000$ évente. Szerintetek Magyarországon több jár?

több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 003 — Omar's Coming Yo!
Ne legyen igazam de szerintem ennek 5-6 lesz a vege.

több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 068 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
"Muhamed Besic from Ferencvarozs" 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 147 — Chalk Dawk fan
Besic leszerelte Messit!

Ez is egy bizonyíték, hogy Xanyi jobb, mint Messi.

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 43 294 — Whoops, looks like something went wrong.
Korai

több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 068 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
espn-en roberto martinez a szakkommentátor, nem szar 😊 m1-en meg kb azt se tudják a "szakértők", hogy merre van honduras

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!