NFL eredménykövetés - 4 aktív topik
NFL Redzone - week 10
64
10
19 órától, NET4+
Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
20
8
22:25, Arena4
Arizona Cardinals - New York Jets
18
9
22:25
Los Angeles Chargers - Tennessee Titans
4
2
22:05
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
bergerdani
4 912
hogy Seamant hiányolták az angoloknál itt néhányan, na azon kész voltamdandekönyörgöm, ne emlegesd, mert 12 év után is álmodok még azzal a ronaldinho-góllal.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Zümi is ilyen, mondjuk az nem értem, hogy TV2be mehetett BL-t kommentálni , akkor ide miért nem tudták elhívni amikor látják , hogy milyen színvonalú a kommentátor felhozataluk.Sixo67NBA döntők >>>> Soccer VB 😀
több mint 10 éve
Éledeznek Höriék.Besic közben máris megdöntötte Emeke Ezeugo 94es "rekordját".
több mint 10 éve
Zümi is ilyen, mondjuk az nem értem, hogy TV2be mehetett BL-t kommentálni , akkor ide miért nem tudták elhívni amikor látják , hogy milyen színvonalú a kommentátor felhozataluk.amikor az idősebb Knézy meghalt, Jenő megmutatta az öreg füzetét, amivel a kilencvennyolcas vébén tolta. Minden meccsen, amit közvetített, fel voltak rajzolva a kezdők, cserék, és mindenki neve mellett, hogy mennyit játszott, melyik csapatban és hány gólt rúgott. nem tudom miért nem nézem ezt ki a mostaniakból...berger90espn-en roberto martinez a szakkommentátor, nem szar 😊 m1-en meg kb azt se tudják a "szakértők", hogy merre van hondurasDexxter TailorSzerintem a kb nyugodtan leveheted onnan. De mondjuk az nem is lenne baj, az hogy 0 játékost ismernek tőlük nah az már a baj, és erős felkészültségre és nagy elvárásokra vall.Sixo67
több mint 10 éve
beIdősebb Knédlinél még nemigen volt jobb kommentátor.amikor az idősebb Knézy meghalt, Jenő megmutatta az öreg füzetét, amivel a kilencvennyolcas vébén tolta. Minden meccsen, amit közvetített, fel voltak rajzolva a kezdők, cserék, és mindenki neve mellett, hogy mennyit játszott, melyik csapatban és hány gólt rúgott. nem tudom miért nem nézem ezt ki a mostaniakból...berger90espn-en roberto martinez a szakkommentátor, nem szar 😊 m1-en meg kb azt se tudják a "szakértők", hogy merre van hondurasDexxter TailorSzerintem a kb nyugodtan leveheted onnan. De mondjuk az nem is lenne baj, az hogy 0 játékost ismernek tőlük nah az már a baj, és erős felkészültségre és nagy elvárásokra vall.Sixo67
Jó néha ő is részlehajló volt, de a felkészültsége kivételes volt.eaglesmcnabb
Bezzeg ha élne menyit szidnák még mindig (s nem alaptalanul) de hát az a bizonyos idő..., kb mint, hogy Seamant hiányolták az angoloknál itt néhányan, na azon kész voltamIdősebb Knédlinél még nemigen volt jobb kommentátor.amikor az idősebb Knézy meghalt, Jenő megmutatta az öreg füzetét, amivel a kilencvennyolcas vébén tolta. Minden meccsen, amit közvetített, fel voltak rajzolva a kezdők, cserék, és mindenki neve mellett, hogy mennyit játszott, melyik csapatban és hány gólt rúgott. nem tudom miért nem nézem ezt ki a mostaniakból...berger90espn-en roberto martinez a szakkommentátor, nem szar 😊 m1-en meg kb azt se tudják a "szakértők", hogy merre van hondurasDexxter TailorSzerintem a kb nyugodtan leveheted onnan. De mondjuk az nem is lenne baj, az hogy 0 játékost ismernek tőlük nah az már a baj, és erős felkészültségre és nagy elvárásokra vall.Sixo67
Jó néha ő is részlehajló volt, de a felkészültsége kivételes volt.eaglesmcnabb
több mint 10 éve
Idősebb Knédlinél még nemigen volt jobb kommentátor.amikor az idősebb Knézy meghalt, Jenő megmutatta az öreg füzetét, amivel a kilencvennyolcas vébén tolta. Minden meccsen, amit közvetített, fel voltak rajzolva a kezdők, cserék, és mindenki neve mellett, hogy mennyit játszott, melyik csapatban és hány gólt rúgott. nem tudom miért nem nézem ezt ki a mostaniakból...berger90espn-en roberto martinez a szakkommentátor, nem szar 😊 m1-en meg kb azt se tudják a "szakértők", hogy merre van hondurasDexxter TailorSzerintem a kb nyugodtan leveheted onnan. De mondjuk az nem is lenne baj, az hogy 0 játékost ismernek tőlük nah az már a baj, és erős felkészültségre és nagy elvárásokra vall.Sixo67
Jó néha ő is részlehajló volt, de a felkészültsége kivételes volt. És orgánuma is volt, nem mitn a mai kommentátornak vagy Menczernek. Azért az sem utolsó szempont.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Én amúgy nem bánom hogy fantasztikus Demichelis nem játszik nem is értem miért 😀VeronStezOmg! Nincs argentinaban hosszu haju!!!HöriBatistuta *sóhaj* ...Drip
több mint 10 éve
Gundiból én ezt simán kinézem, ő még 'régi" TeleSportos.amikor az idősebb Knézy meghalt, Jenő megmutatta az öreg füzetét, amivel a kilencvennyolcas vébén tolta. Minden meccsen, amit közvetített, fel voltak rajzolva a kezdők, cserék, és mindenki neve mellett, hogy mennyit játszott, melyik csapatban és hány gólt rúgott. nem tudom miért nem nézem ezt ki a mostaniakból...berger90espn-en roberto martinez a szakkommentátor, nem szar 😊 m1-en meg kb azt se tudják a "szakértők", hogy merre van hondurasDexxter TailorSzerintem a kb nyugodtan leveheted onnan. De mondjuk az nem is lenne baj, az hogy 0 játékost ismernek tőlük nah az már a baj, és erős felkészültségre és nagy elvárásokra vall.Sixo67
több mint 10 éve
bergerdani
4 912
amikor az idősebb Knézy meghalt, Jenő megmutatta az öreg füzetét, amivel a kilencvennyolcas vébén tolta. Minden meccsen, amit közvetített, fel voltak rajzolva a kezdők, cserék, és mindenki neve mellett, hogy mennyit játszott, melyik csapatban és hány gólt rúgott. nem tudom miért nem nézem ezt ki a mostaniakból...espn-en roberto martinez a szakkommentátor, nem szar 😊 m1-en meg kb azt se tudják a "szakértők", hogy merre van hondurasDexxter TailorSzerintem a kb nyugodtan leveheted onnan. De mondjuk az nem is lenne baj, az hogy 0 játékost ismernek tőlük nah az már a baj, és erős felkészültségre és nagy elvárásokra vall.Sixo67
Mindig jövőre
több mint 10 éve
felőlem de ne ezen a meccsen 😀kettővel.KennyNe legyen igazam de szerintem ennek 5-6 lesz a vege.KennyEggyel nyer bosznia?Höri
több mint 10 éve
A bosnyák kapitány fizetése a legkisebb a vb-n. 336000$ évente. Szerintetek Magyarországon több jár?HöriPinyőnek nem. 😀
több mint 10 éve
VeronOmg! Nincs argentinaban hosszu haju!!!HöriBatistuta *sóhaj* ...Drip
több mint 10 éve
kettővel.Ne legyen igazam de szerintem ennek 5-6 lesz a vege.KennyEggyel nyer bosznia?Höri
több mint 10 éve
espn-en roberto martinez a szakkommentátor, nem szar 😊 m1-en meg kb azt se tudják a "szakértők", hogy merre van hondurasDexxter TailorSzerintem a kb nyugodtan leveheted onnan. De mondjuk az nem is lenne baj, az hogy 0 játékost ismernek tőlük nah az már a baj, és erős felkészültségre és nagy elvárásokra vall.
több mint 10 éve
bergerdani
4 912
amúgy átlátok én a szitán, a bosnyákok csak a brazil játékstílust akarják játszani. gyors öngóltól elkényelmesedik az ellenfél. ravasz
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Ne legyen igazam de szerintem ennek 5-6 lesz a vege.KennyAz szép góltermés lenne 😛 😉
több mint 10 éve
várjá, ellenünk már az 54. másodpercben rezzent a FTC hálója, az argentinok lekéstek 😀szar lesz rájönni, hogy Xanyi és Messi nem ugyanaz 😀berger90Besic tényleg kezdő. OMGiktriadLOL. Már vagy egy hónapja azzal van tele a net, hogy hogy nyalja a seggét az edző , azt mondja neki , hogy csak ő tudja megállítani Messi meg ilyenek.Sixo67
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Ne legyen igazam de szerintem ennek 5-6 lesz a vege.KennyEggyel nyer bosznia?
több mint 10 éve
Omg! Nincs argentinaban hosszu haju!!!HöriBatistuta *sóhaj* ...
több mint 10 éve
A bosnyák kapitány fizetése a legkisebb a vb-n. 336000$ évente. Szerintetek Magyarországon több jár?
több mint 10 éve
Ne legyen igazam de szerintem ennek 5-6 lesz a vege.
több mint 10 éve
"Muhamed Besic from Ferencvarozs" 😊
több mint 10 éve
Besic leszerelte Messit!Ez is egy bizonyíték, hogy Xanyi jobb, mint Messi.
több mint 10 éve
espn-en roberto martinez a szakkommentátor, nem szar 😊 m1-en meg kb azt se tudják a "szakértők", hogy merre van honduras