NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
1
1
2:15, Arena4
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Messi mindjárt fél gól passz 😀 reméljük lesz teljes gól is 😀 szuper
több mint 10 éve
Kezd mainstream lenni ez a sok öngól 😀
több mint 10 éve
az első meccs, amin nem mertem megpakolni a 2,5 overt, hiába van kurva alacsony szorzója is.berger90Rossz döntésnek tűnik jelenleg.
több mint 10 éve
az első meccs, amin nem mertem megpakolni a 2,5 overt, hiába van kurva alacsony szorzója is.berger90Besicről kapnak 2t a bosnyákok, legalább egyet meg lőnek majd Dzekoék.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
az első meccs, amin nem mertem megpakolni a 2,5 overt, hiába van kurva alacsony szorzója is.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
szar lesz rájönni, hogy Xanyi és Messi nem ugyanaz 😀Besic tényleg kezdő. OMGiktriadLOL. Már vagy egy hónapja azzal van tele a net, hogy hogy nyalja a seggét az edző , azt mondja neki , hogy csak ő tudja megállítani Messi meg ilyenek.Sixo67
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Omg! Nincs argentinaban hosszu haju!!!HöriAkkor aggódom Ganxta Zolee hosszú fürtjeiért. 😀😀
több mint 10 éve
Besic tényleg kezdő. OMGiktriadLOL. Már vagy egy hónapja azzal van tele a net, hogy hogy nyalja a seggét az edző , azt mondja neki , hogy csak ő tudja megállítani Messi meg ilyenek.
több mint 10 éve
Besic tényleg kezdő. OMG
több mint 10 éve
Belgium: Löfli, Hanni, Schleck, ghstzR, Wester, mustaine, Jack Zoltán, Joey Tribbiani
baggio
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Ne is emlegesd. Megbüntettek 70ezerre mert elfelejtették, hogy ők engedték el nekem a befizetést. Aztán nem értették, hogy miért büntettek meg, hiszen elengedték. Aztán azon tanakodtak, el kell e engedni olyat aminek nem is kellene léteznie. Ezt hívják tolódásnak.Ha Besic nem kezdene, ki állítaná meg Messit?mustainea NAVberger90
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
nálam 23:54 volt amikor írtam 😊Kezdődjön a hét meccse!Sixo67Ez egy hétfő 0:00kor kezdöd meccsre elég merész kijelentés. 😀😀iktriad
több mint 10 éve
Kezdődjön a hét meccse!Sixo67Ez egy hétfő 0:00kor kezdödő meccsre elég merész kijelentés. 😀😀
több mint 10 éve
iktriad, megint ferdítesz, megfeledkeztél a 3. kerületes MacBeth Sibaya-ról :pbaggioA Wiki szerint csak 2001től volt válogatott és 1999ig volt Budán. Szóval nem. 😛
több mint 10 éve
remélem sokáig mennek az argentinok, nem csak a focihoz, a szurkoláshoz is értenek.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
iktriad, megint ferdítesz, megfeledkeztél a 3. kerületes MacBeth Sibaya-ról :p
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ha Besic nem kezdene, ki állítaná meg Messit?mustaineVanczák. Messi mindössze 1 percig bírta mellette. 😀
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Ha Besic nem kezdene, ki állítaná meg Messit?mustainea NAV
Mindig jövőre
több mint 10 éve
94ben még nem élt az oiasz vonal nálunk. Akkor még olasz tulajunk se volt.Valamiért éreztem, hogy kispest lesz a megfejtés, de valamelyik olaszra gondoltam volna 😛műveletlen vagyok, ki volt az?berger90Emeke Ezeugo, Nigéria (KISPEST!!!). Játszott 13 percet, kb Besic is annyit fog...iktriad
berger90