Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
braxa88
12 534
a vilag legtulertekeltebb kapusán ma is csak röhögök 😀
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Casillas tán szotyit akart kérni Piquetől?
több mint 10 éve
ha meg folebassza akkor az istenbol egy kepzetlen gyoker keletkezik XDemelkedtem is az ívelésnél, amikor meg a hozzá illő zsenialitással nyúlt a lasztihoz ez az isten fel is ordítottam 😊davemayerOHHHHHHHH ROBIN VAN PERSIE!!!!!!!!!!!!az gyenge cirka 140 euro egy szaros golert ? nice 😊MMMS
most hozott egy valag lóvét a konyhára, a 35. percben megtettem hogy holland lesz a 2. gól a meccsen 3.20ért 20 ojróval és azt hogy még az első félidőben 8-as oddsért 10 ojróval 😊))))))davemayer
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Iker a modern idők legjobb kapusainak egyike!
több mint 10 éve
emelkedtem is az ívelésnél, amikor meg a hozzá illő zsenialitással nyúlt a lasztihoz ez az isten fel is ordítottam 😊OHHHHHHHH ROBIN VAN PERSIE!!!!!!!!!!!!az gyenge cirka 140 euro egy szaros golert ? nice 😊MMMS
most hozott egy valag lóvét a konyhára, a 35. percben megtettem hogy holland lesz a 2. gól a meccsen 3.20ért 20 ojróval és azt hogy még az első félidőben 8-as oddsért 10 ojróval 😊))))))davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
😊@BrianMFloyd: italy vs. spain RT @DrNorrisCamacho: If all 22 guys fall down at the same time what is that called?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Megnézem szünetben a visszajatszast, h melyik volt a nagyobb lúzer.Real Madrid tengely jót videózott...Sinisaa real madrid tengely (ramos) lesre állította a csatárt, csak piqué bent szotyizott 2 méter mélységben.eaglesmcnabb
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 10 éve
OHHHHHHHH ROBIN VAN PERSIE!!!!!!!!!!!!az gyenge cirka 140 euro egy szaros golert ? nice 😊
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Na végre a végére volt vmi foci, ez a gól...
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
mekkora ez a spanyol védelem, ramos lesre akar állni de piqué bennmarad 😀 a 2 balfasz xDeaglesmcnabbilyen az elite D
több mint 10 éve
Nem Lopezt tenném a kezdőbe, hanem De Geát. Én az idei BL-ből nem nagyon emlékszem olyan megmozdulására Casillasnak, ami annyira nagy pluszt hozott volna. Szerintem eljárt felette az idő, és ezt így gondolta Mourinho és félig meddig Ancelotti is.Miért is? Melyik sorozatban melyik kapus védett? Melyiket nyerték meg?Barom Ancelotti is és Mourinho is. Meg a BL döntőben is bizonyította ezt. 😊SchleckRizzoli azért egy-két klasszissal komolyabb képességű bíró, mint az eddigiek. Szerintem nem lesz gond vele.Még jó hogy Del Bosque nem így tett 😊
Én amúgy De Geát kezdetném a spanyoloknál.Schleck
Sztem a világ legjobb kapusa, nem is értem Ancelotti baromságát.gabokocka
Mit is nyert a Real Lopezzel a kapuban?gabokocka
több mint 10 éve
Real Madrid tengely jót videózott...Sinisaa real madrid tengely (ramos) lesre állította a csatárt, csak piqué bent szotyizott 2 méter mélységben.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
OHHHHHHHH ROBIN VAN PERSIE!!!!!!!!!!!!most hozott egy valag lóvét a konyhára, a 35. percben megtettem hogy holland lesz a 2. gól a meccsen 3.20ért 20 ojróval és azt hogy még az első félidőben 8-as oddsért 10 ojróval 😊))))))
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ez odabaszott. Pique hozza a formát.
több mint 10 éve
A kis csuka. 😊Szép volt.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Ez a gól ezbabszolút pofaleesős wtf?!!!???
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Real Madrid tengely jót videózott...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 10 éve
mekkora ez a spanyol védelem, ramos lesre akar állni de piqué bennmarad 😀 a 2 balfasz xD
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Az igen!!!Spanyolok maguknak köszönhetik, rúghattak volna 4-et
több mint 10 éve
Sebességből verhetők a spanyolok.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Klasszis a pali.
több mint 10 éve
Sebii
3 526
Robin mekkora spíler te jó ég!
több mint 10 éve
Nah megkaptam a választ a kérdésemre.