Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
nezzetek mar meg h a spanyolokra kik tippeltek vegso gyozteskent : DDDDD
ha osszeolvasom az elso ket nicket, mar ertem h pique mitol szedeleg igy a palyan 😊
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Pique értéke sem fog az egekbe szökni a VB alatt.
több mint 10 éve
Mr. Shakira össze vissza rohangál de általában rossz irányba 😀
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
beszarok, ez is hozott 10 ojróból 37.5-et 😀davemayermenjélmáraaaa 😀 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Piqué 😀 Ilyen védők mellett védhetne akárki...semmit nem nyert idén a barca és tele a keret velük, hajrá...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Ez PiqueEgyertelmu
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 10 éve
Beszaràs 😊
több mint 10 éve
beszarok, ez is hozott 10 ojróból 37.5-et 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
close enough 😀 amúgy meg fifától bármit kinézek 😀😀Ez még a Mexico meccsre értette 😊Ott már nem rúgnak gólt😊Montanaés ha lőnek egy-egy gólt a 2. félidőben és 3-1-re nyernek? :pDexxter Tailor(0-1) H, 4.20 ért karácsonyi ajándék, erre ez a degenerált elvesz két gólt. Megőrülök.berger90Annak kurvára fogok örülni, ha az ilyen faszfej bírók miatt megy el a szelvényem.berger90mire raktál?eaglesmcnabb
több mint 10 éve
Montana
635
Ez még a Mexico meccsre értette 😊Ott már nem rúgnak gólt😊és ha lőnek egy-egy gólt a 2. félidőben és 3-1-re nyernek? :pDexxter Tailor(0-1) H, 4.20 ért karácsonyi ajándék, erre ez a degenerált elvesz két gólt. Megőrülök.berger90Annak kurvára fogok örülni, ha az ilyen faszfej bírók miatt megy el a szelvényem.berger90mire raktál?eaglesmcnabb
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
nyugodtan, a hendim akkor is jó lett volna, hiszen akkor 3-2. mindegy, tegnap a 91. perces góllal úgy tűnik kimaxoltam a mázlit, az a (0-2) D túl szép volt 😀és ha lőnek egy-egy gólt a 2. félidőben és 3-1-re nyernek? :pDexxter Tailor(0-1) H, 4.20 ért karácsonyi ajándék, erre ez a degenerált elvesz két gólt. Megőrülök.berger90Annak kurvára fogok örülni, ha az ilyen faszfej bírók miatt megy el a szelvényem.berger90mire raktál?eaglesmcnabb
Mindig jövőre
több mint 10 éve
114 € profit.OHHHHHHHH ROBIN VAN PERSIE!!!!!!!!!!!!az gyenge cirka 140 euro egy szaros golert ? nice 😊MMMS
most hozott egy valag lóvét a konyhára, a 35. percben megtettem hogy holland lesz a 2. gól a meccsen 3.20ért 20 ojróval és azt hogy még az első félidőben 8-as oddsért 10 ojróval 😊))))))davemayer
több mint 10 éve
Jughead
5 201
a vilag legtulertekeltebb kapusán ma is csak röhögök 😀braxa88Pedig érezte a sarkot, nem tudom mit vártál fogja meg a tizenegyest? Amúgy se hallottam még sokat erről Cillesenről annyira nem lehet túlértékelt ezek alapján.
több mint 10 éve
és ha lőnek egy-egy gólt a 2. félidőben és 3-1-re nyernek? :p(0-1) H, 4.20 ért karácsonyi ajándék, erre ez a degenerált elvesz két gólt. Megőrülök.berger90Annak kurvára fogok örülni, ha az ilyen faszfej bírók miatt megy el a szelvényem.berger90mire raktál?eaglesmcnabb
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
(0-1) H, 4.20 ért karácsonyi ajándék, erre ez a degenerált elvesz két gólt. Megőrülök.Annak kurvára fogok örülni, ha az ilyen faszfej bírók miatt megy el a szelvényem.berger90mire raktál?eaglesmcnabb
Mindig jövőre
több mint 10 éve
amúgy is az (üdv, egy Arsenal szurkoló 😊 )ha meg folebassza akkor az istenbol egy kepzetlen gyoker keletkezik XDMMMSemelkedtem is az ívelésnél, amikor meg a hozzá illő zsenialitással nyúlt a lasztihoz ez az isten fel is ordítottam 😊davemayerOHHHHHHHH ROBIN VAN PERSIE!!!!!!!!!!!!az gyenge cirka 140 euro egy szaros golert ? nice 😊MMMS
most hozott egy valag lóvét a konyhára, a 35. percben megtettem hogy holland lesz a 2. gól a meccsen 3.20ért 20 ojróval és azt hogy még az első félidőben 8-as oddsért 10 ojróval 😊))))))davemayer