Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
ozibozi
16 968
Végh Anti bácsi ,ha élne már gépelné a Gyógyít6atlan könyvének brazíliai változatát...😊
több mint 10 éve
Tényleg csak az a kérdés, hogy mennyit akarnak rúgni
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ma Neuer is gólt fog lőni?iktriadha kapnak büntetőt, lehet.
több mint 10 éve
bergerdani
4 912
8-1! 8-1! 8-1!baggioalamizsna 11-essel szerintem simán benne van.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Azt mondták, hogy majd a nyolcaddöntők jók lesznek.kar hogy a csoportmeccseken meg nem lattal a deliriumtol 😊
Aztán azt, hogy majd a negyeddöntők.
Aztán majd az elődöntők.
De ez is szar.
Borzasztó ez a VB eddig, nem láttam még két jó csapat meccsét.tenorx
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Ez komolyan kezd hasonlítani a magyar - salvadori meccsre 82ből...
több mint 10 éve
Lol, hol játsszák ezt a meccset? Irapuatoban?
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Még Khedira is - ez mindent elmondJakehomeraz mondott el mindent ahogy visszaguritotta ures kapura kroosnak 😀
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
könnyen lehetez a focitörténelem legdurvább meccse...
több mint 10 éve
hol van ilyenkor a greenpeace meg a WWF? bébifóka mészárlás ehhez képest kutyafüle
több mint 10 éve
vizsgálódhat a FIFA, bunda ? 😀
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
fújják le, komolytalan játék
több mint 10 éve
8-1! 8-1! 8-1!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Szerintem az a vég a braziloknak ha már Khedira is betalál XD
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Azt mondták, hogy majd a nyolcaddöntők jók lesznek.Aztán azt, hogy majd a negyeddöntők.
Aztán majd az elődöntők.
De ez is szar.
Borzasztó ez a VB eddig, nem láttam még két jó csapat meccsét.
több mint 10 éve
Ma Neuer is gólt fog lőni?
több mint 10 éve
Mercy rule?
több mint 10 éve
tárgytalan.... 😊4-0ról svédek visszajöttek... reméljük tanultak a fiúkgamerkrMár 5-0iktriad