Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Bazzeg a 24. percben értem kb haza, tv bekapcs de még csak gundi hangját hallom : 4-0. nem akartam elhinni, kérdezem azbasszonyt jól hallottam e, erre mire válaszol, h igen meg bejön a kép már látom az 5.et....EZMI????peachegy dél-amerikai középcsapat tétmeccse egy európai elitcsapattal. sajnálom a brazilokat hogy pont ezzel a generációval van a hazai vb-jük.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 831
Bazzeg a 24. percben értem kb haza, tv bekapcs de még csak gundi hangját hallom : 4-0. nem akartam elhinni, kérdezem azbasszonyt jól hallottam e, erre mire válaszol, h igen meg bejön a kép már látom az 5.et....EZMI????peachamadeus magic
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Bazzeg a 24. percben értem kb haza, tv bekapcs de még csak gundi hangját hallom : 4-0. nem akartam elhinni, kérdezem azbasszonyt jól hallottam e, erre mire válaszol, h igen meg bejön a kép már látom az 5.et....EZMI????
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Hát ja. A brazilok itthonhagyták Andre Alvest oszt tessék.ulpianus
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Akkor ez nem a te sportot, én megértem xDNéztem az összeset.tenorxAzt mondták, hogy majd a nyolcaddöntők jók lesznek.kar hogy a csoportmeccseken meg nem lattal a deliriumtol 😊MMMS
Aztán azt, hogy majd a negyeddöntők.
Aztán majd az elődöntők.
De ez is szar.
Borzasztó ez a VB eddig, nem láttam még két jó csapat meccsét.tenorx
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
JéBé
6 994
Gundel hangjában még megvan a feszültség, ha csak hallgatod ez egy ki-ki meccs 😀
több mint 10 éve
Néztem az összeset.Azt mondták, hogy majd a nyolcaddöntők jók lesznek.kar hogy a csoportmeccseken meg nem lattal a deliriumtol 😊MMMS
Aztán azt, hogy majd a negyeddöntők.
Aztán majd az elődöntők.
De ez is szar.
Borzasztó ez a VB eddig, nem láttam még két jó csapat meccsét.tenorx
több mint 10 éve
5-0 és a németek kipasszolják a brazilokat a 16-osuknál, zseniális 😀
több mint 10 éve
Nem nagyon akarnak leállni!Tiszta Pats! 😊
majd a végén jól lerúgják őket a brazilok ha másként nem megy....
több mint 10 éve
Kroos gyenge 15 pontos eddig fantasy-ben, jó választás volt Csk-nak (+ Khedira, Müller és Neuer a másik 3 németem), legalább ez vigasztal, meg a tény, hogy mehetek tanulni, mert ez a meccs sem érdekes tovább. 😀JugheadMár 17 😀
több mint 10 éve
bergerdani
4 912
Pár ablaküveg be fog ma törni Brazíliában...Matthew99én a szervezőbizottság fejeire tippelek betörésügyben, de persze a kettő nem zárja ki egymást
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Mivel ő a fantasy kapusom én is 😀 De lehet Klose rekordját akarják majd megtoldani.Én vele rúgatnám, az tuti.iktriadMa Neuer is gólt fog lőni?iktriadha kapnak büntetőt, lehet.gamerkr
több mint 10 éve
Pár szobával arrébról anyám megérkezik a nappaliba:- Úúúúristen, átmennek kézilabdába?
😀😀
több mint 10 éve
bergerdani
4 912
Ez a brazil Iraputao.BurkusA mi generációnk kívülálló történelmi pillanata.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Én már csak abban reménykedem, hogy vasárnap éjjel a kis Müllerék fognak pityeregni, de nem az örömtől.......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Ez a looser legalább a döntőig eljutott. 😀Sixo67
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Végh Anti bácsi ,ha élne már gépelné a Gyógyít6atlan könyvének brazíliai változatát...😊oziboziEnnyit amúgy a dél-amerikai "harcias" mentalitásról
Persze utólagos okoskodás, de így különösen kár, hogy a chileieknél és a kolumbiaiaknál szokásosan teli volt a gatya
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Jughead
5 159
Kroos gyenge 15 pontos eddig fantasy-ben, jó választás volt Csk-nak (+ Khedira, Müller és Neuer a másik 3 németem), legalább ez vigasztal, meg a tény, hogy mehetek tanulni, mert ez a meccs sem érdekes tovább. 😀
több mint 10 éve
mi van bakker már 5 perce nincs német gól?????????????
több mint 10 éve
Ez a brazil Iraputao.
több mint 10 éve
Én vele rúgatnám, az tuti.Ma Neuer is gólt fog lőni?iktriadha kapnak büntetőt, lehet.gamerkr
több mint 10 éve
Sixo67még a végén a németek több gólt lőnek, mint ahány pontot szerzett a broncos 😀
több mint 10 éve
James007
1 850
www.youtube.com/watch?v=5QLU506pTW4So was hat man lange nicht gesehen, so schön, so schön.
Irigylem a német haveromat, aki most Frankfurtban a Römerről ezt nyomatja éppen nekem telefonon 😊
több mint 10 éve
Pár ablaküveg be fog ma törni Brazíliában...
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.