Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Dehogynem. Volt egy safety és egy mezőnygól.Azért a brazil szövetség suttyomban megköszönheti Zunyigának hogy Neymart parkolópályára tette, így magyarázható a tragédia.JayBaz 5:0 semmivel nem magyarázható Brazíliában....yooker
több mint 10 éve
bergerdani
4 912
mélyen egyetértek, erre semmi nem mentség. Neymart lerúgta volna Khedira, akkor is leviszik hordágyon, olyan mindegyAzért a brazil szövetség suttyomban megköszönheti Zunyigának hogy Neymart parkolópályára tette, így magyarázható a tragédia.JayBaz 5:0 semmivel nem magyarázható Brazíliában....yooker
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Á, a svájci légiósunk. A lengyelek ellen egyszer nagyon jókor jött. A 90. percben. 😀😀Neuville-t viszont le-Neville-zte ami totál baszta a fülemdavemayerElhangzott Jeremeis, Asamoah, Zoege és Didi Hamann neve is a közvetítésben. Teljes az este. 😀😀iktriadaz Ziege leszbriareos
több mint 10 éve
utólag könnyű okoskodni persze, de ez a csapat a 2002es scolarival vagy egy chileihez hasonló tökös edzővel sztem sokkal-sokkal jobb lehetne... ( az egész vb-n mutatottak miatt mondom )
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
ő se kezdőként sztem- Rivaldo, Ronaldo, Ronaldinho akkor jobbak voltak sztem"lehet h Scolarinak jobb csapata volt 2002-ben" hát baszki klasszisokkaldavemayerEbből a keretből abba a keretbe Neymar fért volna be, oszt ennyi.Sixo67
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 831
Rivaldo nálam abszte no1, ha 2000-s évek eleji brazil foci."lehet h Scolarinak jobb csapata volt 2002-ben" hát baszki klasszisokkaldavemayermekkorát változott a világ, miután hazazavarták az angolokat, nekik szurkoltam... Ronaldo, Cafú, fiatal Ronaldinho... most pont fordítva van, szurkolok hogy minél nagyobbat szívjanak.berger90
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
csak egy td kell a braziloknak
több mint 10 éve
Azért a brazil szövetség suttyomban megköszönheti Zunyigának hogy Neymart parkolópályára tette, így magyarázható a tragédia.JayBaz 5:0 semmivel nem magyarázható Brazíliában....
több mint 10 éve
bergerdani
4 912
"lehet h Scolarinak jobb csapata volt 2002-ben" hát baszki klasszisokkaldavemayermekkorát változott a világ, miután hazazavarták az angolokat, nekik szurkoltam... Ronaldo, Cafú, fiatal Ronaldinho... most pont fordítva van, szurkolok hogy minél nagyobbat szívjanak.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 831
Elhangzott Jeremeis, Asamoah, Zoege és Didi Hamann neve is a közvetítésben. Teljes az este. 😀😀iktriad
szöszi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Meg Fred."lehet h Scolarinak jobb csapata volt 2002-ben" hát baszki klasszisokkaldavemayerEbből a keretből abba a keretbe Neymar fért volna be, oszt ennyi.Sixo67
több mint 10 éve
Elírtam.Elhangzott Jeremeis, Asamoah, Zoege és Didi Hamann neve is a közvetítésben. Teljes az este. 😀😀iktriadaz Ziege leszbriareos
több mint 10 éve
ki helyett?"lehet h Scolarinak jobb csapata volt 2002-ben" hát baszki klasszisokkaldavemayerEbből a keretből abba a keretbe Neymar fért volna be, oszt ennyi.Sixo67
több mint 10 éve
Neuville-t viszont le-Neville-zte ami totál baszta a fülemElhangzott Jeremeis, Asamoah, Zoege és Didi Hamann neve is a közvetítésben. Teljes az este. 😀😀iktriadaz Ziege leszbriareos
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Azért a brazil szövetség suttyomban megköszönheti Zunyigának hogy Neymart parkolópályára tette, így magyarázható a tragédia.JayBInkább a csaló fifának, akik nem tették semmissé Thiago Silva eltiltását!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
"lehet h Scolarinak jobb csapata volt 2002-ben" hát baszki klasszisokkaldavemayerEbből a keretből abba a keretbe Neymar fért volna be, oszt ennyi.
több mint 10 éve
Elhangzott Jeremeis, Asamoah, Zoege és Didi Hamann neve is a közvetítésben. Teljes az este. 😀😀iktriadaz Ziege lesz
több mint 10 éve
Algéria meg 0-0át játszott ezekkel a németekkel, ennyi.Sixo67ott taktikailag totál meg volt fogva a német válogatott, Lahm pl kinyírta a középpályájukat
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Én utálom a Németeket de ennek esküszöm örülök ... Scolari remélem így tényleg repül már a picsába
több mint 10 éve
JéBé
6 994
Azért a brazil szövetség suttyomban megköszönheti Zunyigának hogy Neymart parkolópályára tette, így magyarázható a tragédia.
több mint 10 éve
Elhangzott Jeremeis, Asamoah, Ziege és Didi Hamann neve is a közvetítésben. Teljes az este. 😀😀
több mint 10 éve
"lehet h Scolarinak jobb csapata volt 2002-ben" hát baszki klasszisokkal
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Hát ja. A brazilok itthonhagyták Andre Alvest oszt tessék.Szerintem ez még az ő rokonainak is eléggé behozhatatlan előny.
ulpianuspeterk2005