NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Kampman
28 331
A pálmaolajból és a garnélarákból következtettél?"Ha nem számít a kalória, akkor érdemes az acarajét is kipróbálni, ugyanis az olajban sült pogácsaféle, fekete szemű borsóval, pálmaolajjal és hagymával, valamint garnélarákkal igazi ínyencségnek számít, amelyet általában valamilyen fűszeres szósszal vagy pürével tálalnak."ez feltételezem nem a szerbek nemzeti eledele
Szokol
r.baggio
több mint 2 éve
"Ha nem számít a kalória, akkor érdemes az acarajét is kipróbálni, ugyanis az olajban sült pogácsaféle, fekete szemű borsóval, pálmaolajjal és hagymával, valamint garnélarákkal igazi ínyencségnek számít, amelyet általában valamilyen fűszeres szósszal vagy pürével tálalnak."ez feltételezem nem a szerbek nemzeti eledele
Szokol
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
"Ha nem számít a kalória, akkor érdemes az acarajét is kipróbálni, ugyanis az olajban sült pogácsaféle, fekete szemű borsóval, pálmaolajjal és hagymával, valamint garnélarákkal igazi ínyencségnek számít, amelyet általában valamilyen fűszeres szósszal vagy pürével tálalnak."
több mint 2 éve
ott túl sok a returner fekaSimán a hollandokat tippeltem volnawww.reddit.com/r/dataisbeautiful/comments/yxdpub/oc_2022_world_cup_teams_by_average_height_and/van valahol statisztika a csapatok átlagmagasságáról? azt hiszem a szerbek ebben jól állnak.A szerbek alapból magasak, meg a horvátok is.
mustaine
Kampman
megtaláltam, nyilván első
mustaine
Sixo
több mint 2 éve
Simán a hollandokat tippeltem volnawww.reddit.com/r/dataisbeautiful/comments/yxdpub/oc_2022_world_cup_teams_by_average_height_and/van valahol statisztika a csapatok átlagmagasságáról? azt hiszem a szerbek ebben jól állnak.A szerbek alapból magasak, meg a horvátok is.
mustaine
Kampman
mustaine
több mint 2 éve
sportstar.thehindu.com/football/fifa-world-cup/news/fifa-world-cup-tallest-who-is-the-shortest-tallest-player-teams-in-the-qatar-2022-wc-soccer/article66150384.ecevan valahol statisztika a csapatok átlagmagasságáról? azt hiszem a szerbek ebben jól állnak.A szerbek alapból magasak, meg a horvátok is.
mustaine
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
www.reddit.com/r/dataisbeautiful/comments/yxdpub/oc_2022_world_cup_teams_by_average_height_and/van valahol statisztika a csapatok átlagmagasságáról? azt hiszem a szerbek ebben jól állnak.A szerbek alapból magasak, meg a horvátok is.
mustaine
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 331
van valahol statisztika a csapatok átlagmagasságáról? azt hiszem a szerbek ebben jól állnak.A szerbek alapból magasak, meg a horvátok is.
mustaine
több mint 2 éve
ez a raphinha ma is jó gyenge
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Azért kijavították a délelőtti áthallatszódik a környékbeli 4 másik kommentátor dolgot.Többször van az, most arra tudok gondolni, hogy 1, stadionfüggő is mennyi hely van a munkaállomások között, 2, ha nagyon temperamentumos a szomszéd. akkor átszűrődik a hang.
Sixo
több mint 2 éve
van valahol statisztika a csapatok átlagmagasságáról? azt hiszem a szerbek ebben jól állnak.
több mint 2 éve
Azért kijavították a délelőtti áthallatszódik a környékbeli 4 másik kommentátor dolgot.
több mint 2 éve
rácok azt várják, hogy egyszer aMondjuk ennyi támadónak nem adhatsz hátul területet.90100 perc alatt összehoznak egy kontrát és nyernek?
ez így rohadt dögunalom így, kéne egy brazil gól
NB2
Igaz én azt mondtam, hogy akkor lehet esély, ha ők is full offenzívan állnak ki
több mint 2 éve
rácok azt várják, hogy egyszer aattól csak még unalmasabb lenne, szerb gól kell ide sms-től90100 perc alatt összehoznak egy kontrát és nyernek?
ez így rohadt dögunalom így, kéne egy brazil gól
NB2
több mint 2 éve
rácok azt várják, hogy egyszer a ez így rohadt dögunalom így, kéne egy brazil gól
több mint 2 éve
egyszer már biztosDe jóemberkedtél már vele?Sixokinek mi, nekem egy 53,5 euros Festinara futotta, tökéletesen megfelelő, azóta a dátumot is tudom
zacknorb
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 331
De jóemberkedtél már vele?Sixokinek mi, nekem egy 53,5 euros Festinara futotta, tökéletesen megfelelő, azóta a dátumot is tudom
zacknorb
több mint 2 éve
kinek mi, nekem egy 53,5 euros Festinara futotta, tökéletesen megfelelő, azóta a dátumot is tudomHarry Kane wore a £535,000 Rainbow Rolex ahead of England's opening World Cup game. ⌚🏳️🌈👀#FIFAWorldCup
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) November 24, 2022
📸 @SunSport pic.twitter.com/DZBqjiQ8aw
Sixo
több mint 2 éve
Azaz raphinha, szep loves volt😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Harry Kane wore a £535,000 Rainbow Rolex ahead of England's opening World Cup game. ⌚🏳️🌈👀#FIFAWorldCup
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) November 24, 2022
📸 @SunSport pic.twitter.com/DZBqjiQ8aw