Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Kampman
28 331
Váratlanul rövid hosszabbítás.
több mint 2 éve
Kampman
28 331
Libanon.az mióta líbia? eddig nem libéria volt ?www.google.hu/maps/place/L%C3%ADbia/@26.9530164,27.1536896,3.92z/data=!4m5!3m4!1s0x13a892d98ece010d:0xfa076041c7f9c22a!8m2!3d26.3351!4d17.228331isztambultól keletre ...2 üzbég zászlót is látok a kameruni kapus mögötti részen.Sommer mögött meg 2 líbiai van.
Zsellértelkes Vrij
empty taxi
Sixo
empty taxi
Sixo
több mint 2 éve
az mióta líbia? eddig nem libéria volt ?www.google.hu/maps/place/L%C3%ADbia/@26.9530164,27.1536896,3.92z/data=!4m5!3m4!1s0x13a892d98ece010d:0xfa076041c7f9c22a!8m2!3d26.3351!4d17.228331isztambultól keletre ...2 üzbég zászlót is látok a kameruni kapus mögötti részen.Sommer mögött meg 2 líbiai van.
Zsellértelkes Vrij
empty taxi
Sixo
empty taxi
több mint 2 éve
gondolom delfincsúnya, csúnya... de mi van ráfirkálva?The boots Neymar will wear at the World Cup.#BRA | #FIFAWorldCup pic.twitter.com/wxpbxk40T0
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) November 24, 2022
Sixo
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
csúnya, csúnya... de mi van ráfirkálva?The boots Neymar will wear at the World Cup.#BRA | #FIFAWorldCup pic.twitter.com/wxpbxk40T0
Sixo
több mint 2 éve
www.google.hu/maps/place/L%C3%ADbia/@26.9530164,27.1536896,3.92z/data=!4m5!3m4!1s0x13a892d98ece010d:0xfa076041c7f9c22a!8m2!3d26.3351!4d17.228331isztambultól keletre ...2 üzbég zászlót is látok a kameruni kapus mögötti részen.Sommer mögött meg 2 líbiai van.
Zsellértelkes Vrij
empty taxi
Sixo
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Miért cirill betűs írás van rajta? 😀The boots Neymar will wear at the World Cup.#BRA | #FIFAWorldCup pic.twitter.com/wxpbxk40T0
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
isztambultól keletre ...2 üzbég zászlót is látok a kameruni kapus mögötti részen.Sommer mögött meg 2 líbiai van.
Zsellértelkes Vrij
empty taxi
több mint 2 éve
Sőt 3.2 üzbég zászlót is látok a kameruni kapus mögötti részen.Sommer mögött meg 2 líbiai van.
Zsellértelkes Vrij
empty taxi
Madden hates me.
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
2 üzbég zászlót is látok a kameruni kapus mögötti részen.Igen azt én se tudtam mire vélni? 😀
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
2 üzbég zászlót is látok a kameruni kapus mögötti részen.Sommer mögött meg 2 líbiai van.
Zsellértelkes Vrij
Madden hates me.
több mint 2 éve
2 üzbég zászlót is látok a kameruni kapus mögötti részen.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
The boots Neymar will wear at the World Cup.#BRA | #FIFAWorldCup pic.twitter.com/wxpbxk40T0
több mint 2 éve
érik a kameruni gól. ez csak azért írom mert 1-0-s svájci győzelmet tippeltem.Én 1-0 a kameruniaknak... A baj, hogy elfelejtettem beírni és csak a céges tippeldében van meg 😀
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
Új vb fogadásom, kb mindig jön, mint az MTK meccsen az over 2.5:Mindkét csapat szerez lest, plus lesz over 2.5
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
érik a kameruni gól. ez csak azért írom mert 1-0-s svájci győzelmet tippeltem.Én kameruni 1:2-t raktam, már csak azért is mert Olasz szurker vagyok és fákk Svejc, plusz ezek sose nyűgöztek le engem, mindig ilyen himbilimbi meccseket játszanak, amit egyszer bemákolnak.
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
French "Anti-World Cup" activist groups are circulating around Paris during the World Cup with pirate remote controls to turn off the TV at bars that broadcast the matches. 🚫🌍😂
Imagine how pissed off you'd be if that happened in your pub? 🍺#FIFAWorldCup
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=HGYguNzC5VIrodrigezza , zommeraAz olaszok nagyon nehezen ejtenek ki mássalhangzóra végződő szavakat.
Sixo
Kampman
10:55-től 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Kampman
28 331
érik a kameruni gól. ez csak azért írom mert 1-0-s svájci győzelmet tippeltem.én 2-0-át
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
érik a kameruni gól. ez csak azért írom mert 1-0-s svájci győzelmet tippeltem.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
nagyon durva ma ez a stereo hangzás, eddigi napokon nem volt annyira durvadrága a rendes mikrofon na
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
nagyon durva ma ez a stereo hangzás, eddigi napokon nem volt annyira durva
több mint 2 éve
Kampman
28 331
rodrigezza , zommeraAz olaszok nagyon nehezen ejtenek ki mássalhangzóra végződő szavakat.
Sixo