Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Ez eddig egy elég gyengus nap. A munkakedvem is elveszik a meccsek.
több mint 2 éve
a berkes judit férjeMi cselek Sontól ! Son az aki Anthony lenni szeretne.Ki az az Anthony?
Sixo
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 331
Mi cselek Sontól ! Son az aki Anthony lenni szeretne.Ki az az Anthony?
Sixo
több mint 2 éve
Sallói nem fér be, a többi szerintem pipaNekünk nem tudom volt-e Szalai-Szalai-Sallai-Sallói kezdőnk, de ha nem, akkor kellett volnaMi az hogy csak ÖT Kim a koreai kezdőben? :oszögletkor nehéz is levédekezni.
De legalább a komplett hátvédsor KIM 😀
warr_b
"- Te fogjad Kimet!
- Oké főnök!
...
- Figyelj már baszki, az embered, a Kim gólt fejelt, mi a faszt csináltál?
- Hát fogtam Kimet, ahogy mondta, mester!
- De nem azt a Kimet mondtam, hanem ezt a Kimet!'
slowmotion
Kampman
több mint 2 éve
deyell
11 702
és Nagy Ádám, Nagy Zsolt, Nagy Dominik?Nekünk nem tudom volt-e Szalai-Szalai-Sallai-Sallói kezdőnk, de ha nem, akkor kellett volnaMi az hogy csak ÖT Kim a koreai kezdőben? :oszögletkor nehéz is levédekezni.
warr_b
"- Te fogjad Kimet!
- Oké főnök!
...
slowmotion
Kampman
choose life
több mint 2 éve
Kampman
28 331
Nekünk nem tudom volt-e Szalai-Szalai-Sallai-Sallói kezdőnk, de ha nem, akkor kellett volnaMi az hogy csak ÖT Kim a koreai kezdőben? :oszögletkor nehéz is levédekezni.
warr_b
"- Te fogjad Kimet!
- Oké főnök!
...
slowmotion
több mint 2 éve
Mi az hogy csak ÖT Kim a koreai kezdőben? :oszögletkor nehéz is levédekezni.
warr_b
"- Te fogjad Kimet!
- Oké főnök!
...
több mint 2 éve
Az kemény, a koreai úgy beleszállt Valverdebe, hogy egy szaltó utána a hátára érkezett, de mintha mi sem történt volna, felállt ment a labdáért.
több mint 2 éve
Mi az hogy csak ÖT Kim a koreai kezdőben? :o
warr_b
több mint 2 éve
Vicces hogy az uruknak engedték a négy csillagot a címerük fölé (kettőt abból az 1924-es és az 1928-as olimpia megnyerésért viselnek, amit elvileg a fifa hivatalosan felnőtt VB-nek ismer el...)úgy volt, hogy nem engedik.... de jobban tették!
warr_b
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Mi az hogy csak ÖT Kim a koreai kezdőben? :o3 hwang mellé ennyi fért be
warr_b
több mint 2 éve
Mi az hogy csak ÖT Kim a koreai kezdőben? :o De legalább a komplett hátvédsor KIM 😀
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
na, go URUK
több mint 2 éve
Már elvesztette az erejét, mint Emily Blunt az Edge fo Tomorrowban. Már más rendelkezik az erővel.inkább te vigyázz, egy-két jól irányzott WC-re menetellel teljes tornákat tud befolyásolni.vigyázzál magadranah végre bemutatkozik a győztes csapat isdél Korea?
Sixo
Löfli
Sixo
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 331
inkább te vigyázz, egy-két jól irányzott WC-re menetellel teljes tornákat tud befolyásolni.vigyázzál magadranah végre bemutatkozik a győztes csapat isdél Korea?
Sixo
Löfli
Sixo
több mint 2 éve
Nah, az ovi elit környék, itt csak tisztes fehérek vannak 😀miért? a sok kínai még mulatt meg cé kispurdé között világítanak a kaukázusi vonásaikkal?Kipróbáljuk a következő meccs végén.Megjöttünk, nem jött be a terv :-/Lehet rossz gyerekért mentél el, a másik a gólos. Egyáltalán fixen a sajátot hoztad haza?
warr_b
Sixo
Fixen, persze 😊 Elég nehezen kevernének össze az óvónők, tanítónők, meg a gyerekeimet is 😊
warr_b
slowmotion
Az osztályban meg csak egy c van, persze az már fenyegetőzött hasbaszurival.
több mint 2 éve
vigyázzál magadranah végre bemutatkozik a győztes csapat isdél Korea?
Sixo
Löfli
több mint 2 éve
Vicces hogy az uruknak engedték a négy csillagot a címerük fölé (kettőt abból az 1924-es és az 1928-as olimpia megnyerésért viselnek, amit elvileg a fifa hivatalosan felnőtt VB-nek ismer el...)
több mint 2 éve
nah végre bemutatkozik a győztes csapat isdél Korea?
Sixo
több mint 2 éve
na, Nyunyó gól