Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Nem értem mi a bajotok??? 🤪
több mint 2 éve
Lehet már a felívelésnél les volt
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Itt komolyan hol láttal lest? A felívelésnél?
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
mi a kurva élet volt ezen les?
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Ez úgy van, hogy Katar egy csomagért fizetett a FIFA-nak...abban benne volt, hogy gólt sem kaphatnak...
több mint 2 éve
Toto21
5 953
EZ HOL LES? 😀1,5M-ért az! Csak arra vártak, hogy mindenki bankszámlájára megjöjjön a pénz! 😀
Kenny
több mint 2 éve
gecc, átkapcsoltam, elvették?😊
több mint 2 éve
dezsávú dél korea
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Miafasz?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Jól értem hogy már 4 perc után bundázzák Qatartjól
zacknorb
több mint 2 éve
Uramisten de szánalmas patkányok ezek 😀😀
több mint 2 éve
Ez mi a fasz???????
több mint 2 éve
Ez mi?😂Valaki most kapott 1 millió liter olajat legalább
több mint 2 éve
Jól értem hogy már 4 perc után bundázzák Qatart
több mint 2 éve
Na neee...
több mint 2 éve
Kampman
28 323
Na bazmeg, Korea 2.0, ezeket is becsalják az elődöntőbe.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Ez komoly 😀
több mint 2 éve
😀
több mint 2 éve
Tiszta serie a 🤣
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Toto21
5 953
lol les 😀
több mint 2 éve
😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂