Soccer VB 2026
22 feliratkozó
1 hónapja
Menetrend:Július 4., szombat
3:30: Kolumbia - Ghána (tizenhatoddöntő, Kansas City)
19:00 Kanada - Marokkó (nyolcaddöntő, Houston)
23:00 Paraguay - Franciaország (nyolcaddöntő, Philadelphia)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Kolumbia: vpi
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
13 napja
Gerd.Müller is így lett gólkirály 70-ben.Ezt a mozdulatot szerintem túlzás "rúgás"nak titulálni, de mind a kettő becsorgott valahogy a kapuba, ez vitathatatlan.Meg gólt rúgni is.Technikailag brilliáns megoldás, majdnem belebotlott a labdába...Uhh Brobbey, asszem átírom a tippemet gyorsan.... így már nem vagyok annyira optimista hogy sok gól lesz.nice jynx
Igor
zacknorb
Na jó, futni tud az tény.
Igor
iktriad
Igor
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
13 napja
Ezt a mozdulatot szerintem túlzás "rúgás"nak titulálni, de mind a kettő becsorgott valahogy a kapuba, ez vitathatatlan.Meg gólt rúgni is.Technikailag brilliáns megoldás, majdnem belebotlott a labdába...Uhh Brobbey, asszem átírom a tippemet gyorsan.... így már nem vagyok annyira optimista hogy sok gól lesz.nice jynx
Igor
zacknorb
Igor
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
13 napja
Na kit jinxeljek meg leközelebb.... lassan pénzt kérek ezért a szolgáltatásért.Nekem milliárdokkal tartozna a világ, ha így lenne.
Igor
13 napja
Robi nagyot megy eddig
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
13 napja
DarthRiad strikes again....Én se csinálhattam volna jobban!Uhh Brobbey, asszem átírom a tippemet gyorsan.... így már nem vagyok annyira optimista hogy sok gól lesz.nice jynx
Igor
zacknorb
iktriad
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
13 napja
Ez sima lesz 🥹
13 napja
Na kit jinxeljek meg leközelebb.... lassan pénzt kérek ezért a szolgáltatásért.Vagy annyira hatékony, mint somos fantasy mákja februárban? 😀
Igor
13 napja
Meg gólt rúgni is.Technikailag brilliáns megoldás, majdnem belebotlott a labdába...Uhh Brobbey, asszem átírom a tippemet gyorsan.... így már nem vagyok annyira optimista hogy sok gól lesz.nice jynx
Igor
zacknorb
Igor
13 napja
A svédcsavar inkább holland csavar
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
13 napja
jól van Igor, mennyit raktál titokban a fekete fiúra?
13 napja
Na kit jinxeljek meg leközelebb.... lassan pénzt kérek ezért a szolgáltatásért.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
13 napja
hollandok vajon magukhoz térnek?Á dehogy. 😀 Igaz a japók ellen is előnyben voltak 2-szer.
NB2
13 napja
Sunderland Till I Die.Brobbey pusztítani fogdeyell
deyell
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
13 napja
Én se csinálhattam volna jobban!Uhh Brobbey, asszem átírom a tippemet gyorsan.... így már nem vagyok annyira optimista hogy sok gól lesz.nice jynx
Igor
zacknorb
13 napja
Technikailag brilliáns megoldás, majdnem belebotlott a labdába...Uhh Brobbey, asszem átírom a tippemet gyorsan.... így már nem vagyok annyira optimista hogy sok gól lesz.nice jynx
Igor
zacknorb
13 napja
Bakker ez a gyors gólok vbje evör
13 napja
Uhh Brobbey, asszem átírom a tippemet gyorsan.... így már nem vagyok annyira optimista hogy sok gól lesz.nice jynx
Igor
13 napja
hollandok vajon magukhoz térnek?
13 napja
Uhh Brobbey, asszem átírom a tippemet gyorsan.... így már nem vagyok annyira optimista hogy sok gól lesz.
Szerkesztette: Igor
13 napja
Szombati nyitó meccs Houstonban.Broncos-Rams meccs van, ez már Super Bowl
Félidőben Alekosz, ha az utolsó negyedben 2 gól az előny csöcsök?
zacknorb
13 napja
Szombati nyitó meccs Houstonban. Félidőben Alekosz, ha az utolsó negyedben 2 gól az előny csöcsök?
13 napja
Ez a motyogó szakértő nem esett át valami előválogatón?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
13 napja
Off: most jött velem szembe Messi taposása, nem láttam a meccset.3 meccset kapott
Piros volt?
JC6 (Mr. Miele)
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers