Soccer VB 2026

22 feliratkozó

1 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 099 — "Montoya por favor!"
Menetrend:

Július 4., szombat
3:30: Kolumbia - Ghána (tizenhatoddöntő, Kansas City)
19:00 Kanada - Marokkó (nyolcaddöntő, Houston)
23:00 Paraguay - Franciaország (nyolcaddöntő, Philadelphia)

Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
13 napja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 395 — WHO DAT!!!!
Off: most jött velem szembe Messi taposása, nem láttam a meccset.
Piros volt?
JC6 (Mr. Miele)
Nyilván 😁

13 napja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 296
Off: most jött velem szembe Messi taposása, nem láttam a meccset.
Piros volt?
13 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 613
Holland-svéd, mindkét csapat szerez gólt, 1,63-as szorzó tippmixprón
13 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 770 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Én most ott tartok hogy kockáztatok, és Musiala helyett megint Tah lesz inkább egy CS+valami extra reményében (meg neki is van scouting bónusza, szóval a CS-sel elvileg 10 alapból), azon már nyilván megállnék.. aztán marad a strikertrió, hátha megment közülök valaki.
Igor
Németország és a CS?
Nem igazán szokott összejönni.
13 napja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 933 — Dr Kongó fan
Vinicius 24 pont fantasyban csapatkapitányként, ami jó de annyira azért mégsem. váltanátok vagy nem? Havertz/Wirtz/Musiala, Oyarzabal, Mbappe, Luis Diaz akikre rá lehetne még tenni, különböző napokon játszanak.
deyell
Szerintem pont itt 12-13 a határ ahol kérdésessé válik a dolgok, szerintem Mbappé az igazán reális, akitől a két gól "elvárható", ami ezt a szintet megugorja (és az is csak 13 még önmagában)

Nálam "csak" 10 volt Xhaka, és volt még Rapinha meg Haaland ezért levettem... de kezdem megbánni.

A 10 környékét talán ki lehet hozni 1 góllal vagy CS-sel meg apróságokkal, és ott még nem buksz sokat, ha 8 a kapitány, de a 12-t szerintem már annyira nem könnyű elérni scouting bónusz nélkül (2 gól kell hozzá, van esetleg 1G, 1A és még 2 pont lövésekből, szerelésekből, de ez elég lutri)
Ráadásul ez az első heti gólátlag is elég magas volt, meglátjuk megmarad-e...

Én most ott tartok hogy kockáztatok, és Musiala helyett megint Tah lesz inkább egy CS+valami extra reményében (meg neki is van scouting bónusza, szóval a CS-sel elvileg 10 alapból), azon már nyilván megállnék.. aztán marad a strikertrió, hátha megment közülök valaki.

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
13 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 158 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Na jó adjon jelet magáról, h ki az a K. József. Hát az egész fórum meg van firkálva általa 😀
Hanni
Biztos Kiprich József az!
13 napja
Matthew99 New Orleans Saints 10 505 — Invisible man
Most nézem csak, hogy Pochettino már nem a Tottenhamnél van. Erről mikor akartatok szólni? 😄

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
13 napja
slowmotion Dallas Cowboys 28 265 — Cowboys fan
Törökök, rúgott gól nélkül két félvilágtalan csapat ellen, nojsz 😂
Ezek után tuti hogy elverik az usákokat...
Paraguaynak legalább örülök.

Skótoknak meg kéne valahogy egy iksz a brazilok ellen, higy biztosan meglegyen a továbbjutás...
warr_b
simán elképzelhető, az amik már csoportelsők
13 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 613
Törökök megint nagyon nagy sötét lovak voltak 😀
Nem tudom melyik szebb nekik, ez vagy a 21-es EB
Heisman nádor
Ott két azerbajdzsáni meccsen (is) verték el őket, ami félig hazai pálya volt.
14 napja
Stez SMU Mustangs 49 278 — Whoops, looks like something went wrong.
Vinicius 24 pont fantasyban csapatkapitányként, ami jó de annyira azért mégsem. váltanátok vagy nem? Havertz/Wirtz/Musiala, Oyarzabal, Mbappe, Luis Diaz akikre rá lehetne még tenni, különböző napokon játszanak.
deyell
Mbappeta talan, mert o ra akar menni a golkiralyi cimre, meg a rekordtol sincs messze. A tobbire nem. Oyarzabal lehet lo neked kettot, de az a csavo Morata 2.0, hogy lehet, hogy ot ziccerbol egyet nem rug ki.

A nemeteknel max Havertzen gondolkodnek el, de o is annyira falabu, hogy ha nem rugatnak vele tizit, aligha biznek benne. Szoval ha kockaztatsz, en maximum Mbappeval tennem.

14 napja
deyell Las Vegas Raiders 12 915 — Sworn to the Dark

built for this shit

14 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 099 — "Montoya por favor!"
Törökök megint nagyon nagy sötét lovak voltak 😀
Nem tudom melyik szebb nekik, ez vagy a 21-es EB

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
14 napja
warr_b Washington Commanders 30 549 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Haiti is kiesett már, mondjuk az nem olyan nagy meglepi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
14 napja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 154 — no es importante
Akkor így a törökök kiestek....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Ezt a hülyeséget mondjuk nem értem, hogy miért harsogják mindenhol, mikor a nyolc legjobb csoportharmadik is továbbjut
r.baggio
Mert a 2. es 3. helyen levo csapat verte meg oket. Az elso helyen levot meg mar nem eri be.
Toto21
Akkor így már tiszta, végülis ez is egyfajta bravúr, ennyire gyorsan kizúgni egy ilyen lebonyolításnál

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
14 napja
Toto21 Chicago Bears 8 704
A törökök kiesésének Németország örül a legjobban. Egy csomó pénzt megspóroltak, mert a törökök nem randalíroztak a vereségek után. 😀 Győzelmek esetén tuti autókorzók lettek volna mindenfele.
14 napja
warr_b Washington Commanders 30 549 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

14 napja
Törökök, rúgott gól nélkül két félvilágtalan csapat ellen, nojsz 😂
Ezek után tuti hogy elverik az usákokat...
Paraguaynak legalább örülök.

Skótoknak meg kéne valahogy egy iksz a brazilok ellen, higy biztosan meglegyen a továbbjutás...

14 napja
YoungZeeZee 9 868
Ezt a hülyeséget mondjuk nem értem, hogy miért harsogják mindenhol, mikor a nyolc legjobb csoportharmadik is továbbjut
r.baggio
ok maguk is mondjak h off
14 napja
r.baggio
Mert a 2. es 3. helyen levo csapat verte meg oket. Az elso helyen levot meg mar nem eri be.
Toto21
Egymás elleni számít? Mert akkor igen fix kiestek
remontada
Igen
14 napja
remontada San Francisco 49ers 1 685
Nem csodálkoznék ha Raphinhanak off a VB innentől. Megint combhajlító
remontada
Csak el kellene adni mèg most 100 milláèrt 😏(arabok állítólag vinnèk annyièrt....)
dande2
Sajnálnám de az "aranylabdás" szezonja volt a kivétel. Állandóan sérült a pali és ugyanazok a gondok folyamat, nem is az van hogy mindig más baja van hanem ugyanaz
remontada
Igen, pont ezèrt mert a pènzre szükség van, pláne ha Alvararezt akarjuk, de ugye akkor megint egy emberre "verjük" el.
dande2
Nem véletlen a Gordon igazolás. Ha nem idén akkor jövőre megy a brazil. Kell egy befejező, normálisat meg nem szerzel 100 alatt. Az már más kérdés Alvarezre kellene e ekkora pénzt elverni.
14 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 361 — Így remélem megfelelek nektek.....
remontada
Csak el kellene adni mèg most 100 milláèrt 😏(arabok állítólag vinnèk annyièrt....)
dande2
Sajnálnám de az "aranylabdás" szezonja volt a kivétel. Állandóan sérült a pali és ugyanazok a gondok folyamat, nem is az van hogy mindig más baja van hanem ugyanaz
remontada
Igen, pont ezèrt mert a pènzre szükség van, pláne ha Alvararezt akarjuk, de ugye akkor megint egy emberre "verjük" el.
14 napja
r.baggio
Toto21
Egymás elleni számít? Mert akkor igen fix kiestek
14 napja
r.baggio
Mert ha van eszük kéz a kézben tovább viszi egymást Paraguay és Kenguruk egy döntetlennel. Arról nem beszélve gólokkal kéne verni USA-t. Abban igazad van papíron nem estek ki de kifognak szinte biztos
14 napja
r.baggio
14 napja
remontada
dande2