Soccer VB 2026
22 feliratkozó
1 hónapja
Menetrend:Július 4., szombat
3:30: Kolumbia - Ghána (tizenhatoddöntő, Kansas City)
19:00 Kanada - Marokkó (nyolcaddöntő, Houston)
23:00 Paraguay - Franciaország (nyolcaddöntő, Philadelphia)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Kolumbia: vpi
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
13 napja
Off: most jött velem szembe Messi taposása, nem láttam a meccset.Nyilván 😁
Piros volt?
JC6 (Mr. Miele)

13 napja
Off: most jött velem szembe Messi taposása, nem láttam a meccset.Piros volt?
13 napja
Holland-svéd, mindkét csapat szerez gólt, 1,63-as szorzó tippmixprón
13 napja
Én most ott tartok hogy kockáztatok, és Musiala helyett megint Tah lesz inkább egy CS+valami extra reményében (meg neki is van scouting bónusza, szóval a CS-sel elvileg 10 alapból), azon már nyilván megállnék.. aztán marad a strikertrió, hátha megment közülök valaki.Németország és a CS?
Igor
Nem igazán szokott összejönni.
13 napja
Vinicius 24 pont fantasyban csapatkapitányként, ami jó de annyira azért mégsem. váltanátok vagy nem? Havertz/Wirtz/Musiala, Oyarzabal, Mbappe, Luis Diaz akikre rá lehetne még tenni, különböző napokon játszanak.Szerintem pont itt 12-13 a határ ahol kérdésessé válik a dolgok, szerintem Mbappé az igazán reális, akitől a két gól "elvárható", ami ezt a szintet megugorja (és az is csak 13 még önmagában)
deyell
Nálam "csak" 10 volt Xhaka, és volt még Rapinha meg Haaland ezért levettem... de kezdem megbánni.
A 10 környékét talán ki lehet hozni 1 góllal vagy CS-sel meg apróságokkal, és ott még nem buksz sokat, ha 8 a kapitány, de a 12-t szerintem már annyira nem könnyű elérni scouting bónusz nélkül (2 gól kell hozzá, van esetleg 1G, 1A és még 2 pont lövésekből, szerelésekből, de ez elég lutri)
Ráadásul ez az első heti gólátlag is elég magas volt, meglátjuk megmarad-e...
Én most ott tartok hogy kockáztatok, és Musiala helyett megint Tah lesz inkább egy CS+valami extra reményében (meg neki is van scouting bónusza, szóval a CS-sel elvileg 10 alapból), azon már nyilván megállnék.. aztán marad a strikertrió, hátha megment közülök valaki.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
13 napja
Na jó adjon jelet magáról, h ki az a K. József. Hát az egész fórum meg van firkálva általa 😀Biztos Kiprich József az!
Hanni
13 napja
Most nézem csak, hogy Pochettino már nem a Tottenhamnél van. Erről mikor akartatok szólni? 😄

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
13 napja
Törökök, rúgott gól nélkül két félvilágtalan csapat ellen, nojsz 😂simán elképzelhető, az amik már csoportelsők
Ezek után tuti hogy elverik az usákokat...
Paraguaynak legalább örülök.
Skótoknak meg kéne valahogy egy iksz a brazilok ellen, higy biztosan meglegyen a továbbjutás...
warr_b
13 napja
Törökök megint nagyon nagy sötét lovak voltak 😀Ott két azerbajdzsáni meccsen (is) verték el őket, ami félig hazai pálya volt.
Nem tudom melyik szebb nekik, ez vagy a 21-es EB
Heisman nádor
14 napja
Vinicius 24 pont fantasyban csapatkapitányként, ami jó de annyira azért mégsem. váltanátok vagy nem? Havertz/Wirtz/Musiala, Oyarzabal, Mbappe, Luis Diaz akikre rá lehetne még tenni, különböző napokon játszanak.Mbappeta talan, mert o ra akar menni a golkiralyi cimre, meg a rekordtol sincs messze. A tobbire nem. Oyarzabal lehet lo neked kettot, de az a csavo Morata 2.0, hogy lehet, hogy ot ziccerbol egyet nem rug ki.
deyell
A nemeteknel max Havertzen gondolkodnek el, de o is annyira falabu, hogy ha nem rugatnak vele tizit, aligha biznek benne. Szoval ha kockaztatsz, en maximum Mbappeval tennem.
14 napja
Vinicius 24 pont fantasyban csapatkapitányként, ami jó de annyira azért mégsem. váltanátok vagy nem? Havertz/Wirtz/Musiala, Oyarzabal, Mbappe, Luis Diaz akikre rá lehetne még tenni, különböző napokon játszanak.
built for this shit
14 napja
Törökök megint nagyon nagy sötét lovak voltak 😀Nem tudom melyik szebb nekik, ez vagy a 21-es EB
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
14 napja
Haiti is kiesett már, mondjuk az nem olyan nagy meglepi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
14 napja
Akkor így már tiszta, végülis ez is egyfajta bravúr, ennyire gyorsan kizúgni egy ilyen lebonyolításnálMert a 2. es 3. helyen levo csapat verte meg oket. Az elso helyen levot meg mar nem eri be.Akkor így a törökök kiestek....Ezt a hülyeséget mondjuk nem értem, hogy miért harsogják mindenhol, mikor a nyolc legjobb csoportharmadik is továbbjut
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
r.baggio
Toto21

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
14 napja
A törökök kiesésének Németország örül a legjobban. Egy csomó pénzt megspóroltak, mert a törökök nem randalíroztak a vereségek után. 😀 Győzelmek esetén tuti autókorzók lettek volna mindenfele.
14 napja

14 napja
Törökök, rúgott gól nélkül két félvilágtalan csapat ellen, nojsz 😂Ezek után tuti hogy elverik az usákokat...
Paraguaynak legalább örülök.
Skótoknak meg kéne valahogy egy iksz a brazilok ellen, higy biztosan meglegyen a továbbjutás...

14 napja
YoungZeeZee
9 868
ok maguk is mondjak h offAkkor így a törökök kiestek....Ezt a hülyeséget mondjuk nem értem, hogy miért harsogják mindenhol, mikor a nyolc legjobb csoportharmadik is továbbjut
r.baggio
14 napja
IgenEgymás elleni számít? Mert akkor igen fix kiestekMert a 2. es 3. helyen levo csapat verte meg oket. Az elso helyen levot meg mar nem eri be.Akkor így a törökök kiestek....Ezt a hülyeséget mondjuk nem értem, hogy miért harsogják mindenhol, mikor a nyolc legjobb csoportharmadik is továbbjut
r.baggio
Toto21
remontada
14 napja
Nem véletlen a Gordon igazolás. Ha nem idén akkor jövőre megy a brazil. Kell egy befejező, normálisat meg nem szerzel 100 alatt. Az már más kérdés Alvarezre kellene e ekkora pénzt elverni.Igen, pont ezèrt mert a pènzre szükség van, pláne ha Alvararezt akarjuk, de ugye akkor megint egy emberre "verjük" el.Sajnálnám de az "aranylabdás" szezonja volt a kivétel. Állandóan sérült a pali és ugyanazok a gondok folyamat, nem is az van hogy mindig más baja van hanem ugyanazNem csodálkoznék ha Raphinhanak off a VB innentől. Megint combhajlítóCsak el kellene adni mèg most 100 milláèrt 😏(arabok állítólag vinnèk annyièrt....)
remontada
dande2
remontada
dande2
14 napja
Igen, pont ezèrt mert a pènzre szükség van, pláne ha Alvararezt akarjuk, de ugye akkor megint egy emberre "verjük" el.Sajnálnám de az "aranylabdás" szezonja volt a kivétel. Állandóan sérült a pali és ugyanazok a gondok folyamat, nem is az van hogy mindig más baja van hanem ugyanazNem csodálkoznék ha Raphinhanak off a VB innentől. Megint combhajlítóCsak el kellene adni mèg most 100 milláèrt 😏(arabok állítólag vinnèk annyièrt....)
remontada
dande2
remontada
14 napja
Egymás elleni számít? Mert akkor igen fix kiestekMert a 2. es 3. helyen levo csapat verte meg oket. Az elso helyen levot meg mar nem eri be.Akkor így a törökök kiestek....Ezt a hülyeséget mondjuk nem értem, hogy miért harsogják mindenhol, mikor a nyolc legjobb csoportharmadik is továbbjut
r.baggio
Toto21
14 napja
Mert ha van eszük kéz a kézben tovább viszi egymást Paraguay és Kenguruk egy döntetlennel. Arról nem beszélve gólokkal kéne verni USA-t. Abban igazad van papíron nem estek ki de kifognak szinte biztosAkkor így a törökök kiestek....Ezt a hülyeséget mondjuk nem értem, hogy miért harsogják mindenhol, mikor a nyolc legjobb csoportharmadik is továbbjut
r.baggio
14 napja
Mert a 2. es 3. helyen levo csapat verte meg oket. Az elso helyen levot meg mar nem eri be.Akkor így a törökök kiestek....Ezt a hülyeséget mondjuk nem értem, hogy miért harsogják mindenhol, mikor a nyolc legjobb csoportharmadik is továbbjut
r.baggio
14 napja
Sajnálnám de az "aranylabdás" szezonja volt a kivétel. Állandóan sérült a pali és ugyanazok a gondok folyamat, nem is az van hogy mindig más baja van hanem ugyanazNem csodálkoznék ha Raphinhanak off a VB innentől. Megint combhajlítóCsak el kellene adni mèg most 100 milláèrt 😏(arabok állítólag vinnèk annyièrt....)
remontada
dande2