Soccer VB 2026
22 feliratkozó
1 hónapja
Menetrend:Július 4., szombat
3:30: Kolumbia - Ghána (tizenhatoddöntő, Kansas City)
19:00 Kanada - Marokkó (nyolcaddöntő, Houston)
23:00 Paraguay - Franciaország (nyolcaddöntő, Philadelphia)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Kolumbia: vpi
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
14 napja
Koszi a valaszokat. Akkor annyira nem gaz, azt hittem, hogy itt valami nagyon durva hazai palya volt, de akkor nem.
14 napja
lejtett a pálya, de a jobb nyert ettől mégSzetcsaltak USA javara a meccset? Nem lattam, csak kerdezem. Az M4-es szakik beszelgetese alapjan nem.Enyhe lejtés volt, de ezt anélkül is behúzták volna, egyáltalán nem egy 2002-es koreai-spanyol dolog volt.
Stez
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
14 napja
Szetcsaltak USA javara a meccset? Nem lattam, csak kerdezem. Az M4-es szakik beszelgetese alapjan nem.Nem, csak igazából ahol volt bármi necces vagy kérdéses dolog, abból semmit nem mutattak/lassítottak vissza 😊
Stez
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
14 napja
Szetcsaltak USA javara a meccset? Nem lattam, csak kerdezem. Az M4-es szakik beszelgetese alapjan nem.Enyhe lejtés volt, de ezt anélkül is behúzták volna, egyáltalán nem egy 2002-es koreai-spanyol dolog volt.
Stez
14 napja
Szetcsaltak USA javara a meccset? Nem lattam, csak kerdezem. Az M4-es szakik beszelgetese alapjan nem.Kb 2 tizit számonkérhetnek a sporik....
Stez
Nem tudom ki az kopasz kókler a stúdióban?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
14 napja
Hát ha normálisan fúj akkor lehet X a vêge?Azt azért túlzásnak érzem, az amcsik nyilván jobbak voltak... és ez az ausztrál csapat is kb 0 veszély, Irankunda sebességén kívül.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
De azért mindkét gól disznó nagy mák volt, és jobb csapatok ellen ez nem fog beleférni... van egy-két kulturált játékosuk elől, de a védelem eléggé gyengének tűnik nekem, a 6-1-es gólkülönbség meg full abszurd, és elfedi a valódi helyzetet.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
14 napja
Szetcsaltak USA javara a meccset? Nem lattam, csak kerdezem. Az M4-es szakik beszelgetese alapjan nem.
14 napja
Canada?Vagy Mexikó.Lassan felsejlik a dél koreai VB. Tudjuk mi történt ottAkkor az USA 4-be jut....
remontada
iktriad
Draft

14 napja
Hát ha normálisan fúj akkor lehet X a vêge?
Draft

14 napja
Vagy Mexikó.Lassan felsejlik a dél koreai VB. Tudjuk mi történt ottAkkor az USA 4-be jut....
remontada
14 napja
És a spori..... Nincs kondi 😂És ráadásul német. Mekkora szégyen. 😀
14 napja
nah csak a tüske hiáynzott
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
14 napja
Lassan felsejlik a dél koreai VB. Tudjuk mi történt ottAkkor az USA 4-be jut....
remontada
Draft

14 napja
És a spori..... Nincs kondi 😂Amugy valojaban eleg kemeny edzeseket tolnak, az a vicc. 😀
14 napja
Begorcsol a jatekvezeto. Hat ilyet se sokat lattam.Biztos azt nem mondták nekik, hogy az ivószünetben ők is igyanak
Stez
14 napja
Milyen német az, aki begörcsöl a meccs végére? 😀
14 napja
És a spori..... Nincs kondi 😂
Draft

14 napja
na fujja már le, nehogy még a 110. percben becsorog valaki hátáról valami.
14 napja
Cvájer csávó teljesen gyenge, az összes semmit lefújja, ezek teljesen fair contestek.Teljesen ritmustalanul vezeti a meccset. Óriási hibák mellett szana szét tördeli a játékot
slowmotion
14 napja
Begorcsol a jatekvezeto. Hat ilyet se sokat lattam.
14 napja
Cvájer csávó teljesen gyenge, az összes semmit lefújja, ezek teljesen fair contestek.
14 napja
Ügyes időhúzási kísérlet, sárgát neki!
14 napja
Lassan felsejlik a dél koreai VB. Tudjuk mi történt ottPontosan ezt akartam írni. Épp ma ecsetelte egy kollégám, hogy már most 2002 ptsd-je van.
remontada
14 napja
Lassan felsejlik a dél koreai VB. Tudjuk mi történt ott
14 napja
Amikor egy amcsi elfekszik, mindent lefújnak (a páros kezes lökést bezzeg megint elengedte...), nehogy itt valami gond lehessen...Ettől függetlenül ez az ozzi csapat sajnos annyira pocsék mint vártam, rohadt magasan lesznek az elvárások az USA-nal, de majd egyenes kiesésesszakaszban jönni fog a pofon.
Ideális esetben Irántól.