Soccer VB 2026
22 feliratkozó
1 hónapja
Menetrend:Július 4., szombat
3:30: Kolumbia - Ghána (tizenhatoddöntő, Kansas City)
19:00 Kanada - Marokkó (nyolcaddöntő, Houston)
23:00 Paraguay - Franciaország (nyolcaddöntő, Philadelphia)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Kolumbia: vpi
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
14 napja
Most akkor számít v nem, h a lesen lévő meg akarja játszani a labdát?Itt amúgy Balogun még a kilátást is takarta némileg.
14 napja
Az most már 1 fokkal jobbanMiért, az NFL-ben érted, hogy mi az elkapás?csórikám nem biztos, hogy lesen voltViszont Balogun igen, aki szintén ment a lasztiért
NB2
Nem értem ezt a les dolgot
Willie Parker
Kampman
14 napja
Honnan tudod hogy ez a gyerek szintén nem többször úszta meg?Most már nem csak Messi nem kapott pirosatDe Messi nem egyszer nem kapott pirosat, 22-ben a hollandok ellen úgy kellett volna levonulnia a pályáról mint Zidane-nak 2006-ban.
remontada
KeyG
14 napja
Felőlem lefújhatják, de úgyis lesz még itt gól. XD
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
14 napja
Miért, az NFL-ben érted, hogy mi az elkapás?csórikám nem biztos, hogy lesen voltViszont Balogun igen, aki szintén ment a lasztiért
NB2
Willie Parker
14 napja
csórikám nem biztos, hogy lesen voltViszont Balogun igen, aki szintén ment a lasztiért
NB2
14 napja
csórikám nem biztos, hogy lesen volt
14 napja
Arra már nem emlékszek, bezzeg az még megvan, hogy Vanczák Vili 2005-ben még tudta, hogyan kell bánni vele.Most már nem csak Messi nem kapott pirosatDe Messi nem egyszer nem kapott pirosat, 22-ben a hollandok ellen úgy kellett volna levonulnia a pályáról mint Zidane-nak 2006-ban.
remontada
KeyG
14 napja
Most már nem csak Messi nem kapott pirosatDe Messi nem egyszer nem kapott pirosat, 22-ben a hollandok ellen úgy kellett volna levonulnia a pályáról mint Zidane-nak 2006-ban.
remontada
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
14 napja
Most már nem csak Messi nem kapott pirosat
14 napja
De rohadt idegesítő hogy összes szögletnél rángatják egymást. Még el se végzik a szögletet és már fúj a majom állandóan kifelé
14 napja
Antonio Freeman, Packers legenda fia nagyot mentettHe did what?
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
14 napja
Valóban, a jó ég tudja mióta először nem a gólkülönbség az első tiebreaker a vébén.Mexikó egy kapushibás góllal nyert és továbbjutott.Ráadásul csoportgyőztesként, így a rájátszásban is Mexikóvárosban játszik (sőt, ha az első meccset megnyeri, a legjobb 16 között is ott fog)
Kampman
zacknorb
14 napja
Antonio Freeman, Packers legenda fia nagyot mentett
14 napja
YoungZeeZee
9 868
Leckie majdnem egyenlített. A nagy öreg a kedvencem a pályán lévők közül.nalam is. anno a PES2012-ben csinaltam egy ossz AUS - NZD klub csapatot.
iktriad
szarra vertem a vegen mindenkit
14 napja
Leckie majdnem egyenlített. A nagy öreg a kedvencem a pályán lévők közül.
14 napja
és tényleg 😊Az mikor derült ki h Puliszka ma nem játszik? Valahogy én lemaradtam erről az infóról...Megsérült az első meccsen. Majd Balogun pótolja.
Hanni
iktriad
14 napja
Az mikor derült ki h Puliszka ma nem játszik? Valahogy én lemaradtam erről az infóról...Megsérült az első meccsen. Majd Balogun pótolja.
Hanni
14 napja
kíváncsi vagyok az usára, hogy tényleg olyan jók-e vagy csak egyszeri alkalom volt
14 napja
Az mikor derült ki h Puliszka ma nem játszik? Valahogy én lemaradtam erről az infóról...
14 napja
á, ott azóta 3 különböző étterem nyílt (majd zárt be)Corvin mozi közelében hol lehet meccset nézni, ami nem a Grund? moziban sajnos nem engedik a főnik 😕Nincs már meg ott a kocsma a téren?
Löfli
De sztem a Corvin soron is tuti van valami
Negritis, a vajda

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
14 napja
Corvin mozi közelében hol lehet meccset nézni, ami nem a Grund? moziban sajnos nem engedik a főnik 😕6:3 söröző a Lónyay elején. Kiváló hely, de viszonylag kicsi, érdemes asztalt foglalni.
Löfli
14 napja
Corvin mozi közelében hol lehet meccset nézni, ami nem a Grund? moziban sajnos nem engedik a főnik 😕Nincs már meg ott a kocsma a téren?
Löfli
De sztem a Corvin soron is tuti van valami
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!