Soccer VB 2026
22 feliratkozó
1 hónapja
Menetrend:Július 4., szombat
3:30: Kolumbia - Ghána (tizenhatoddöntő, Kansas City)
19:00 Kanada - Marokkó (nyolcaddöntő, Houston)
23:00 Paraguay - Franciaország (nyolcaddöntő, Philadelphia)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Kolumbia: vpi
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
15 napja
M4-es kommentátor nem tudja, hogy 2-0 a legveszélyesebb eredmény? Szerinte már nagyon közel a kanadai 3 pont, aztán a 30.percnél járunk. 😀
15 napja
Ez se lesz 0-0. Végre meglesz a kanadai W a vébén?
15 napja
Hát 0:2, emberhátránynál nem gondoltam, hogy befigyel a bosnyák gól, de elfogadom
15 napja
Szétfosta a lelkét😁😁😁3-mas gólátlag fölött vagyunk, ami azt jelenti, hogy magas lesz Löfli vízszámlája.Fürödni mentem 0-0-ánál, mondván itt max egy gól lesz, ha lesz, erre látom, hogy 4-1 lett! Mit tettél
#science
Willie ParkerWalshLöfli? 😀
iktriad
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
15 napja
3-mas gólátlag fölött vagyunk, ami azt jelenti, hogy magas lesz Löfli vízszámlája.Fürödni mentem 0-0-ánál, mondván itt max egy gól lesz, ha lesz, erre látom, hogy 4-1 lett! Mit tettél
#science
Willie Parker
Szerkesztette: iktriad
15 napja
3-mas gólátlag fölött vagyunk, ami azt jelenti, hogy magas lesz Löfli vízszámlája.arra is lesz patreon
#science
Willie Parker

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
15 napja
Xhaka gránit szilárdságú
15 napja
3-mas gólátlag fölött vagyunk, ami azt jelenti, hogy magas lesz Löfli vízszámlája.#science
15 napja
láttam az összes gólt élőben, ez valami fekete mágiaTudjuk, hogy arra utalsz, hogy van tv-d a vécédben is
Löfli
15 napja
Milyen jo, hogy 3-1-et tippeltem...
15 napja
milyen utolsó negyedórát tolnak 😊))
most még jön egy svájci tizi!
NB2
láttam az összes gólt élőben, ez valami fekete mágiaPersze mert bilin ültél😁😁😁
Löfli
Draft

15 napja
láttam az összes gólt élőben, ez valami fekete mágiaA fekete szín nem jó ómen a wc-ben
Löfli
Szerkesztette: Willie Parker
15 napja
láttam az összes gólt élőben, ez valami fekete mágia

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
15 napja
Az ivószünetben két tüskével frissítettem
15 napja
Na, legalább így az utolsó momentummal jól jöttem ki a dologból, ha már az 1-0 elment...www.youtube.com/watch?v=14YHs0375tY
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
15 napja
mondjuk ez nálam nem tiziA csatàr húzta a làbàt a füvön, a bekk meg megrúgta.
NB2
Mostansàg ezekre tizit adnak.
15 napja
milyen utolsó negyedórát tolnak 😊))Holnapi ismétlésben erre fókuszàlok
most még jön egy svájci tizi!
NB2
15 napja
mondjuk ez nálam nem tizi
15 napja
milyen utolsó negyedórát tolnak 😊))most még jön egy svájci tizi!
15 napja
Na mostmár legyen 5-3 inkább, hogy senkinek ne legyen jó...Mindjàrt
Igor
15 napja
Ezt beverte mint ló a lónak
Draft

15 napja
Na mostmár legyen 5-3 inkább, hogy senkinek ne legyen jó...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
15 napja
picsába, nem kellett volna az előbbi svájci gól, 2-1-t tippeltem máshol 😊Màr mindegy
NB2
15 napja
Az Odüsszeait végigkakilni azért durva vicc lennelegutóbbi vb döntő alatt moziban voltam, most meg pont akkor lesz az Odüsszeia premier, meghívhattok egy IMAX jegyre 😀Ne vesztegessük Löfli bélrendszerét egy amúgy is inkább érdektelen párharcra, tartogassuk a döntőre vagy ilyesmire.csak hajrá, beszállok a finanszírozásba egy üveg hashajtóvalmajd ha kezdődik a 2. félidőDe először irány a BUDI😂😂😂Eddig borzalom a két esti meccs 😁hazaértem, úgyhogy mostantól potyognak majd a gólok
kapitnono
Löfli
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Löfli
slowmotion
Kampman
Löfli