Soccer VB 2026
22 feliratkozó
1 hónapja
Menetrend:Július 4., szombat
3:30: Kolumbia - Ghána (tizenhatoddöntő, Kansas City)
19:00 Kanada - Marokkó (nyolcaddöntő, Houston)
23:00 Paraguay - Franciaország (nyolcaddöntő, Philadelphia)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Kolumbia: vpi
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
15 napja
A csehek meccsére nem tippeltem, itt meg a rohadt életbe nem lesz 1-1 (ami a tippem volt)Erre meg piros
15 napja
az ivószünet megölte a bosnyák momentumot 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
15 napja
Svájc 5 perc focival lehozza a meccset?
15 napja
az mekkora gól
15 napja
Eredmenyek.com alapjan az első félidőben volt kemeny 0,24-es xG összesen, jó kis meccs lehet, jól tettem hogy offoltam a mai napot🤣Én holnap megyek Korvinba Sivár vidék lesz
eaglesmcnabb
Szombaton meg filmezunk itthon pálinka mellett haverokkal
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
15 napja
A tipply tippelde állasa az első csoportkör után. Nagyon sűrű.Jelen
De ki az a Környei József?!
A láthatatlan ember 9. helyéhez külön gratula.
Őszentsége Sobri Jóska
15 napja
legutóbbi vb döntő alatt moziban voltam, most meg pont akkor lesz az Odüsszeia premier, meghívhattok egy IMAX jegyre 😀Ne vesztegessük Löfli bélrendszerét egy amúgy is inkább érdektelen párharcra, tartogassuk a döntőre vagy ilyesmire.csak hajrá, beszállok a finanszírozásba egy üveg hashajtóvalmajd ha kezdődik a 2. félidőDe először irány a BUDI😂😂😂Eddig borzalom a két esti meccs 😁hazaértem, úgyhogy mostantól potyognak majd a gólok
kapitnono
Löfli
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Löfli
slowmotion
Kampman

Don't blink!
15 napja
Ne vesztegessük Löfli bélrendszerét egy amúgy is inkább érdektelen párharcra, tartogassuk a döntőre vagy ilyesmire.csak hajrá, beszállok a finanszírozásba egy üveg hashajtóvalmajd ha kezdődik a 2. félidőDe először irány a BUDI😂😂😂Eddig borzalom a két esti meccs 😁hazaértem, úgyhogy mostantól potyognak majd a gólok
kapitnono
Löfli
Löfli
slowmotion
15 napja
csak hajrá, beszállok a finanszírozásba egy üveg hashajtóvalmajd ha kezdődik a 2. félidőDe először irány a BUDI😂😂😂Eddig borzalom a két esti meccs 😁hazaértem, úgyhogy mostantól potyognak majd a gólok
kapitnono
Löfli
Löfli
15 napja
Úgy legyen 😁Eddig borzalom a két esti meccs 😁hazaértem, úgyhogy mostantól potyognak majd a gólok
kapitnono
Löfli

15 napja
majd ha kezdődik a 2. félidőDe először irány a BUDI😂😂😂Eddig borzalom a két esti meccs 😁hazaértem, úgyhogy mostantól potyognak majd a gólok
kapitnono
Löfli

Don't blink!
15 napja
De először irány a BUDI😂😂😂Eddig borzalom a két esti meccs 😁hazaértem, úgyhogy mostantól potyognak majd a gólok
kapitnono
Löfli
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
15 napja
Eddig borzalom a két esti meccs 😁hazaértem, úgyhogy mostantól potyognak majd a gólok
kapitnono

Don't blink!
15 napja
Eredmenyek.com alapjan az első félidőben volt kemeny 0,24-es xG összesen, jó kis meccs lehet, jól tettem hogy offoltam a mai napot🤣
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
15 napja
Eddig borzalom a két esti meccs 😁Vallatni lehetne velük
kapitnono
Draft

15 napja
Plusz Marco Zürichbôl😁látom annyira jó a meccs, hogy senki nem meri levenni a tekintetét a meccsről, nehogy lemaradjon valamiről 😊Svájc játszik a balkáni Svájccal, imádom.
NB2
Kampman
Draft

15 napja
látom annyira jó a meccs, hogy senki nem meri levenni a tekintetét a meccsről, nehogy lemaradjon valamiről 😊Svájc játszik a balkáni Svájccal, imádom.
NB2
15 napja
Bosszantó, hogy átírtam a 0-0-s tippemet 1-0-ra, kezdek picit aggódni, hogy nem lesz itt akkora gólparádé..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
15 napja
látom annyira jó a meccs, hogy senki nem meri levenni a tekintetét a meccsről, nehogy lemaradjon valamiről 😊Legalább olyan remek, mint az előző.
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
15 napja
látom annyira jó a meccs, hogy senki nem meri levenni a tekintetét a meccsről, nehogy lemaradjon valamiről 😊
15 napja
De Konsa egy balfasz, rengeteg hibával, rossz helyezkedéssel.Mi ebben az egóharc? Nem illenek karakterileg abba a szerepbe amit szán nekik. Te ismered őket személyesen, tudod hogy viselnék azt ha nem jutnának szóhoz? Egy vezetőnek meg kell tudni hozni ilyen döntést. Nem a focitudás döntött. Az amúgy is nagyon close, nincs akkora difi mint amit sejtetsz. És kohézióban meg többet adnak a többiek. Ha nem a saját világot akarjuk ráhúzni mindenre, hanem megérteni szeretnénk valamit, ami nem illik a mi nézetünkbe, akkor nem árt azokat a szempontokat vizsgálni és befogadni, ami alapján Tuchel döntött.Tudja, csak egoharcot vív.Guehi-Burn-Quansah illenek egymáshoz. Maguire és Stones meg simán jó backupok.És ezeket valszeg Tuchel nem tudja, nem jutott eszébe, nem gondolt rá? Abból kellene kiindulni, hogy nem két ugyanolyan 11-et akart a keretbe. Illetve lehet szajkózni ki mit csinált volna máshogy, de valszeg ahhoz, hogy miért ez van ami, az vinne közelebb ha Tuchel fejével, rendszerével gondolkoznánk. Azt hogy mi van a mi fejünkben azt leírta már mindenki.
Spence-t behívta, aki pont nem illik játékstílusban az alapkoncepcióhoz, ellentétben Hall-lal. Spence csak spec szerepkörre jó, pont mi tegnap, kontrát előkészíteni.
Henderson nyilván epizódos lesz, de ha Rice v Bellingham kakukk, akkor Wharton nem lenne nagy szintesés.
Palmer meg tud ritmust adni, kulcspasszokra és gólokra képes, amire a padról kb senki.
Shawt azért írtam, mert konkrétan nincs senki QReilly mögé.
Willie Parker
topin
Shaw-val, Maguire-rel.
Ha buknak, majd megbánja, különösen ha azért buknak, mert pl elfogy az egyik poszt.
Willie Parker
topin
Én nem làtom, h miben jobb Burnhöz v Maguire-höz képest.
Spence egy képzetlen futóbolond, Hall egy képzett futóbolond. Előbbi nem tud védekezni, utóbbi igen.
Egyiknek sincs karakterhibája.
Az nem karakterhiba, h Maguire kiír egy posztot arról, h mennyire játszott volna a vébén, akár epizódszerepben is.
Max annyi lehet, h mindent máshogy csinàl Tuchel, mint Southgate, de mégsem, mert Bellinghamet nem mellőzi, pedig vele ténylrg vannak karaktergondok.
Hamàr ebben hiszel.
Abban igazad van, hogy ő az edző.
Egy fórumon meg azt írok, amit gondolok, akarok
Szerkesztette: Willie Parker
15 napja
Mi ebben az egóharc? Nem illenek karakterileg abba a szerepbe amit szán nekik. Te ismered őket személyesen, tudod hogy viselnék azt ha nem jutnának szóhoz? Egy vezetőnek meg kell tudni hozni ilyen döntést. Nem a focitudás döntött. Az amúgy is nagyon close, nincs akkora difi mint amit sejtetsz. És kohézióban meg többet adnak a többiek. Ha nem a saját világot akarjuk ráhúzni mindenre, hanem megérteni szeretnénk valamit, ami nem illik a mi nézetünkbe, akkor nem árt azokat a szempontokat vizsgálni és befogadni, ami alapján Tuchel döntött.Tudja, csak egoharcot vív.Guehi-Burn-Quansah illenek egymáshoz. Maguire és Stones meg simán jó backupok.És ezeket valszeg Tuchel nem tudja, nem jutott eszébe, nem gondolt rá? Abból kellene kiindulni, hogy nem két ugyanolyan 11-et akart a keretbe. Illetve lehet szajkózni ki mit csinált volna máshogy, de valszeg ahhoz, hogy miért ez van ami, az vinne közelebb ha Tuchel fejével, rendszerével gondolkoznánk. Azt hogy mi van a mi fejünkben azt leírta már mindenki.
Spence-t behívta, aki pont nem illik játékstílusban az alapkoncepcióhoz, ellentétben Hall-lal. Spence csak spec szerepkörre jó, pont mi tegnap, kontrát előkészíteni.
Henderson nyilván epizódos lesz, de ha Rice v Bellingham kakukk, akkor Wharton nem lenne nagy szintesés.
Palmer meg tud ritmust adni, kulcspasszokra és gólokra képes, amire a padról kb senki.
Shawt azért írtam, mert konkrétan nincs senki QReilly mögé.
Willie Parker
topin
Shaw-val, Maguire-rel.
Ha buknak, majd megbánja, különösen ha azért buknak, mert pl elfogy az egyik poszt.
Willie Parker
15 napja
Argentina és Uruguay nem ma játszanak... bocsánat, nem tudtam megállni, i'm only human after all..You men S'elecseszeleszeteSebelebele - anyjáék kibasztak vele rendesenSebele, senélküle nem megy igazán azért a csapatnak...
Willie Parker
S elcseszte. 😕
Igor
zacknorb
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
15 napja
Mekkora balfaszok ezek a csehek... De Dél-Afrika is hatalmas nulla.
Ekkora kamu tizit is rég láttam.
Csehek ezzel mehetnek haza, Mexikó pihentetve is ver nekik hármat, Korea meg a Külső-Lesotho-iaknak...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"